Fjärilar



Jag gillar inte fjärilar men vist är dom vackra, på bild?!

Jobb, Jobb och åter jobb

Har jobbat idag, för en gång skull fick jag vara på golvet. Alltså fick plocka upp varor. Lite kul med omväxling tänkte jag men sen såg jag vad jag fick göra. Jo plocka upp världens pall med barnmat, kan lova er att det tar ALDRIG slut. Höll på med den i timmar.

Sen var jag duktig att fronta i butiken. Gud vad det ser ut, att kunder bara lägger saker var som helst. Ok, jag vet ibland orkar inte jag heller lägga tillbaka dom där de ska vara men ändå. Låg där på alla fyra och höll på att plocka.

Nackdelen med att vara på golvet är att man måste hjälpa kunderna hela tiden. Jag älskar att hjälpa kunderna men eftersom vi har ändrat på allt i butiken så hittar jag inget vilket är väldigt pinsamt. Men jag försöker ialla fall. Sen finns det vissa saker som kunderna frågar ex Vart finns kaffefilter? hm, jo kanske vid kaffet. Är inte det är självklar sak?! Tycker jag ialla fall. Nä men jag ska inte klaga på kunderna :P

Idag känns allt bättre, hur kan det kommar sig? ;) hihi. Jag är glad ialla fall :)

Kram på er <3

Jobbig dag

Vad är det med mig egentligen? Idag har det inte vart en bra dag, känner bara för att ligga i sängen och fundera. Jag vet, jag funderar och tänker alldeles för mycket. Men vad ska jag göra, vem ska jag prata med som förstår?

Jag vet att alla tänker att jag alltid är så glad och possitiv men även jag har mina dagar (även om dom är få). Jag har tänkt och funderat på vad jag vill och känner och just nu känner jag att det måste hända något. Något måste ändras. Men vad? Vad kan ändras som får mig glad och lycklig? Vist jag har väldens underbaraste familj och vänner men något saknas. Något saknas som får mig att känna mig hel. Jag vet att jag bara är 18 och fortfarande lär mig saker om mig själv hela tiden och jag måste erkänna, under de senaste månaderna har jag lärt mig mer om mig själv än jag någonsin har gjort tidigare. Det sägs att man måste älska sig själv innan man älskar någon annan. Jag älskar mig själv, jag är glad att jag är den jag är. Jag ångrar inget i livet och de saker som inte vart så bra har jag istället tagit lärdom av.


Efter att ha tänkt efter lite, varför klagar jag? det finns barn som inte ens har tak överhuvudet och här sitter jag klagar på att något litet saknas i mitt liv. Jag har mat på bordet och tak överhuvudet, så kanske inte ska klaga mer?


Sms ringsignaler i massor

Har precis lyssnat igenom en massa sms ringsignaler, finns så sjukt mycket. Har hittat en jätte bra sida där man kan ladda ner dom helt gratis. Tidigare har jag alltid haft så tråkiga men du kan jag lova er att jag har jätte roliga. Sitter och skratta för mig själv när jag lyssnar på dom XD  Sidan heter zedge.net, värt att kolla :)

Tidigare idag var jag nere på stan och tog en lunch med pappa annars har jag inte gjort så mycket. Orkar inte göra något, även om det inte är lika varmt ute idag är jag helt slut. Kan bero på att jag somnade vid 3 halv 4 i morse och att jag vaknade när någon klippte gräset precis utanför mitt fönster.

Btw läste klart boken igår. Den bästa bok jag någonsin läst faktiskt. Måste erkänna att det var den första boken som jag har gråtit till. Så den rekomenderar jag starkt, PS jag älskar dig. Ska nog försöka se filmen nu med även om jag inte tror att den är lika bra som boken men vill ändå se den..

Sova? Nej!

Jag känner inte för att sova, har lust att vara uppe hela natten. Men vad ska man göra? Sitter just nu och bara glor på datorn. Att man kan sitta så länge framför en dator och göra, ja va gör man egentligen? Det enda jag gör är att läsa bloggar, bloggar i massor! Men jag tycker det är kul, läsa om andras liv.
 
Bara för någon månad sen läste jag inte en enda blogg, så vad var det som fick mig att fastna i denna värld? En bra fråga egentligen och jag vet faktiskt inte svaret. Började att läsa en, hitta en till och så har det bara fortsatt. Hur många läser jag idag egentligen? Det är nog ett tiotal eller något.

Och mitt bloggande, trodde inte att jag skulle fastna i det så som jag har gjort nu.

Hur ska denna värld (eller rättare sagt mitt liv) sluta? Kommer jag eller är jag redan beroende av min dator? Ska jag vara ärlig så tror jag faktiskt att jag är beroende (Usch det låter så hemskt, beroende av en dator) men i ärlighetens namn så är jag nog det. Vist jag klara mig utan den men så fort jag kommer hem sätter jag mig vid datorn, och gissa vad det första jag gör är? Jo att blogga.

Nu ska jag slita mig även om jag känner att jag har en MASSA saker att skriva om just nu, varför har jag så mycket om att skriva om idag egentligen? Nä nu ska jag sluta annars kan jag nog fortsätta hela natten.

God natt på er!

Spookywoman

Jupp, nu är det så här att min kära mor har skaffat sig en blogg (http://spookywoman.blogg.se/). Haha, läs den. Jag började skratta när jag läste den, varför? Jo för att mamma kan nästan ingenting om bloggar. Hon läser bara min och kan absolut ingenting. Får se hur hon lyckas med detta. Dock är hon väldigt bra på att skriva, så det kanske blir bra ändå?! :P


Efter jobbet idag träffade jag L, vi tog en islatte på viskan. Mysigt och skönt att prata av sig lite. Nu ska jag strax fortsätta med min bok, har bara ca 50 sidor kvar.

Kram på er :)

Saknar mitt långa hår, varför klippte jag av det?


Måndag

Träffade Anna i stan idag, gick in till Limpan när hon jobbade (hon jobbar på Gina Tricot) så tog hon lunch och gick med oss och fikade. Så roligt att träffa dom, träffas nästan aldrig längre vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Har kommit fram till att jag saknar dom nog mer än vad jag tror.

Efter att ha fikat och Limpan var tungen att gå iväg till jobbet igen gick jag och Anna i lite affärer. Kollade på Åhléns och Cervera. Vi gick där och drömde om hur det skulle se ut när vi flyttar. Älskar att gå i sådana affärer.

Efter att ha sagt hejdå til Anna gick jag upp till Pistolero och bytte min tungkula, blev en helt ny färg :) Sedan gick jag hem och så åkte jag och mamma till Kvik och kollade på kök (har nått en läcka i köket så måste fixa ett helt nytt kök). Så jag gick runt där inne och drömde mig bort.

Efter att vi hade kommit hem såg mamma ett ritprogram som man kunde ladda hem så nu har jag laddat hem det och sitter här och ritar mitt egna kök, garderob och badrum. Så kul :D

Nä, nu ska jag fortsätta och rita lite.


Stek

Nu har jag legat och stekt på våran baksida. Där är det så extremt varmt, dom få vindpustarna som kommer idag når knappt baksidan eftersom det är hus runtom. Så om ni vill ha det riktigt varmt och svettigt är det bara att titta in hos mig :)

Nu ska jag strax ner och svettas på stan, ska träffa Anna och ta en fika sen vet man aldrig vad som händer.

Varmt!

Idag jobbade jag IGEN, är så sjukt varmt på jobbet. Alla kommer in i korta shorts och linnen medan vi får sitta där i lång byxor och skjorta. Usch, man vill bara ut i de varmt och fina vädret. Sluta vid 3 idag så var inte så jobbigt ändå. Mötte L i Knalleland sen gick vi där och kollade på mobiler. Hon köpte en LG viewty (en sån jag vill ha) och nu har jag betämmt mig med. Ska köpa en sån denna veckan! :)

Efter knalleland gick vi hem till mig sen åkte vi och badade på kyppe. Var jätte skönt att få svalka sig i vattnet när man var så varm. Efter doppet åkte vi hem till mig och åt, kyckling med bulgur och broccoli. Mums*

Drog ner till stan en stund och sätte oss i parken, M och E kom förbi :)

Nu sitter jag i sängen och det är sjukt varmt, orkar inte gå och lägga mig än ska nog läsa min bok. Läser P.S I love you. Jätte bra bok, börjde läsa den igår och har redan läst 100 sidor. Man kan inte sluta.

Sov så gott :)

Trött

Inte föräns nu börjar jag känna att det inte blev så mycket sömn i natt. Har legat i soffan och kollat på tv. Somnade vist, trodde jag bara hade sovit under reklamen men när jag började titta igen var vist programmet slut. Hur länge sov jag egentligen?


 

Nu kommer strax maten även om jag inte är direkt hungrig men jag måste äta. Vad åt jag igår egentligen? Inget :S Kommit in i min period som jag inte är hungrig, men jag måste. Måste äta för att kunna leva. Och hur blev det med den där träningen som skulle börja? Aja den kommer, ska försöka träna nästa vecka någon gång.


Nu ska jag ut på baksidan i solen och äta.


Fredag- strålande sol

Idag ringde min klocka 4:40 men jag måste erkänna att det inte var så jobbigt att gå upp trots att jag hade drömt mardrömmar om jobbet och knappt sovit något. Det som har gjort min dag är det fina vädret och en speciell person.

När jag kom till jobbet vid 6 tiden var det nästan helt släckt på hela Willys. Försökte hitta vart man tände men eftersom jag är så sjukt dålig på att hitta saker hittade jag det inte. Tändes dock efter en liten stund. Det första jag tänkte var "Ska jag jobba själv? Är ju bara andra gången jag jobbar i frukten, hur ska de här gå?" Men efter ungefär en halv timme kom det en och hjälpte mig. Dan bara sprang iväg som det brukar göra när man jobbat i frukten, är hela tiden så mycket att göra.

Ikväll antar jag att det blir lugnt, jobbar i morgon med. Men får sova en timme längre än vad jag gjorde idag. Så börjar kl 7 till 12.

Håkan Hellström & Kent

Jag och pappa åkte ner till Helsingborg för att se Håkan och Kent. Åkte ner vid 12 tiden så att jag skulle hinna och kolla lite i affärer, har nämligen hört att dom ska ha bra affärer där. Åkte till Väla köpcenter, vilket ställe! För en gång skull var det inte bara massa kedjor (även om de flesta affärer var det). Hittade även några kedjor som vi inte har här i Borås. Jag har dock inga pengar så jag gick där inne och hoppades på att jag inte skulle hitta något. Självklart gick jag in i en väskaffär och där var den, en as snygg väska för bara 200kr. Den måste jag ha! Så även om jag inte hade råd blev den min. Ännu en väska i min samling, undra hur många jag har egentligen?

Efter att ha tröttnad på att gå i affärer åkte vi till Sofiero slott, där konserten skulle vara. Sätte oss utanför i solen som för övrigt precis hade tittat fram. Kollade på alla som stod i kö för att komma in, hur orkar dom? Vi kom dit en timme innan insläppet och det var redan då låånga köer.

När vi kom in till området kom både jag och pappa fram till att det var ett perfekt ställe att ha konsert på. Håkan: "Det här är nog det finaste ställe vi spelat på, jag förstår nästan varför dom sitter därbak och dricker vin." Håkan började och spela. Vi stod precis vid högtalarna nästan längst fram så till och med korta jag såg nästan hela tiden. Även om jag sett han 2 gånger innan blev man lite överraskad att han är så bra på scen, när han berättar sina kärlekshistorier och bara sprider glädje.

Kent såg jag första gången denna kväll och det var som jag hade tänkt mig. Blev lite besviken att dom inte spelade min favoritlåt Columbus.

Så en kort sammanfattning: Håkan var bäst och vädret var perfekt, inte ett moln så långt ögat kan nå. Kent var bra men dom hade så hög bas så man hörde knappt vad dom sjöng. Både jag och pappa hörde tjutande ljud när vi skulle sova, man kanske ska börja använda öronproppar?


Varberg

Fick impuls i måndags och åkte ner till Varberg. Packade på 5 minuter sen bar det iväg, kom ner till strålande sol. Men idag var det inte solen som lockade. Pappa och Cathrin har fixat iordning badrummet i villavagnen så jag såg fram emot att få göra det fint där inne. Blev faktiskt jätte bra!

I tisdags var det mulet, den dagen jag hade tänkt förbättra min solbränna men det var bara att glömma. Istället kom farmor och farfar ner och åt lunch. Alltid lika kul att få träffa dom eftersom det blir så sällan. På kvällen gick jag in till Varberg för att ta en fika på fästningsterassen. Ett jätte mysigt ställe där man ser solen gå ner (molnen försvann tills kvällen). Efter den lilla fikan gick jag plus mitt sällskap hem och kollade på film, me like :)


Hund

Jag är sååå sugen på att köpa hund. Just nu står det mellan två raser, Pomeranian eller Chihuahua. Just nu lutar det åt en Chihuahua, har hittat en som jag vill ha! Det enda som är jobbigt nu är: får jag och har jag verkligen råd? Så nu ska jag gå och prata med M så får vi se! Jag håller tummarna :D









Home sweet home

Äntligen hemma igen. Veckan har vart bra men alltid lika skönt att komma hem.
 

I torsdags hade vi picknick på klipporna. Jätte mysigt fast det blåste typ storm. Jag och L var jätte trötta så vi la oss och kollade på film sen blev det tidigt i säng. R ramlade och fick ont i handleden så i fredags åkte Varaborna hem :( Tråkig eftersom det förmodligen kommer ta ett år tills vi träffar dom igen.



I fredags åkte jag plus familj in och kollade på båttävling. Man kände hur fort och kul det var. Var grymt sugen på att åka snabb båt så vi åkte en ribbåt med 900hk ! Var lite rädd innan man skulle hoppa i, tänk om man flyger av?! Men sjävklart gjorde ingen de, 60knop var vi uppe i. Alltså ungefär 110 km/h PÅ vatten. Gick rätt fort (fast trodde de skulle gå fortare) och det var grymt kul. Jag älskar när det går fort !! :D



Nu är vi äntligen hemma. Ikväll ska jag nog träffa E :D

Torsdag- Sol Sol Sol

Igår GICK jag och L in till kungshamn. Gick lite fel men tillslut hittade vi. Åt en pizza precis vid hamnen, jätte mysigt och bra servis. Vi blev serverade av två stycken, dom hämtade filtar och allt. Jätte snälla :)

Sedan testade vi att gå in på Baden, en krog här. Kom inte in tyvärr eftersom hon inte hade legat med sig. Så vi började gå hemmåt. Efter en bit träffade vi några killar från Västerås. Jätte snälla så vi följde med dom in till Kungshamn igen men vi ville inte testa krogen igen så vi drog hemåt. Var la hemma vid halv 1 tiden kanske sen sov hon här hos mig.



Vaknade vid 9 tiden med stålande sol. Snabbt tog vi på oss badkläderna och gick till stranden. Har solat hela dagen och jag måste erkänna att jag bränt mig lite, men men lite bruna är vi nu iaf :)


Ikväll ska vi gå till klipporna och ha picknik. Kanske ska träffa killarna från igår om vi orkar. Är faktiskt rätt trött.


SOL

Igår blåste det så mycket att mammas systers tält blåste sönder så inatt sov vi 9 st i den här lilla stugan. Var folk överallt.


I morse fick jag sms från L. Hon skrev att det var fint väder, äntligen sol tänkte vi. Nu ska vi bli bruna. Kl 10 gick vi till andra campingen för att lägga oss där. Så fort vi kom dit var det igenmulet igen så vi satt där själva på stranden och spelade kort tills det började regna. Gick till Ls kompis och kom fram till att vi badar ändå, är ju varmt om det regnar. Gick tillbaks till stranden så dom fick bada och precis när dom badat klart var det klarblå himmel. Såå skönt!

Har legat och solat i lite över 4 timmar nu så ska snart in i duschen. Ikväll ska jag och L in till Kungshamn :)



 

Linda och Amanda på stranden

Mulet

Idag sov vi ända till kl11, skönt att för en gång skull få sova ut.


Jag och L hade tänkt att gå till andra campingen och sola hela dagen men eftersom det var helt igenmulet så gick vi aldrig dit. Åkte i stället in till Smögen och gick på Smögenbryggan igen. Mammas syster och hennes familj kom hit också. :)


Jag och L gick aldrig ut igår, var ganska dåligt väder och vi var trötta så var i stugan och kollade på film hela kvällen. Ikväll ska vi nog inte heller gå ut eftersom det är regn i luften. Men i morgon och på torsdag då j*vlar.


Smögen- Måndag

Idag började dagen med klarblå himel och sol så vi åkte till Bohus Malmön. En ö som ligger en liten bit ifrån campingen. Man var tvungen att åka en färja som tog ungefär 10 min och sen när vi väl hade hittat stranden vi skulle ligga på kom molnen.
 

Alla satt där med handdukar och tröjor på sig eftersom det blåste och så fort solen var framme slängde man av sig alla kläderna för att försöka få lite sol. En timme höll vi ut sen åkte vi därifrån.


Åkte in till Hunnebostrand och gick där vid ALLA segelbåtarna. Herrugud vilket liv det var och klockan var bara två, tänk då ikväll !! Alla bratsen (finns bara sådanna här) spelade sin musik på båtarna och alla ville överrösta varandra. Tänk er ungefär ett hundra båtar och alla spelar hög musik !!! Och nu snackar vi inte roddbåtar utan båtar som inte kostar under en miljon.



Ikväll ska jag och L in till Smögenbryggan. Får se om vi kommer in på krogen hon är ju inte 18 än, annars får vi bara gå på en av alla segelbåtarna och festa där :D


Ha en trevlig kväll.


Sol men inget bad

Idag har det vart fint väder, har dock blåst ganska mycket. Gick upp ungefär vid 10 tiden och gick ner till Varaborna. Dom bor i en stuga lite neranför oss. Kom fram till att det inte var direkt sol och badväder eftersom det blåste ganska mycket. Så vi tog bilen till Smögen och gick på Smögen bryggan, sååå mysigt. Jag har kommit fram till att jag älskar Bohuslän. Gillar detta bättre än Skåne och Halland.


Med 10 olika viljor kom vi till slut fram till att det fick bli räksmörgås till lunch för vissa och lax för andra. Efter våran lilla lunch åkte vi tillbaka till stugan.



Sedan åkte jag plus min familj till några kompisar till M och J. Dom hade en båt liggande i Kungshamn också jätte mysigt. Så en båt får de bli för mig med någon gång.


Nu har jag precis duschat och känner att det riktigt brinner i ansiktet, har kanske fått lite färg idag ändå? Nu förbredds det för grill och hemmalagad potatissallad, är dock lite mulet ute så hoppas att vi klarar oss från regn ikväll.


Ha en trevlig söndag :)


Smögen

Nu sitter jag är i Smögen, lr rättare sagt i Kungshamn på campingen Wiggersvik. Just nu vräker regnet ner och åskan mullrar utanför men innan idag var det fint :)

Kom upp ungefär vid halv 3 tiden. Fick våran villavagn, var jätte fin. Jag fick ett eget rum med 120 säng, så antar att jag får nattbesök från Linda :D En halv timma efter vi kommit hit kom framiljen från Vara. En familj som vi har umgåtts med från tiden i Båstad.
 

Efter att ha packat upp och ätit mat gick vi en sväng på campingen och vissa av oss hoppade även i havet och badade (inte jag, det är för kallt för att bada).

Ikväll blir det nog tidigt i säng, kanske spela lite kort med "gänget" :P


I morgon hoppas vi på sol och bad.


btw vi fick in allt i bilen

Nu åker vi :D

Nu åker vi strax till Smögen. Dom håller på att packa in i bilen. Vet inte ens om vi får med oss allt det åter står att se.

Får se om jag bloggar där uppe, datorn följer med iaf ;)

Träning

Jupp nu har jag bestämt mig, efter vi kommit hem från Smögen ska jag börja träna igen. Vet inte varför jag inte tränat dom senaste månaderna. Antar att jag har haft annat roligt för mig. Nu har jag suttit här och skrivit in vilka dagar jag ska träna (måste göra så annars blir de inte av). Så ungefär 2-3 dagar i veckan kommer man se mig på Onyx i fortsättningen. Kommer nog försöka träna 3-4 dagar i veckan sen när skolan börjar men nu nöjer jag mig med 2-3.

Ska sluta äta godis och annan skräpmat med. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig men kunde inte sova härom natten så låg och funderade. Kom fram till att dom senaste månaderna (från mars) har jag bara levt livet. Ätit onyttigt, supit och inte tränat. Vist det är kul men någon gång måste det sluta. Vad skulle hända med mig om jag inte slutade? Just så låg jag och tänkte.

Så motivationen är på topp och jag hoppas att den håller i sig! Bara att hålla tummarna, fast känner jag mig själv rätt så kanske de kommer funka i max 2 månader :( Men den här gången ska jag verkligen försöka. Jag har ett mål och de ska jag ha nått till Beach 09!!!!


betterbodies.se

Sjukt snyggt, kolla bara hennes mage!!       Vad tycker ni, för vältränat?


Glad & Trött

Finns nog inte ord för hur glad jag är nu, går bara runt å ler typ :D
Trött är jag med, inte många timmars sömn i natt och sen en 8 timmars lång arbertsdag. Men jag ska inte klaga, kommer få en MASSA pengar sen!

Hemma i Borås igen.

Nu är jag hemma igen. Var skönt att komma iväg lite, träffa P och C.

När jag kom ner i måndags åt vi god mat och jordgubbar. Gick och la mig tidigt eftersom jag inte fick så mycket sömn natten innan. I tisdags var jag ute å gick i ungefär 3 timmar, men hade ju trevligt sällskap så det var bara roligt ;)

Både måndags och tisdags natt åskade de, speciellt i natt. Stängde tillochmed av min mobil fast jag vet att det inte är farligt. Så jag låg där i natt och räknade mellan blixten och åskan i en timme kanske men tillslut somnade jag. Vaknade dock  massa mer månger under natten för att det mullrade så högt. Usch, det är tur att det är hjul på villavagnar!!

Nu ska jag i väg till E, äta tacos med lite folk. I morgon är det jobb igen.

Söndag - Bakis

När jag vaknade i morse var jag faktiskt ganska bakis. Inte speciellt kul eftersom jag skulle jobba i 8 timmar. Men det var bara att sätta på sig jobbarkläderna och åka till jobbet. Gick faktiskt ganska bra att jobba ändå fast jag mådde konstigt hela dagen.

Ikväll har jag bara vart hemma och kollat på tv. I morgon blir det jobb från 8-17 sen åker jag ner till Varberg och ska hälsa på P och C. Ska bli jätte skönt att komma iväg och jag hoppas jag får träffa en person!  ;)

Ha det så bra, jag kommer hem på onsdagkväll tror jag :D

Lördag

Igår skulle vi först basta å grilla hemma hos mig med ett gäng men eftersom de visade sig att alla skulle göra något annat så blev det bara jag å E. Vi kom fram till att vi bara skulle grilla men precis efter de så fick vi ett sms från E. Han frågade om vi ville komma ut till Olsfors å grilla me hans polare. Efter att jag och E hade fixat oss så åkte vi dit. Det visade sig att de bara var massa killar, lr massa å massa. 5 stycken var la dom bara :P
Hade faktiskt riktigt kul, satt och tjötade och drack. Sen drog vi till en fest men eftersom E körde bil drack inte hon så hon tyckte inte det var så kul.
Jag fick nog i mig 5-6 öl å lite jäger. Blev faktiskt ganska go å glad på de. E tyckte iaf att jag var rolig. Första gången hon sett mig full när inte hon själv är det :P
 Efter festen drog vi in till stan och körde tre av E kompisar. Åkte typ runt i bilen hela kvällen kändes det som. Men det var kul ändå :D

8 Mile

E har precis vart här, kollade på 8 Mile. Älskar den filmen har nog sett den 5-6 gånger och den är lika bra varenda gång. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Eminem, min gamla idol ;)



Bästa låten
"Lose Yourself"

Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it slip?

His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy
There's vomit on his sweater already, mom's spaghetti
He's nervous, but on the surface he looks calm and ready
To drop bombs, but he keeps on forgettin
What he wrote down, the whole crowd goes so loud
He opens his mouth, but the words won't come out
He's choking, how everybody's joking now
The clock's run out, time's up over, bloah!
Snap back to reality, Oh there goes gravity
Oh, there goes Rabbit, he choked
He's so mad, but he won't give up that
Easy, no
He won't have it , he knows his whole back's to these ropes
It don't matter, he's dope
He knows that, but he's broke
He's so stagnant that he knows
When he goes back to his mobile home, that's when it's
Back to the lab again yo
This this whole rhapsody
He better go capture this moment and hope it don't pass him

[Hook:]
You better lose yourself in the music, the moment
You own it, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime yo

The soul's escaping, through this hole that it's gaping
This world is mine for the taking
Make me king, as we move toward a, new world order
A normal life is boring, but superstardom's close to post mortem
It only grows harder, only grows hotter
He blows us all over these hoes is all on him
Coast to coast shows, he's know as the globetrotter
Lonely roads, God only knows
He's grown farther from home, he's no father
He goes home and barely knows his own daughter
But hold your nose cause here goes the cold water
His hoes don't want him no mo, he's cold product
They moved on to the next schmoe who flows
He nose dove and sold nada
So the soap opera is told and unfolds
I suppose it's old partner', but the beat goes on
Da da dum da dum da da

[Hook]

No more games, I'ma change what you call rage
Tear this motherfucking roof off like 2 dogs caged
I was playing in the beginning, the mood all changed
I been chewed up and spit out and booed off stage
But I kept rhyming and stepwritin the next cypher
Best believe somebody's paying the pied piper
All the pain inside amplified by the fact
That I can't get by with my 9 to 5
And I can't provide the right type of life for my family
Cause man, these goddam food stamps don't buy diapers
And it's no movie, there's no Mekhi Phifer, this is my life
And these times are so hard and it's getting even harder
Trying to feed and water my seed, plus
Teeter totter caught up between being a father and a prima donna
Baby mama drama's screaming on and
Too much for me to wanna
Stay in one spot, another day of monotony
Has gotten me to the point, I'm like a snail
I've got to formulate a plot fore I end up in jail or shot
Success is my only motherfucking option, failure's not
Mom, I love you, but this trailer's got to go
I cannot grow old in Salem's lot
So here I go is my shot.
Feet fail me not cause maybe the only opportunity that I got

[Hook]

You can do anything you set your mind to, man

Trött


Torsdagskväll, krogen och hemma redan

Idag var de torsdagskväll, Amanda Jensen var här. Kul att se henne i verkligheten :)
jag, E och E drog till Tonic först, drack världens äckligaste pina colada. Tror mjölken var gammal lr nått. Men men det var bara att dricka.Sen drog vi vidare till Swing och köpte oss varsin pina colada där, MKT godare. Träffade några roliga människor men var faktiskt inte lika mycket folk som jag hade trott så blev en besvikelse faktiskt.

Eftersom E skulle börja jobba i morgon vid 7 så drog dom hem och jag gick hem samtidigt. Var inte sugen på att dricka idag överhuvudettaget så gick hem. Hade kunnat stanna kvar men ska jobba i morgon så fick inte bli försent ändå.

Nu ska jag krypa ner i sängen med väldens huvudverk och sova.

Sov så gott :)

Torsdag

Har jobbat hela dagen, började halv 9 till 17. Det första jag gjorde på jobbet var att sätta mig i kassan men efter en kund frågade A om jag kunde hjälpa till i frukten istället :) Sen var jag där och plötsligt var klockan 2, vart tog hela dagen vägen?

Nu ska jag fixa mig för kvällen sen kommer L hit. Ska slänga i mig lite mat med sen ska vi ner till stan och kolla på Amanda Jensen. Sen ut på KROGEN :D


Onsdag

Träffade C idag. Vi pratade bara massa minnen. Hon viste massa saker vi hade gjort som jag hade glömt av. Va kul vi har haft det ändå, lite tråkigt att vi tappade kontakten. Förhoppningsvis får vi tillbaka den nu. Kanske skulle ses på stan i morgon är ju ändå torsdagskväll, igen. Gud vad den här veckan har gått fort.




Sen träffade jag L i stan, satt och pratade lite i stadsparken. Nu är jag hemma igen och ska kolla på A shot at love (kollade aldrig klart på alla avsnitten igår, var ju jätte många). Sen ska jag kolla på Pussycat dolls 9 coh sen sova. Börjar vid halv 9 i morgon och jobbar tills 17.

Längtar

Har precis gått upp, fattar inte att jag kan sova så länge..
Nu ska jag äta frukost sen gå ut å lägga mig i solen och läsa en bok. Pratade precis med M och dom kommer hem idag sen åker dom på fredag igen.

Längtar tills vi ska till Smögen med våra vänner från Vara. Ska bli jätte kul att träffa dom igen, speciellt L. Men inte så långt kvar nu, åker v28 på lördagen :)

Ha en bra dag.

Jobb, trött, sova

Har jobbat nu. Gick faktiskt ganska bra även om dom hade bytt hela kassasystemet sen jag jobbade sist så det blev lite fel i början men tillslut gick allt jätte bra :D

Nu är jag sjukt trött i hela kroppen, måste nog tänka på mer hur jag sitter. Jobbade ändå bara 4timmar idag och jag känner av det. Undra hur det kommer vara på torsdag då? Ska ju jobba i 9timmar, kommer nog ha jätte ont fast då är ju J hemma så han kan nog ge mig masage  :D

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på alla Shot at love avsnitt är ganska många kvar så kommer nog sitta uppe hela natten, men det gör inget är ledig i morgon. I morgon är det förhoppningsvis fint väder för hade tänkt att sola hela dagen sen vid 4a ska jag träffa C. Min bästa vän från förr :P Var bästisar från typ vi var 3 tills 13 14 kanske. Så ska bli jätte kul att träffa henne å prata minnen.

Nä nu ska jag gå till sängen, sov så gott.

Lager 157

Igår kom L hit, kollade på två extremt dåliga filmer. Kollade inte ens klart på dom. Slutade med att vi började kolla på serien A shot at love. Riktig bra, den tjejen är grymt cool och ser extremt bra ut!



Idag har jag å L vart på lager 157. Köpte ett grönt linne, en svart t-shirt att sova i och ett rött linne. Det röda linnet är jätte fint till mina korta jeans shorts. Så hoppas att det fina vädret håller i sig så att jag kan börja använda de :)

Nu har jag bara vart hemma och ätit ska strax iväg till jobbet. Första dagen och måste erkänna att jag är lite nervös. Slutar vid 21 så bara 4 timmar, skönt!

See ya


RSS 2.0