Ikväll

Ikväll blir det utgång.. :)


// Mickan

ÄNTLIGEN

Igår hittade jag ett litet avsnitt ifrån Simpor och Grodfötter. Titta och njut :)


// Mickan

Träning

Jag ska ner och träna!!!!! Har inte gjort detta sen.. hm.. kommer inte ens ihåg. Ska ner och lyfta massa vikter och se hur mycket muskler jag tappat :P Haha

// Mickan

Mick


Den rätte för Rosing

Måste bara titta på de.. Premiär ikväll kl 20 på 5:an


// Mickan

Klocka

Har kommit på att jag vill ha en klocka. En snygg som man kan ha hela tiden. Så det önskar jag mig när jag tar studenten bara så du vet mamma :P

Har kollat runt lite nu på klockar och hittade nog världens snyggaste klocka. Kollade på priset, 245 000 kr :O Kanske lite fööör dyrt men absolut den snyggaste klocka jag någonsin sett. Men vem hade vågat ha på sig den???

Annars sitter jag och kollar på massa kläder och skor. Jag vill köpa massssa saker!!!
// Mickan

Big Brother

Är det bara jag som vill att Big brother ska börja igen? Tyckte verkligen om det programmet, konstigt nog. Kanske ska kolla på reprisen som går på tv 400?


Läste precis på aftonbladet att de flesta inte längtar tillbaka dit och att dom ångrade att dom ställde upp. Förstår dom på ett sätt men samtidigt kan man inte ändra på vad man gjort utan bara leva i nuet.


Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift
// Mickan

Powerwalk

Igår var det en riktig powerwalk som gällde för mig. Var ute och gick i ungefär en och en halv timme, högsta volym på mp3 och varma kläder. Var jätte skönt men guuud vad jobbigt det var. Att gå när det är snö och halt var mycket jobbigare än vad jag hade trott. Så när jag kom hem var jag helt slut både i benen och i rumpan. Men skönt var det!

Annars igår var det OC som gällde. Så bra är det och nu är jag inne på andra säsongen, dock utan svensktext men antar att det får bli min engelskalektion istället. Min engelskalektion från Kent igår gick bra, kanske ska köra bara engelsktalande i helgen....? Eller kanske inte.....
// Mickan

Bloggar

Jag läser ganska många bloggar men vissa va dessa är:

Min mammas: http://spookywoman.blogg.se/
Tyra Sjöstedt: http://tyras.se/
Kenza:  http://kenzas.se/
Pistolero:http://pistolero.blogg.se/
Natacha Peyre:http://www.improveme.se/natacha

Och många många fler....

// Mickan

09.02.22

Söndag idag.. Har inte vart ute i helgen utan i fredags tog jag de lugnt hemma. Drack lite öl hemma hos pappa sen åkte jag hem och stensomnade kl 22.

I lördags kom Sebastian hem från sjukhuset så tillbringade kvällen och natten med han. Kollade på lite film och melodifestivalen.

Idag har jag börjat kolla på OC, fösta säsongen. Kollade bara på sista säsongen sen bara vissa avsnitt men nu hade jag tänkt och se alla. Har redan sett halva första säsongen. Såå bra är det!!

Snart blir det stek här (Jörgen är kock idag). Ska bli jätte gott. Blev även bjuden på en öl och så hör jag från vardagsrummet: Hon ska inte ha öl, hon ska ju till skolan i morgon. (Ja man märker att mamma är hemma igen). Men efter att ja frågad henna vad hon ska göra i morgon om hon kansek var ledig blev det tyst :P

Så just nu sitter jag och dricker lite öl och lyssar på Linkin Park!  Precis som en söndag ska vara..... eller kanske inte?
// Mickan

Pappa fyller år

Nu har jag äntligen helg. Idag har det gått jätte bra på kicks har dock inte vart så mycket och göra så jag har ordnat lite på lagret. Förstår inte hur man kan ha de så stökigt där nere. Man hittar både lättare och det ser snyggare ut om man ställer in allt i hyllan. Har bara gjort hårfärgen (ja, den återkommer till mig hela tiden) men skulle gärna ta ut allt därifrån och börja om på nytt. Men det är ett evighetsjobb, antar att jag kanske är lite för pedant.

Idag fyller pappa år så ska snart åka hem till han och så skulle vi fika lite. Men tror det blir att vi tar en öl ihop istället. Eftersom Sebastian ligget inne på sjukhuset blir det nog en kväll själv hemma. Dricka lite öl och ta mig ett varmt skumbad kanske?
// Mickan

Sjukhus

Jag hatar sjukhus. Vet att det båda finns gott och ont med det. Men jag förknippar det bara med ont. Självklart har det inte alltid vart så. För några år sedan var jag på sjukhuset ganska ofta och tyckte inte det var jätte jobbigt. Visst jobbigt är det alltid men idag klarar jag knappt att gå dit.


Det var för ungefär 4 år sedan när jag var ihop med mitt ex. Han var en sån som cyklade dirt, alltså man kan säga att man hoppas med cyklar i jordhopp ungefär. Kommer inte ihåg exakt vilket datum men tror det var i april iaf. Men kommer ihåg dagen som den var igår och ser ofta bilder från den.


Han hade vart hos mig innan för att ge mig en puss (han gjorde de ganska ofta, bara kom förbi och pussa på mig) sedan skulle han iväg för att cykla. Han visste inte om det var någon där så efter att ungefär knappt en timme ringde ja han för att kolla om det var något folk. Hans kompisar svarar och säger att han ramlat och spruckit läppen. Trodde först inte på honom utan sa till han att sluta skoja. Men det var sant. Han bad mig ringa mitt exs mamma för att be honom hämta han, ambulansen trodde inte på dom när dom ringde. Ringde hans mamma och sa att han hade ramlat. Kommer ihåg att jag väntade lite i telen och efter ett tag säger jag: Du kan la ringa mig när du vet mer. Men inget svar. Hon hade lagt på och åkt.


Efter en tid fyllt med tårar utan att veta något fick jag ett samtal. Mitt ex ville att jag skulle komma upp för han ville träffa mig innan dom sydde. Trodde inte alls det var så allvarligt. Pappa åkte med, går in på akuten och ser en helt främmande människa. Han ligger på en säng, helt blodig i hela ansiktet och på kläderna och hela han var jordig. Just den blicken när jag ser honom komma där kommer jag nog aldrig glömma av.


Åkte upp till ett rum och tårarna bara rann. Kommer inte ihåg exakt hur många stygn men dom sydde hela underläppen på insidan plus upp på ovansidan av läppen. Så var en hel del.


Tog lång tid innan svullnaden la sig och han såg normal ut igen. Dom bilderna därifrån är hemska. Har sett dom någon gång men så fort jag ser som börjar tårarna rinna igen.


Det är nog en av mina hemskaste minnen och jag tror detta minnet kommer följa med mig hela livet.

// Mickan

Glad

Klockan ringde tjugo i 7 idag. Efter många snoozningar kom vi äntligen upp. Eftersom jag börjar klockan 10 var det ingen stress för mig. Gjorde bara Sebastian sällskap med en kopp kaffe. Efter att han åkt vid tjugo i 8:a gick jag och la mig i ytteliggare en halv timme.

Nu har jag precis tagit en dusch och är reda för en lång dag på Kicks. Har verkligen vaknat på rätt sida idag känner jag. Känns som jag flyger fram på moln :P haha.

Ha en bra dag :)

// MIckan

Körning

Gick jätte bra att köra idag. Gjorde massa konstiga vändningar och även fickparkerade :) Blev så glad att jag var tvungen att gå förbi pappa på jobbet och berätta hur bra det gick. Haha..

Nu sitter jag och väntar på min nattliga gäst (Sebastian) :P


// Mickan

Bad

Har precis tagit mig ett varmt skumbad. Skrubbade hela kroppen sedan hade jag även en ansiktsmask. Ansiktsmasken är en sådan djuprengöring som man ska dra bort och eftersom jag låg i badet när jag hade på den var jag tvungen att bada klart innan jag kunde dra bort den. Fick dock inte bort allt pga allt vatten som hade kommit i ansiktet. Så ett tips: bada inte med dom maskarna, du får ett h*lvete när du ska dra bort dom sen. Men men ibland tänker jag inte längre än vad näsan räcker.

Men trotts att ansiktsmasken krånglade känner jag mig som en ny människa nu :)

Ska snart ner till stan för att kolla present till pappa som fyller år på fredag sedan ska jag övningsköra med bilskolan.
// Mickan

Goo Goo Dolls


// Mickan

Konstig morgon

Denna morgonen har vart riktig konstig. Har vaknat och sen somnat om och drömt. Drömmarna har kännts sanna så när jag vaknar tror jag att det hänt.. hm.. läskigt.

God morgon iaf :)
// Mickan

Trött

Hade svårt att somna i natt även om Em sov jämte mig (brukar ha lättare att somna om någon ligger jämte). Låg och vred och vände mig ett antal timmar sen när jag väl somnade var det en orolig sömn. Vaknade av att klockan ringde vid 6 sen låg vi i sängen tills halv 8. Blev lite stressigt men vi hann till kl 8.

Mina drömmar blir bara konstigare och konstigare. Innan var det väldigt sällan jag kom ihåg drömmar men den senaste tiden kommer jag ihåg drömmarna efter varje natt. Nu snackar vi inte fina drömmar utan konstiga. Inte mardrömmar men konstiga. Häromnatten blev jag exempel skjuten, lagad av ett gäng med svart luvor och massa annat.

Finns det något man kan göra för att inte komma ihåg drömmarna? eller tolka dom? Jag tycker det är jätte jobbigt att komma ihåg dom och vill veta vad dom betyder.

// Mickan

Kär

Alltså detta är lite pinsamt men jag har sett Twilight 4-5 gånger nu. Var tvungen och kolla på den igår med Em (tvungen och tvungen jag ville se den :)). Jag tror jag är kär i den filmen. Ligger och ler hela filmen och känner deras kärlek (och självklart hans blick) genom dataskärmen.

Ja den filmen kan jag nog se HUR många gånger som helst. Men nu ska jag nog inte se den på ett tag. Kanske ska läsa boken? Har hört att den är bra.
// Mickan

Måndag

Nu är lovet slut.. har gått alldeles för fort som vanligt. Tråkigt men sant.

Idag har jag och Em vart förbi hemma hos Kent där Martina var. Blev bjuden på fika och sen kom även Elin förbi. Trevligt att träffas alla tjejerna (fast Math saknades).

Efter att vart förbi där en stund åkte jag och Em hem till mig och åt hamburgare. Sen kollade på vi film och nu har vi precis ätit varma hallon, glass och chockladsås *mums*.
// Mickan

Stone Sour - Bother <3

Wish I was too dead to cry
My self-affliction fades
Stones to throw at my creator
Masochists to which I cater
You don't need to bother;
I don't need to be
I'll keep slipping farther
But once I hold on,
I won't let go 'til it bleeds

Wish I was too dead to care
If indeed I cared at all
Never had a voice to protest
So you fed me shit to digest
I wish I had a reason;
my flaws are open season
For this, I gave up trying
One good turn deserves my dying

You don't need to bother;
I don't need to be
I'll keep slipping farther
But once I hold on,
I won't let go 'til it bleeds

[Solo: Corey]

Wish I'd died instead of lived
A zombie hides my face
Shell forgotten
with its memories
Diaries left
with cryptic entries

And you don't need to bother;
I don't need to be
I'll keep slipping farther
But once I hold on,
I won't let go 'til it bleeds

You don't need to bother;
I don't need to be
I'll keep slipping farther
But once I hold on:
I'll never live down my deceit

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag <3
Och det väntas kalas och en myskväll med Sebastian. Hoppas ni får en bra dag :)


// Mickan

Existenz

Igår var det filmkväll hos Kent. Var först meningen att vi skulle vara ett ganska stort gäng men som vanligt är det alltid någon som inte kommer.

Kollade först på en jätte bra action/komedi film sedan Existenz. Denna film handlar om ett spel som du lever i kan man säga. Jag blev helt till mig när det gäller det spelet. Det hade vart hur kul som helst att spela, dock kanske lite svårt att skilja på verklighet och spel. Måste se den filmen igen, den var lite krånlig så tror den blir bättre andra gången :)


// Mickan

Metro Station- Shake it

Måste faktiskt erkänna att den här låten rätt skön

// Mickan

Fredag den 13

Idag är det oturens dag. Ska inte göra något speciellt utan bara akta mig för att inte det ska hända något.

Klarblå himmel och solen skiner, kanske blir en lång promenad sen?
// Mickan

Fallarätt

Igår var det bus med my dear hela dan. Sedan på kvällen gick vi ut på krogen. Fick bli Swing eftersom det är mest folk där på torsdagar.

Först var det inte alls mycket folk men runt 11 12 blev det mer. Varken jag eller Math var på partyhumör så vi satt mest och drack öl och kollade på alla som dansade. Tanken slog mig hur många de borde finnas som fått sig ett gott skratt när dom sett oss skakat loss på dansgolvet. Vi är ju inte heller dom som är seriösa när det kommer till dansen så ett och annat fult steg blir det.

Efter att klockan blivit 12 och vi fått en stämpel gick vi för att äta. Gick först till Borås kebeb, stäng. Upp till Tellus, stängt. Så efter att jag har predikat ett tag hur dåligt Borås är som inte ens har ett matställe öppet på en torsdag fick det till slut bli en Falafel. Träffade på två gubbar i 50 år ålderna som kom från Dalarna som också skulle köpa mat där. Fast dom kallade de för fallarätt istället xD

Efter att ha fått maten och jag blivit buren runt en bänk av den manliga eskorten fick vi äntligen i oss lite mat i magen. Klockan var kvart i ett och vi ville bara hem.

Sängen har nog aldrig varit så varm och skön som den var igår. Första gången jag har haft tråkigt på krogen men någon gång måste de vara den första. Kom fram till att en vit månad väntar mig i mars.
// Mickan

För en dag

Tänk om du fick bestämma vad du skulle vara för en dag.. Ex miljonär, hund eller varför inte en flodhäst. *Drömmer mig bort*

Snart kommer my dear hit, idag ska vi busa och ikväll blir det utgång :)
// Mickan

Sheckler

Har precis kollat på Life of Ryan på MTV. Hans brorsa Kane är såå söt (iofs Ryan med). Nästan så att man önska att man var ett antal år yngre... Hehe

// Mickan

När ingen ser

Har du tänkt på vad sjuka saker man kan göra när man är själv och ingen ser på? Tänk då när du är mitt i att kanske sjunga din favoritsång högt för dig själv eller inne i dina danssteg att du inte märker att någon ser på.. Pinsam situation kanske men för att göra de bästa av situationen varför inte släppa loss ännu mer och försöka få med personen..?!

Shake it baby :)


// Mickan

Animerade bilder

Jag har aldrig riktigt förstått vart man hittar alla animerade bilder men så för ett tag sen i skolan fick jag lära mig att det bara var att söka på animernade bilder på google. Ja man lär sig nya saker varje dag. Så nu i natt när jag inte kunde sova (Nej mjölken hjälpte inte denna gång) så har jag letat efter roliga animerade bilder. Hittade jätte många rolig :)

Jag har börjat drömma så konstiga drömmar nu för tiden. Händer alltid massa sjuka saker och jag kommer alltid ihåg dom, det brukar jag nästan aldrig göra förr.. Hm.. undra varför..??

// Mickan

Mjölk

Har ni tänkt på hur gott de är att dricka mjölk när man ska sova? Det sägs ju att de även ska hjälpa en att somna, även om detta inte är sant (fast jag tror de). Så nu har jag precis vart uppe och druckit mitt glas med mjölk.


Lite kul är det att jag skriver om mjölk, vanlig hederlig svensk mjölk på bloggen men har man inget och skriva så skriver man det man kommer på.  Ni kanske ska vara glada att jag inte börjar komma in på mina funderingar för dom är många.

På tal om det så sa jag till Sebastian igår att jag nog ska skriva ner alla funderingar på ett papper och sedan skicka in och få alla svar. Fick dock svar på några igår, vissa kan mer än vad jag kan och det kanske är tur. Haha.


Nu ska jag återgå till mitt Simpsons tittande så ska inte somna än om inte mjölken nu gör att jag somnar. 


ZzzZzzzZzzzz...........


Andra dan på lovet

Igår sov jag nästan halva dan sedan åkte jag hem till Sebastian. Kollade på Grudge 3 och en Beck film och några andra konstiga program på tv. En mysig måndag helt enkelt. Idag vaknade vi vid 11 tiden och har legat hela dan och kollat på tv. Sedan drog jag hem och nu har precis vart med Math.

Nu är det Simpsons som väntar heela natten lååång :)

Finns det nått bättre än looov?!!


En konstig fyllebild på mig och Sebastian för några helger sedan ! :P haha tycker vi lyckas väldigt bra med våra miner! xD
// Mickan

Looov

I fredags var det bio men den var sådär tyckte ja. Ingen jag kan tänka mig att se om men ändå kul att se. Efter filmen åkte vi hem till Sebastian och kollade på en Beck film sen stensomnade jag.

Igår kom my dear förbi och vi satt och skvallrade om veckan som gått sen gick hon ut på krogen (jag var helt slut så orkade inte). Eftersom mamma och Jörgen var hos några kompisar var jag självhemma och kollade på Braveheart. Vilken bra film, kollade dock inte klart men ska göra det någon gång i veckan.

Somnade kanske runt 1 och sov i 11 timmar. Vaknade och fixade i ordning mig sen hem till pappa och ha kalas.

Nu är jag på hemmaplan igen och sitter å lyssnar på Linkin Parks gamla skiva. Sååå bra :)

I veckan är det lov.. är såå skönt!
// Mickan

Bio

Äntligen fredag!

Idag blir det bio med en viss person ;) Ska se Valkyria. Återkommer i morgon och berättar om den var bra. I morgon kommer my dear hem också. Har faktiskt saknat henne trotts att hon bara vart borta en vecka.

Ha en trevlig fredagskväll för de ska jag :)

// Mickan

Pink

Alla har säkert hört låten "so What" av pink, visst är den bra men kanske inte den bästa man hört. Iallafall, har hela hennes skiva "Funhouse" och trodde faktiskt inte den skulle vara bra därför jag inte lyssnat på den. Men igår när jag satt i bilen hörde jag hennes andra singel från skivan "Sober" blev jag helt såld. Låten är verkligen bra och efter att tillslut ha lyssnat igenom hela skivan har jag kommit fram till att den är riktigt bra.

Så ta nu och köp (ladda ner) den och lyssna själv :)

Här är låten "Sober", dock inte den riktiga musikvideon men det får gå ändå :)
// Mickan

Kicks

Idag har det vart APU på Kicks i Knalleland. Riktigt kul är det faktiskt. Idag har jag mallat hårfärgerna, alltså man får ett papper på hur det ska se ut och så ställer man de precis så. Detta tog mig 6 timmar, fast hade lunch en timme med. Men fatta att det var mycket!! En heeeel står vägg. Men nu är det riktigt snyggt så ni får f*n inte gå och köpa hårfärger i Knalleland, köp de i stan i stället :P Haha

När jag slutade klockan 18 var jag helt slut. Har bara legat i sängen och tagit de lugnt.
I morrn är det fredag, bara så ni vet :)
// Mickan

Snö

Vad är det här.. snö när man ska övningsköra? Så typsikt varför ska de snöa just nu? Får kanske skylla mig själv att jag börjat på bilskolan den sämsta månaden på året men har man inte fått ur tummen innan så kan de inte hjälpas.. så med lite eftertanke så kanske jag bara ska skylla på mig själv istället?

Nu ska jag återgå till.. hm.. ha tråkigt?

// Mickan

Mina skolkort

Titta och njut (lr kanske inte)

5: an och 2:an på gymnasiet saknas dock.
// Mickan

Världens bästa mamma

Jag tror jag har fått äran att få världens bästa mamma. Hon ställer alltid upp för en. Bäddar upp sängen så att det bara är att gå och lägga sig när man kommer hem från krogen och massa annat. Men som alla mammor kan även hon vara jobbig, speciellt när hon väcker en och vill att man öppnar dörren när man precis har somnat. (Vet att du läser detta mamma :)) Men för de mesta är hon världens bästa!


// Mickan

Konsert

Jag har alltid tyckt om musik, en stor anledning till det är nog att min kära far har ett stort musikintressa och han har även jobbat med musik.

Min första konsert var faktiskt Westlife i Stockholm (var 10 år). Alla har haft sin pojkbandstid :) Haha. Sedan har faktiskt vi haft som en liten sommar grej att alltid försöka gå på en konsert varje sommar i Varberg. Alltså pappa, jag och hans sambo. Nu de senaste åren har det blivit lite sämre.

De konserter jag hunnit med är: Håkan Hellström (2-3 gånger), The Ark, Magnus Uggla (2 gånger), Lena PH, Darin, Backyard Babies, The Rasmus, Di Leva, Nic, Kent, Takida, Lars Winnerbäck.. och några fler.

För några år sedan hade dom en konsert som hette Kalas. Massa artister som åkte och spelade i hela Sverige så lite svårt att komma på vilka band som spelade där. Tycker det är tråkigt att det inte finns längre för var alltid så bra artister.

Detta året blir det Ill Nino, Dead By April och Metaltown. Vill även till Hultsfred och Peace and Love men vi får se :)

Nu måste jag springa iväg till bilskolan!
// Mickan

Mer om mig

Det är många som säger att dom vill lära känna mig mer så tänkte skriva lite om mig själv. Ibland får man vara ego :) haha.

Jag heter iaf Michaela men kallas för det mesta för Mickan eller lillen. Är 90:a alltså 18 år men fyller 19 nu i april. Bor i Borås tillsammans med min Mamma och hennes sambo. Mina föräldrar är skilda sedan jag var 8 år. Pappa bor här i Borås med men i ett hus på Dammsvedjan med hans nya sambo. Mamma och hennes sambo och hans två barn bor i en lägenhet nästan mitt i stan. Jag går sista året på Handelsprogrammet på Almåsgymnasiet.

Som ni säkert har märkt så festar jag rätt mycket. Men nu i vår börjar det nya livet som för så många andra. Ska inte vara ute lika mycket och ska börja träna igen. Har haft ett allt för stort uppehåll, nu får man faktiskt börja tänka på beach 09!
 

Är väldigt mycket med my dear Math, även kallad Mathilda. Vi gör allt som ingen annan gör. Haha nä men vi är rätt sjuka faktiskt, är inte rädda för att skämma ut oss om man säger så. Brukar även träffa Em men eftersom hon har skaffat sig stadigt sällskap har vi inte vart så mycket det senaste. Lite tråkigt men jag vet hur det är.


Nu kommer jag inte på nått mer, orkar inte tänkte.. Haha latheten kommer fram igen! :P Om det är något du undrar är det bara att skriva :)

// Mickan

RSS 2.0