Livet

Livet är som en toarulle. Ju närmare slutet man kommer desto snabbare går det.


// Mickan

Insekter

Innan kom jag att tänka på insekter. Såg en i köket som jag tror mamma dödade, eller jag hoppas det för annars har den krypt iväg någonstans i lägenheten. Alla fall, om jag hade vart en liten insekt så hade faktiskt jag spelat död när någon hade tänkt döda mig. För tänk själv när du dödar en insekt (om du nu gör de), hur du nu än väljer att döda den finns det ju alltid en liten risk med att den fortfarande lever. Jag hade spelat död och förhoppninsvis blivit slängd i sopporna där jag sedan kan bygga mitt bo och få massa insekts barn. Tänk sedan chocken personen får som bor där när den märker alla 100 insekter som finns under diskhon?

Sedan ska jag faktiskt ge er ett tips när det gäller spindlar. En kompisar till mig spolade ner en stor spindel i toaletten, dan efter var samma spindel i badrummet igen. Så antingen var den en helt ny eller så var det samma som han hade spolat ner dan innan. Tänk på de när du står där med spindel och precis tänkte spola, den kan faktiskt komma upp och har du otur kanske den kommer precis när du gör dina behov.

// Mickan

Baddräkt

Efter att ha provat två baddräkter som mamma tagit med hem (ni vet sånna med hål på magen och hål lite härådär) kom jag fram till att det är inget för mig. Hur snygga dom än är så känner man sig som en flodhäst. Och kanske tur är det för hur snygg bränna blir det???


// Mickan

Onsdag

Igår hann jag faktiskt inte skriva något. Kom till skolan och vet ni vad vi fick göra?? Städa på framsidan av skolan vilket innebar att plocka fimpar och skräp! Trodde faktiskt inte Almås kunde sjunka så lågt!!!!! Sedan var det att jobba för fullt ändå tills vi slutade vid 12.

Efter skolan gick jag och Mitt blåbär upp till Vesa. Sebastian skulle tatuera sig och jag var med uppe hela tiden. Det är ju trots allt ganska kul att se någon pinas. Men snart är det min tid. På tisdag kl. 13.00 ska mina blommor och text tatueras in :)



Idag är det strålande sol och jag har suttit ute i några timmar nu och solat. Är det något jag älskar så är det att sola, fast det blir väldigt varmt och svettigt men det bjuder jag på ;) Haha

Nu blir det snart en lång kall dusch :D


Jag och mitt blåbär <3
// Mickan

Sol

Efter bara några minuter efter att jag skrev det tidigare inlägger tittade solen fram. Så har suttit ute i nästan 2,5 timmar idag. Efter det blev det en liten promenad. Tänkte gå mycket längre men fick så ont i vaderna.

Nu ska jag snart in i duschen och skrubba mig ren ;)
// Mickan

Måndag

Dessa måndagar. I veckan är det 1:a maj vilket innebär att det snart är sommar :)

I veckan är det inte planerat så mycket, ska upp till Vesa i morgon för att kolla på den tatueringen han har ritat till mig. Annars blir det mycket att ut och gå och förhoppnngsvis mycket sol så att man kan få lite färg.

Tänkte jag skulle gå ut och lägga mig på baksidan snart men solen är inte framme än :(
// Mickan

M.I.A. - Paper Planes


// Mickan

Söndag

Söndagar är alltid tråkiga så snart ska jag ut och åka bil... Vart? Det får vi se :)

Idag kommer mamma hem från HongKong och en liten fågel viska i mitt öra att hon hade köpt massa skor! Ibland är det bra att ha en mamma som älskar skor och som har samma storlek som en själv.
// Mickan

3 månader

Idag har jag och Sebastian vart ihop i 3 månader. Helt sjukt vad tiden har gått fort.

Sebastian: Måste du vara så bred?
Mick:  :O Vad menar du med de? xD
// Mickan

VARNING

Kan innehålla mycket starkt språk. Eller nått?

Men helt seriöst de är inte mitt fel att jag inte klarar om de. Om det inte hade vart en massa jävla poliser precis överallt och krockar med en hela tiden hade jag klarat det. DUMMA POLISER!!!!!!!!!!

Vet inte om jag ska försöka ända tills jag klarar det eller om jag helt enkelt ska ge upp. Jag är ju som sagt ganska envis av mig.

Jag behöver hjälp!!!
// Mickan

Dålig förlorare

Efter att ha kastat iväg kontrollen till mitt playstation2 inser jag att jag är en extremt dålig förlorare. Tänk vad lite spel kan väcka i en?

Men helt seriöst DE GÅR INTE ATT VINNA JUST PÅ DENNA BANA!!! Jag blir tokig. Har slutat spela måste tänka på mitt stackars lilla hjärta. Haha nä helt seriöst jag tänker mest på alla i min omkrets. Alla kanske inte tycker det är så roligt att en person sitter och skriker och kastar saker om sig?!

Ett försök till kanske...

// Mickan

NFS

Ja nu är det kört. Har börjat spela NFS och är helt fast. Lycka till att dra mig ifrån tvn nu!!

Fast ska iofs ut och gå med Mattipatti snart så så svårt var det inte.

// Mickdickan

Maths lägenhet

I lördags grejade vi i Maths lägenhet. Är hur mycket som helst och göra. Tur att hon har så snälla vänner som hjälper henne ;) Haha

Köket


Hallen


Vardagsrummet

// Mickan

Slipknot - Snuff


// Mickan

Man kan göra mycket med en sax

Igår kväll tog jag fram alla kläder som jag tröttnat på och tänkte göra om dom. Så idag efter att jag vart uppe hos Vesa och pratat tatuering började jag att klippa. Tre jeans fick bli till shorts. Två korta och ett par lite längre. Klippte även upp en hel rygg på ett linne (svårt att beskriva men bild kommer inom kort). Gjorde även om långärmade tröjor till linnen och har även sätt dit lite detaljer på vissa saker. Eftersom vi inte har någon symaskin hemma hos mamma tänkte jag åka upp till pappa i morgon efter skolan och sy allt.

En perfekt sak att göra om man inte har så mycket pengar och är sugen på lite nya saker. Och jag tycker även att detta är väldigt roligt så tror jag ska börja göra detta lite oftare. Kanske ska önska mig en symaskin till studenten?!

// Mickan

20 april

Om man sovit med någon två nätter i rad och sedan sover själv går de helt enkelt inte att sova. Man saknar den andras kroppsvärme extremt och vet inte alls hur man ska ligga. Men så fort någon ligger jämte en somnar man på max 20 minuter. När jag ligger själv i min säng kan jag ligga i timmar.

Igår gick de inte alls att somna. När klockan var halv 12 sätte jag på tvn och kollade på hästhoppning. Var många år sedan jag kollade på de så var fakiskt riktigt kul och gamla minnen kom fram.

När man var ungefär 12 år tror jag åkte jag och min gamla bästis Kajsa till ridhuset i Borås när det var tävligar där. Vet att vi hade speciella biljetter så vi fick gå till alla hästarna och fick även vissa autografer. Ibland önskar man att man kunde spola tillbaka tiden och uppleva den igen, ialla fall vissa saker!
// Mickan

Lördag

Igår gick jag till Math och fixade i hennes lägenhet. Lägenheten var jätte fin fast det var mycket att göra. Vi grejade där tills ungefär vid 8 tiden. Kent och Martina tittade även förbi och vi drack lite öl. Åkte sedan till Martinas kompis där dom skulle grilla. Men jag var så trött så åkte hem vid halv 10 tiden. Eller inte hem utan till mitt blåbär. Kollade på film och sedan gick vi och la oss.

En lyckad lördag måste jag säga och det känns verkligen att våren är här. Man har ingen lust alls att vara hemma utan man vill göra saker hela tiden!
// Mickan

Hejdå

Nu ska jag slänga i mig lite mat och sedan gå upp till Mathilda. Är en bit att gå men fläsket behöver lite motion. Vad händer ikväll??? Har faktiskt några alternativ men vet inte vilket av de det blir än. Det får vi se om några timmar.

Nu snart ska jag göra om bloggen tänkte jag. Har tröttnat på den här designen!!!


Hejdå era små flodhästar

// Mickan

Sol

Igår var jag hela dan på Kicks, 10-18 så var rätt trött när jag kom hem. Vi grillade kyckling sedan drog jag till Kent. Var lugnt där med lite drinkar, musik och prat. Mycket trevligt. Sedan drog vi ner till stan vid 12 tiden och mötte upp mitt blåbär (som faktiskt kunde gå även om han hade druckit en massa :P). Gick till Tonic och träffade på lite folk sedan gick jag hem. Kände inte alls för att vara social utan ville bara hem och sova.

Somnade och vaknade i morse hur trött som helst.

Nu har mitt blåbär åkt hem och jag sitter och lyssnar på Breaking Benjamin. Ska upp till Math om någon timme för att hjälpa henne i lägenheten. Min Dear har skaffat lägenhet och det ska målas och tapetseras och jag tänkte vara lite snäll idag och kanske hålla i penseln lite.

Ha en bra och solig dag :)

// Mickan 

Hjälp! jag är med i en Japansk tvshow

Ligger just nu i sängen och kollar på Hjälp! Jag är med i en Japansk tvshow. För de första: Sjukare program finns nog inte. För de andra är dom verkligen så galna och högljudda där borta på andra sidan jordklotet?

Nu ska jag försöka titta vidare utan att bli allt gör galen.

// Mickan

Kicks

Idag är det torsdag vilket innebär APU på Kicks hela dan. Dagen har gått hur fort som helst och allt har gått jätte bra. Lunchade med två stycken som jobbar på Kicks och slutade med att vi pratade taskig engelska och skrattade så att vi fick ont i magen. Ena tjejen som jobbade uppe i butiken kom ner och sa att vi var sjuka :P Haha vet inte om det är för att det är fint väder eller så var alla bara på väldigt bra humör. Kul dag i alla fall och har bara lite ont i benen nu.

Visst är det skönt att det är så ljust ute? Man blir så mycket piggare!!

Har in tänkt på en sak? Vi är snart redan i 5:e månaden på året :O Jag som tycker det nyss var nyår :S Vart tar all tid vägen?
// Mickan

Allergisk

I morse när jag lyssnade på The Voice pratade dom om allergi. Många känner ju av pollen nu, vilket jag med faktiskt gör. Brukar inte känna av så mycket men lite känner man av allt. Men har ni tänkt på att man är allergisk mot allt bra här i världen? Som vår, mjölk och liknande. Hade det inte vart bättre om man var allergisk mot naturkatastrofer eller krig ?

En annan sak dom tog upp var allergi mot sin partner. Tänk om man inte tålde vissa människor och har sån otur att man just träffar den killen/tjejen som man inte tål. Hade vart lite kul om läkaren sa till dig: Nä tyvärr du tål inte henne/honom så ni kan tyvärr inte leva ihop.

Haha fast i vissa fall kanske man inte behöver vara allergisk mot personen för att inte kunna leva ihop.

// Mickan

Ringa telefonkiosk?

Har ni tänkt på att i alla filmer (eller många av dom iaf) ringer dom alltid till en telefonkiosk. Kan man göra de överhuvudettaget eller är det bara en sån sak som dom gör på film? Tänk dig själv om du hade gått på stan och plötsligt hade det ringt i en telefonkiosk. Skulle du svara då eller bara gå vidare? Jag tror inte jag hade vågat svara tänk om det är någon som är ute efter mig? Men med lite eftertanke så tror jag att min nyfikenhet hade tagit över så jag hade nog svarat. För vem vet man kanske hade vunnit pengar och det hade man inte vågat riskera.

Och nu när jag tänker efter, vad är de för nummer till en telefonkiosk? Och hur letar man upp numret? Går man in på Eniro och skriver typ "Allégatan 14" ?

Dessa funderingar
// Mickan

Som man bäddar får man ligga

Mycket riktigt faktiskt. Och jag vill gärna ligga på sträckta lakan och kalla kuddar :D

Och när vi ändå är inne på ämnet, jag har världens skönaste säng!!

// Mickan

Känsliga läsare varnas

Så här blir det när jag är själv hemma och har tråkigt



// Mickan

Varför funkar aldrig något?

Jag blir så trött på sånt här. Fick en hårddisk av pappa och nu försöker jag koppla in den. En USB kabel och så ska de funka typ men självklart gör de inte de. Vet inte vad problemet är och jag kan säga att jag har nog aldrig vart så nära på att slänga ut datan som jag är nu!  Den här datan väcker onda små djävlar i mig!!!!!!!

Ett försök till sedan lägger jag ner allt som har med elektronik att göra!!!
//Mickan

Systemet är smartare

Jag och Em sitter i skolan och diskuterar hur man ska kunna få mer pengar. Smart som jag är hade jag kommit på värsta idén hemma som jag berättade för Em. Vi behöver inte gå in på vad det är men det har med att föra över pengar mellan olika konton. Alla fall berättade det för Em och det visade sig att hon hade tänkt på det med. Haha vi är nog kanske lite för lika ibland :)
// Mickan

Tillbaka till skolan

Nu är lovet slut och man sitter i skolan igen. Vi har UF och det låter som vi är i en hönsgård. Jag säger bara: Snart är det slut, snart slipper man det här!!!

Jag saknar Sebastian! Vi har snart träffats i 3 månader, guuud vad tiden går fort.
// Mickan

Påsken är över

Nu är påsken över. I lördags (Påskafton) var vi ute i Äspered ett gäng. Grillade och hade det trevligt. Skulle även skjuta fyverkerier men de glömdes totalt bort mellan drinkarna. Var riktigt trevligt och alla var hur trötta som helst igår. Låg och sov hela dan sedan vid 6 tiden (när folket vågade köra igen) åkte jag hem till Sebastian. Sliten och hur trött som helst kom jag hem till han. Tog en dusch och sedan låg vi i sängen åt godis och kollade på tv :) Mys!

Idag har det var en lika seg dag igen. Kom hem vid 12 tiden sedan har jag nästan sovit hela dan. Kanske blev lite fööör bra i lördags? :P

I morgon är det skola igen och jag ska nog boka tatueringstid :D

// Mickan

Långfredagen- utgång

Efter all påskmat var man rätt trött igår men fick ett sms från Math om att hon ville bjuda på en öl (hade ju både fyllt år och fått körkort). Så efter att ha tänk lite bestämde vi oss för att gå ut och ta en öl. Träffade upp Johanna nere i stan och gick till Swing. Satte oss ute och pratade om.. hm ja kvinno syn i samhället. En kille kom fram till oss och trodde vi var några trevliga brudar men han kanske tog fel? Johanna frågade med en gång "Vad är din kvinnosyn egentligen? Om du svarar fel slår jag dig med en flaska" och så tog hon tag i flaskan. Medan jag och Math skrattade så att vi fick ont i mungiporna (?) försökte han så gott som möjligt att svara rätt. Efter många frågor till han och vi (framför allt Johanna :P) blev snäll mot han visade sig att han var en rolig typ.

Eftersom det var Elfsborgs match igår var det massa Stockholmare ute. Eller rättare sagt alla var på Tonic konstigt nog. Aja mycket poliser men inte alls mycket bråk.

Idag blir det en kväll med gänget :)
// Mickan

Nyvaken

I morse när jag vakna såg jag ut såhär, lägg märke till min snygga morgonfrisyr :D

// Mickan

Skärtorsdagen

Påsken är här, även detta året.
Igår åt jag lunch med pappa sedan gick jag upp till Sebastian när han tatuera sig hos Vesa. Efter de var det raka vägen hem och vänta på mamma som hade handlat mat till kvällen. Blev kyklinggryta och potatisgratäng.

Idag blir det hem till pappa och fira mig. Om jag fattade rätt igår så blir det egna köttbullar till lunch sedan förhoppnigsvis tårta :)

Ikväll ska jag hem till Sebastian och sova där. Sedan är det fullrulle hela långfredagen. Den dagen som brukar vara så lång och tråkig blir nog inte det detta året. Ska vara hos farmor och farfar klockan 1 sedan hem vid kvart i 4 för att ha gäster här hos mamma. Hela släkten tror jag kommer och äter påskmat. Kommer även fira mig.

På lördag blir det grillning (?) med gänget :)

Glad Påsk :)

// Mickan

Idag blir jag.....



Wiiiiiiie :)

// Födelsedagsbarnet (ja, vissa tycker fortfarande jag är ett litet barn)


Mad world


Köra

Em: Nej vad roligt de kommer se ut när du kör för du är ju så liten!

Hm... undra om jag ser rolig ut? :S
// Mickan

2009.04.07

Har fortfarande inte fattat det, jag har fått körkort. Jag kan ta bilen när som helst och åka vart som helst. Helt sjukt !!!

Igår var jag ute och körde lite själv. Måste faktiskt erkänna att jag tycker det är lite läskigt men blir säkert bättre med tiden. Annars igår gjorde jag inte mycket. Låg med migrän på kvällen och somnade vid halv 11 tiden. Skönt att somna så tidigt även om det är lov.

Drömde massa konstiga drömmar i natt som vanligt. Undra varför man drömmer om vissa saker egentligen? Tyda drömmar, ja tack!!

Idag är det ingen sol som jag hade hoppats på utan mulet. Jag har varit duktig och städat bland mina papper och i mina lådor. Guud vad mycket man sparar på egentligen!

Ska snart gå ut och gå sedan ikväll kommer mitt blåbär.

I morgon fyller jag år !!!!!!
// Mickan


Körkort

Jag har fått KÖRKORT!!! :D:D:D:D:D

Lilla jag

Kul med gamla kort. Står en hel låda i mitt rum nu och jag har inte ens kollat igenom hälften. Här kommer 6 snygga bilder på mig :)

// Mickan

Lördagsmys

Igår var det jätte mysigt. Sebastian mötte upp mig i stan och vi handlade mat tills kvällen. Lagade tacos tillsammans sen kollade vi på Robinson och sedan en film. Han somnade på min arm medan jag kollade klart på filmen sen stensomnde jag med.

Nu har han precis gått hem och jag ska snart träffa pappa och övningsköra. Sedan ska jag följa med han hem och äta mat.

Snart uppkörning och jag är JÄTTE nervös!!!!
// Mickan

Påsklov!!

Nu är det äntligen påsklov, sååå skönt. Mitt blåbär åkte hem för ungefär en timme sen och jag har legat ute i solen. Känns som solen är mycket starkare idag än va den va häromdan för känner redan att det börjar bränna lite. Så ska va inne en liten stund sedan lägga mig ute i solen lite till.

Ikväll blir det myskväll med Sebastian, tacos, Robinson och kanske någon film :)
// Mickan

Sol & Myror

Guuud vilket fint väder. Jag har precis kommit in efter att ha tillbringat 2,5 timmar i en solstol på våran baksida. Satt enbart i linne och mysbyxor, såå skönt. Eftersom våran baksida ligger i lä bli det extra varmt där och det blåser inte. Blir alldeles för varmt på sommaren men en sån här vårdag är det perfekt. Och tro det eller ej, mina fräknar har redan tittat fram. Några enstaka timmar i solen och dom j*vlas redan med mig. Suck!

När jag satt där ute tänkte jag hela tiden på hur mycket djur det har kommit fram helt plötsligt och när jag kommer in ser jag att det kryper en myra på datan!!! Får total panik då jag hatar myrer så fram med fjärkontrollen springer runt som en galning och skriker med fjärkontrollen i högsta hugg. Efter några få minuter (som kändes som en evighet) dog den lilla myran en plågsam död. Var inte meningen men eftersom jag inte prickade så bra gick inte döden så fort. Nu kryper det på hela kroppen och känns som alla myrer är just på min kropp!!

Älskar våren och sommaren men varför alla dessa småkryp?!!

// Mickan

SMS konversation

SMS konversation mellan mig och Math.

Mickan: Jag har blivit medlm på en dejtningssida till dig så du får inte bli förvånad om de kommer ringa massa killar till dig nu :) Ha en vacker dag.

Math: VA?!! :O  Du skojar med mig?!.... Nu kommer ju bara massa fula utvecklingsstörda killar ringa mig!

Mickan: Ja vem vet. Lr gamla äckliga fyllesvin. Men lovar dig du behöver inte träffa alla som ringer utan bara om som verkar snygga :)

(Under tiden innan jag får svar säger jag till Emelie) Mickan: Det hade vart roligt att få någon kille att ringa henne nu! Hahaha xD

Math: Hahaha, vad är du på för jäkla störd humör? Nä, erkänn att det är du och emelie som skojar? :P

Mickan: Den här dagen ska man inte ta något seriöst! :) Haha

Math: Hahahahaha, tack gode gud. Det är ju den första april!!! Hahhahahaha! ;D

// Mickan

Förbjuda Aprilskämt?

"EU beslutat att införa ett förbud mot "vilseledande nyheter i press radio och tv". Skämten kan nämligen vara skadliga för människors tilltro till myndigheter och massmedier."

Jag undrar är det ett aprilskämt eller menar dom det verkligen?? För om dom menar det varför skriva det just idag när ingen tar något seriöst. Eller rättare sagt jag tar inget seriöst idag! Som den  nya lagen gällande nerladdning, ska man ta den seriöst eller är det bara ett stort skämt??
// Mickan

Fast and the furious

Dessa filmar tröttnar jag aldrig på och jag blev överlycklig när jag såg att det kommer en fjärde film. Igår gick andra filmen i serien, 2 fast 2 furious på tv. Var ungefär ett år sen jag såg den så var på tiden att se den igen.

Hela filmen är fult med snygga bilar och jag sitter bara och drömmer mig bort.

Ser fram emot att se den sista filmen och som jag fatta det är Vin Diesel med :)

// Mickan

Dejtning via Eniro

"Är du med på eniro.se - då är du med i vår nya dejtingtjänst!


Vi gör en automatisk matchning och visar lämpliga partners.  Prova själv - sök upp dig själv eller någon annan - du får tips på perfekta partners. Sen är det bara att lyfta telefonen och ringa! Och du - bli inte förvånad om någon ringer just dig...


Tips!
Är din kompis hopplös singel? Med vår nya dejtingtjänst får alla en perfekt partner! Sök runt på eniro.se och sätt ihop dina egna par. Eller kanske rent av fixa en blinddate till singelkompisen?


Är du gift?
Inga problem. För att undvika pinsamma situationer samarbetar vi med skattemyndigheten och tar bort alla gifta människor från vår dejtingtjänst."

// Mickan

RSS 2.0