Dö av skratt

Om man skulle kunna dö av skratt skulle ja nog vara död just nu.. Lyssna, kolla och skratta!!! (Spiderman äger :P)
 
// Mickan

Djur

Sitter just nu och pratar djur med en kompis.. seriöst kolla på filmerna, sååå söta är dom!! Ge mig alla!

// Mickan

Snart slutar jag :)

Nu är det inte långt kvar.. såå skönt att slippa sitta vid datorn. Känner redan hur huvudvärken börjar komma. Nu blir det mys med Em!! 




Torsdag

Sitter nu i skolan och har näthandel B. Såå tråkigt är nästan klar med allt så har nästan inget att göra. Idag ska jag träffa Em (har inte träffats sen i fredags så vi har MKT att prata om :P).

Hoppas ni mår bra i det regniga vädret. :)
// Mickan

1 månad kvar till julafton

HJÄLP, nu är de bara en månad kvar till julafton. När och VAD ska man köpa till alla och vad önskar man sig själv? Har inte ens börjat tänka i dom banerna.. Får nog sätta mig ner och tänka på vilka man ska köpa till... och vad.. Hjälp tack!!

Förövrigt känner jag att jag börjar bli sjuk :S Har riktigt ont i halsen plus lite förkyld, not fun!!
// Mickan

Första snön över Borås

Igår kom den första snön över Borås, måste erkänna att det är riktigt mysit med snö ute. Det blir så mycket ljusare med lite vitt på marken.

Igår fyllde Math 18 så jag, Math, Johanna och Carro gick ner till stan och åt god mat. Sen vandrade jag och Math vidare till Tonic (ovanligt va?). Tog en öl där sen bar det iväg till både Trägårn och Swing. Jupp igår var vi överallt och ingenstans! En riktigt lyckad kväll även om det snöade grymt mycket under en viss tid.

Idag vaknade jag vid 1 tiden med världens grymaste huvudvärk. Gick hem (sov inte hemma som vanligt) och la mig i sängen i en timme och halvsov. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ätit lite. Ikväll ska jag och Math hitta på nått. Vi sa att vi skulle ta de lugnt men båda vet ju hur det kommer sluta ändå. Vi kommer gå ner på stan och "kolla" läget. :P

Ha en trevlig vinterkväll!



// Mickan

Ledig dag

Känns som dan snart är över och har inte hunnit med nästan något jag skulle göra. Mormor och morfar har varit här och hjälp mig sätta upp en lampa i taket, tog ungefär 2 timmar. Nu har jag precis dammsugit mitt rum och möblerat om. Ska snart börja plugga en massa...

// Mickelisa (som min mormor kallar mig :P)

Dröm

Har precis vaknat upp ur världens bästa dröm. Drömde att jag var på konsert med Kottonmouth kings. Ett litet barn sprang bakom scenen och självklart var jag tvungen att hämta de. Barnet vägrade följa med ut igen så där stod vi, bakom scenen. Kottonmouth Kings skulle precis gå upp på scenen och sjunga då dom går precis förbi mig, där står jag och sjunger med i deras låtar överlycklig. Sista personen frågar om jag inte vill följa med ut på scenen, vem tackar nej till en sån sak?!


Står på en scen och sjunger med Kottonmouth Kings, kan ni fatta? Efter att konserten var slut sprang självklart det lilla barnet iväg igen och jag följer efter. Kommer bakom scenen där dom har sitt rum, det värsta var att dom var så trötta. Fick aldrig träffa D-loc och Johnny Richter. Det var det som var hela grejen, gick alltid förbi dom och det är dom jag VERKLIGEN vill träffa! Men allt kan inte vara bra i drömmar tycker drömmen var jätte bra ändå. När jag vaknade ville jag bara somna om så att jag kunde drömma mer om det.


Kan inte hjälpa det men är total såld på Kottonmouth Kings, länge sen jag hörde en så bra grupp som har sååå många bra låtar.

// Mickan

Städning och plugg

Idag slutade vi vid 1 tiden, så skönt. Gick hem i det regniga vädret utan paraply så var jätte blöt när jag kom hem. La mig i sängen och pluggade lite tills mamma kom hem med mormor och morfar. Mormor hade med sig bullar och pepparkakor så fick bli en fika. Pratade med mormor om min framtid och det visade sig att hon hade några böcker om det jag vill bli så i morgon skulle hon ta med sig dom till mig.

Efter att ha fikat och dom åkt började jag och mamma städa. Duktiga vi var, dammsög, dammade och torkade golven så nu är de kliniskt rent i hela lägenheten. Nu ska jag snart lägga mig i badet och skrubba hela kroppen.

Det är kolmörkt ute och klockan är bara 6, känns som klockan är typ 9 10 eller nått. Så tråkigt är de, känns som dan tar slut mycket fortare nu :( Man får tända upp lite i lägenheten så att det blir lite ljusare annars somnar man ju :P

I morgon är jag ledig ! :D:D
// Mickan

Wii fit

Idag åkte jag hem till pappa och spelade Wii fit. Man var ju tvungen att träna lite :P Riktigt kul var det faktiskt speciellt när man nästan slår alla rekord i allt, haha! Nu får dom allt träna upp sig lite innan jag kommer nästa gång.

Nu har jag kommit hem igen och sitter som vanligt framför min kära data (som fortfarande har en massa virus i sig, stackarn). Ska lyssna på Kottonmouth Kings(som vanligt) och läsa bloggar(som vanligt). Alltid samma visa varje kväll :)

// Mickan

Positive Vibes

Söndag igen och de är som de brukar vara på söndagar, man ligger och slöar hela dagen. Jag som hade tänkt att ha en vithelg, så blev det med det. Igår var man slö hela dagen sen på kvällen åkte jag och Math ner till stan. Var ju tvungen att kolla läget ;) Var mer folk än man trodde faktiskt och träffade på personer man inte sett på hela hösten, kul! :)

Nu när höstmörkret är här behöver man en bra låt, lyssna på den här lovar er att ni kommer bli glad. Ge mig sommar igen!


 

// Mickan

Äntligen fredag

Fredag igen. Veckorna bara springer iväg, nästan bara en månad kvar till julafton (okey lite mer är de kanske :P). Men man måste ju snart börja tänka på vad man ska köpa till alla... Jobbigt. Jag älskar julen, man träffar hela släkten äter god mat och får julklappar. Kan det bli bättre? Får hoppas på att de blir snö detta året bara men den chansen är nästan minimal.

Ikväll blir det nog bara lungt. Kände att de kanske var lite väl mycket förra helgen var ju ute båda dagarna.

// Mickan

Unika bilder på främmande planeter

Läste de här på aftonbladet precis. Blir man inte helt tokig när man tänker på rymden?  128 ljusår från jorden, man kan ju inte ens föreställa sig hur lååång bort de är!

"För första gången har forskare lyckats fånga en grupp planeter i ett annat solsystem på bild.

De enorma planeterna går, liksom himlakropparna i vårt eget solsystem, i en bana runt stjärnan.

Med hjälp av två stora teleskop på Hawaii har forskarna gjort sin upptäckt.

På en och samma bild kan tre planeter ses kretsa runt stjärnan HR 8799 - eller Fomalhaut - som ligger hela 128 ljusår från jorden.

"Stjärna i sina bästa år"

Stjärnan finns i stjärnbilden och kan ses med blotta ögat under rätt förhållanden.

Enligt forskarna är den en mycket ung stjärna "i sina bästa år" och skiner betydligt starkare än solen.

Sedan tidigt 1980-tal har forskarna anat att det kunnat finnas planeter runt Fomalhaut eftersom de sett stoft.

Bilder tagna med ett och ett halvt års mellanrum visade inte bara att planeterna finns, utan att de cirkulerar runt stjärnan i en bana.

Nyfödda himlakroppar

De tre planeternas massa är upp till 13 gånger större än Jupiter - den största planeten i vårt solsystem.

De är troligtvis 60 miljoner år gamla, vilket gör dem är nyfödda i jämförelse med drygt fyra miljarder år gamla Jorden.

På grund av sin ungdom glöder de fortfarande av hettan som finns kvar efter deras födelse.

Liksom här där dvärgplaneterna Merkurius, Venus, Jorden och Mars är nära solen medan jättarna Jupiter, Saturnus, Uranus och Neptunus ligger i bana mycket längre bort är Fomalhauts minsta planet närmast och den största längst bort.

Bildade av stoft

Enligt forskarna, som på fredagen presenterar upptäckterna i vetenskapstidskriften Science, kan planetsystemet runt HR 8799 i viss mån liknas vid en uppförstorad version av systemet runt solen.

Forskarna kan därför nu testa vissa hypoteser om hur planeter formas och utvecklas.

Deras placering runt HR 8799 stöder teorin att planeterna bildats genom en sammanväxning av partiklar i det moln av gaser och rymdstoft som alltid cirklar runt stjärnor.

- Fomalhaut är som en gåva som bara ger mer och mer, säger Mark Clampin vid NASA enligt AP. "

// Mickan

Christina Aguilera

Kan inte hjälpa med men den här tjejen är grym. Hon har vart min idol sen ungefär när jag var 10 och hon är fortfarande en stor idol för mig. Lyssnar inte så mycket på henne längre men så dök den här låten upp:

Den är grym!!

// Mickan

Paus från bloggandet

Har haft en liten paus från bloggandet nu har helt enkelt inte haft tid. Inte för att jag gör så värst myckt men har inte tagit mig tiden att skriva.

Just nu ligger jag i sängen, mår sjukt illa så försöker bara att ligga still och vänta på att det ska försvinna. Har legat i samma ställning sen klockan 13. Var bara uppe på toa en snabbis och det var tillräckligt jobbig. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och vänta på att jag ska må bättre...
// Mickan

36 Crazyfists

// Mickan

Efterlysning

Jag vet inte om ni kommer ihåg barnprogrammet Simpor och Grodfötter som fick 94-95? Jag och Em har iaf letat och letat efter att få se ett avsnitt igen. Båda kommer ihåg att det fanns men vi kommer inte rikigt ihåg vad de handlade om. Det sjukaste är att det verkligen inte finns att få tag på och det finns endast en bild från de med.

Vi har tillochmed skickat ett mail till svt och frågat men inte fått något svar. Så om du vet vart man kan få tag på det så säg gärna till! :)


// Mickan

Bloggar

I helgen var det halloween :) I lördags var det förfest uppe hos Elin och Jani (som vanligt). Var det vanliga gänget, alltid lika kul. Alla skulle klä ut sig fast som vanligt så är det alltid någon som inte gör det. Men kul var det iaf. När klockan började närma sig 11 började vi prata om att gå ner till stan. Man var sugen men ändå inte. Men när klockan blev halv 12 tog jag och Kent en taxi ner till stan och gick till Swing för en gång skull. Har inte vart där på jätte länge.. Lite pinsamt när man försöker hitta garderoben och inte hittar den :S Aja nu vet jag vart den finns iaf. Var ju även tvungen att titta förbi Tonic. Har ju vart där varje helg nu sen i sommras så man börjar lära känna ett gäng där :)


Kvällen slutade med att jag gick hem och la mig i min varma sköna säng för en gång skull!


Idag har jag inte gjort mycket kan jag lova. Men skönt har det vart. Har hittat massa nya roliga bloggar att följa så nu följer jag nog hm.. vad kan det vara.. 20-25 nått sånt. :S  Liv eller va säger ni? :P

// Mickan


RSS 2.0