Filmkväll

Kom precis hem från stan. Har vart å ätit glass med L i parken. Ikväll kommer andra L hit så ska vi ha filmkväll (hon vill varken att jag eller hon själv ska behöva sova själv om det kommer åska i natt igen).

Blev ingen träning idag, inte en lång promenad heller. Gick bara en liten sväng, men men. I morgon ska vi till lager sen ska jag jobba :)

Nu ska jag sätta min framför tv å dricka kaffe. Ha en bra kväll :)


Städar

När jag blir rastlös så städar jag, hittills har jag gjort ordning allt mitt smink, det var en del. M har hittat ett sminkbord till mig, skulle passa mig perfekt. Just nu har jag sminket överallt och använder knappt något då. Tråkigt men jag orkar inte leta upp det utan tar första bästa. Det får bli en bättring på de!

Nu ska jag laga mat, blir nog spagetti å köttfärssås :)


Tarotkort

Nu har jag kommit hem igen.
Det var riktigt läskigt det med tarotkort. De mesta stämmde rktigt bra, helt sjukt. Har bara träffat personen som gjorde de på mig några få gånger å hon sa så mycket som stämmde. Helt sjukt, allt var så känslosamt. Jag tänker inte säga vad hon sa men det var vissa saker som jag måste "ta reda" på. Så nu ska jag snart lägga mig i sängen.

Nu har dom åkt, så är helt själv hemma. Dom kommer nog hem på onsdag men sen åker dom igen på fredag. Skönt att vara lite själv, fast lite läskigt med!

I morgon har jag inte planerat något än, ska kanske bara vara hemma hela dagen! Vi får se, kommer säkert dyka upp något.

God natt!


:)

Har vart på sjukt dåligt humör idag men vissa personer får mig verkligen på bra humör :)

Snart ska jag ner till staden igen å träffa L. Ska hem till henne å lägga tarotkort. Lite nervös faktiskt, jag tror på det stenhårt å har aldrig gjort nått sånt innan. Hoppas hon inte säger bara dåliga saker..

Men hörs ikväll, kommer vara själv i 2 veckor nu. Hoppas de inte kommer åska eller spöka då dör jag!!

Hundutställning

Eftersom L var tvungen att jobba var mamma tvungen att åka med mig på hundutställning på Ryda. Är ganska stor, va där förra året med, båda dagarna.

När vi kom dit kollade vi lite på agility, verkar jätte kul. Funderar på att träna Foxi så att jag kan vara med nästa år. Foxi var med på en valputställning, hon kom två å fick även ett annat pris. Så duktig är hon!

Mammas kompis H burkar alltid vara med på hundutställningarna men när vi inte hittade henne så var mamma tvungen att ringa henne. Det visade sig att en av dom hundarna hon skulle ställa ut hade rymt igår kväll så dom hade letat hela natten efter den. När vi ringde hade dom inte hittat henne än å H som skulle ställa ut hela 5 hundar. Så tråkigt jag hoppas verkligen hunden kommer fram, får ringa henne ikväll å kolla om den har kommit hem igen.

Såg en dvärgspets (en sån hund jag ska ha) så sa de till mamma, självklart ska hon gå fram å prata med ägaren. Så söt var den, 4 månder.

Jag vill ha hund å de är nu!!!!






Fullt upp

Igår hade jag fullt upp hela dagen. Började dagen med att åka till knalleland med L å gick där en stund. Sen hämtade M å J mig så åkte vi hem till mormor å morfar. Mormor hade fyllt år så firade henne lite :D

Efter det åkte vi å handlade. M å J ska ju åka iväg i morrn (lr dom kanske åker redan ikväll) så var ju tvungen att köpa lite mat så att jag har här hemma. Efter vi kommit hem bytte jag kläder fort å drog hem till L.

Hon färgade håret på mig, blev lila svart. Ganska nöjd faktiskt, blev väldigt annorlund men roligt.

Vi grillade å sen drog vi ner till staden å träffade S. Köpte med oss massa godis å hyrde två filmer å kollade på. Släckte lampan vid 3 men kunde inte sova ändå, så låg där ett tag.

Kvart i 9 ringer dom in L å frågar om hon kan jobba. Självklart säger hon inte nej utan sticker till jobbet vid tjugo över 9. Jag ligger kvar i sängen å somnar om. Slutar med att jag går upp ungefär vid 11 å äter frukost med andra L.



Så blev håret, lite svårt att se bara

Stress

Nu ska jag i väg till Knalleland med L. Jag är sjukt stressad, fast nu är det inte skolan som innan utan allt annat. Måste utnyttja varenda minut av dygnet typ :P Men det är roligt iaf.

Ikväll blir det grill hos L med massa mys folk så hoppas det inte regnar.

Ha en bra dag :)

En fräckis :P

Ett par som varit gifta i 15 år håller på med arbete i sin trädgård.
Frun står på alla fyra med ändan i vädret och rensar ogräs i rabatten när maken vräker ur sig.
- Gumman, du börjar lägga på hullet, du är ju lika stor som grillen.
Som bevis måttade över fruns ända och sedan över grillen som stod på uteplatsen och utbrast halvskrattande.
- Vad var det jag sa, precis samma storlek!
Frun blev väldigt förnärmad av hans påhopp och beslutade sig för att han kunde gott göra resten trädgårdsarbetet själv.
Hon gick in och tilltalade inte maken mer resten av dagen.
På kvällen när de går till sängs så kryper maken intill sin fru och undrar om de inte ska ha lite kärlek.
Frun vänder då ryggen åt honom och visar tydligt sitt ogillande.
- Men vad är det gumman ? frågar maken oförstående.
Frun svarar väsande, ironiskt och triumferande.
- Tror du verkligen att jag tänder upp den här stora grillen för en ynka liten prinskorv?


Krogen idag igen!

Blev ingen fest hos J idag, men tar allt från början istället.

Vid 3 tiden åkte jag hem till E å J, öppnade en öl de första jag gjorde när jag kom dit (det ska la börjas i tid). Sen satt vi där, skrattade å drack (hihi) det slutade med att J å E gick å la sig i sängen å sov, dem däcka helt enkelt. Jag å E hade köpt en MASSA godis som vi åt, fick ganska ont i magen sen faktiskt.

Vid 9 tiden drog vi ner till stan å träffade M å J (min barndomskompis, alltid lika kul att träffa han). Satte hos i parken eftersom vissa hade dricka som dom ville dricka upp innan vi skulle till krogen. Sen drog iaf alla till Swing, va la där vid kvart i 10 lr nått. Eftersom ingen av oss hade pengar gick vi dit så tidigt för att slippa betala inträde. Sen satt vi där, jag köpte endast en dricka sen blev jag bjuden på 3 öl (ibland är det bra att vara tjej :P). Var ganska tråkigt men sen kom ett gäng killar ner å det blev det LITE roligare. Det var sjukt lite folk ute idag. Dom flesta var ute igår tror jag.

Eftersom jag inte fick gå själv hem för min mamma å för att jag inte hade taxipengar på mig så var dom snälla å hämtade mig vid kvart över 12. ja, jag vet att jag var tråkig, men det hände ju inget.

Så idag var det andra dagen jag var ute i rad, inte för att jag har druckit så mycket någon av dagarna med ändå. Gjort åt kanske med max 100 kr så tycker det var ganska bra av mig ändå :P

Nu ska jag snart sova, ligger redan i sängen men ska försöka få tag i L men personen verkar ju ha somnat lr nått.

Fredag :)

Idag vaknade jag först av att någon klippte gräset sen ringde pappa å frågade om vi skulle äta lunch på stan. Då var det bara att gå upp å slänga sig i duschen. Gick ner till hans jobb å sen vidare till Tant Grön där jag åt min frukost. Efter de gick vi å köpte biljetter till Kent å Håkan Hellström den 23 juli. Ska bli jätte kul att se dom, har aldrig sett Kent live men har sett Håkan tre gånger tror jag men det gör inget!

Jag gick även en sväng till Knalleland å mötte E å M där, planerade hur dagen skulle se ut. Nu ska jag hoppa in i duschen igen å sen fixa mig för kvällen.

Ikväll är det fest hos J, ska bli riktigt kul faktiskt :D


Torsdagskväll

Idag har jag vart me E hela dagen, vart å bytt hennes piercing å kollat på jesse james. Sjukt lång å dålig film, kollade inte ens klart på den.
Vi drog ner till staden å mötte L gick runt å kollade på folk för det mesta, sen kom M ner till stan med :D  Jag fick ett samtal som jag helst inte hade velat få, usch säger jag bara mår dåligt när jag bara tänker på de... Förhoppningsvis kommer allt ordna sig i morrn, lr jag hoppas de tror faktiskt inte de kommer göra de :S

Kl 22:15 spelade Defiant Age i stadsparken stog å kollade på dom lite. Sjukt bra är dom, blir gråt färdig när jag hör dom :'(   tyvärr var detta deras sista spelning men ska köpa skivan som dom ska släppa, kanske t-shirten me ?!

När dom hade spelat klart träffade vi J å D, hahah dom killarna är roliga dom :P Drog till Tonic å drack en pina colada, blev även bjuden på en öl, sen gick jag, E å J till bilen. Fick mig ett gott skratt både jag å E tror jag! XD

I morrn är det fest hos J sen ska jag förmodligen sova hos L :D

Nu ska jag lyssna på musik. Den här låten är sjukt bra  -- > http://www.youtube.com/watch?v=BxAVQjA11bU

God natt !!


Regn

Idag är det torsdag och här i Borås regnar det som vanligt. Att det aldrig kan vara fint väder? Ikväll är det första torsdagskvällen och då måste man ju bara gå ner. Inte för att jag är så intresserad av Lasse Berghagen trots att jag badat med han men måste ner och kolla på  Defiant Age (As band). Dom spelar sin näst sista spelning och det vill jag inte missa. Hoppas A har tid att prata med mig lite, kanske ska ta en fika med hon å L i morrn om alla kan.

Annars idag vet jag inte vad som händer, kanske ska städa i mina lådor, det är fullt. Får inte ens i ett litet papper så jag tror det behövs. 

Idag vakna jag med världens förkylning, jag hoppas det går över. Orkar inte vara sjukt nu, jag som aldrig är sjuk. Snart börjar jag jobba med, ska faktiskt bli kul å kommer ju få massa pengar! :D


Tillbaka till verkligheten

Nu är jag hemma igen å tillbaka till verkligheten. På nått konstig sätt stänger man bara av allt när man åker härifrån men så fort man är hemma igen kommer allt tebax, jobbigt.

Idag har vi vart på Ullared. Kom fram till att jag aldrig ska åka till Ullared när jag är bakis igen. Det var sjukt jobbigt gick bara runt typ. Ändå köpte jag saker för 740 kr!!!! Fattar inte varför det blev så mycket, köpte bara ett par jeans typ..

Nu ska jag hoppa in i duschen sen träffa L, har ju lite att prata om nu. Ska nog försöka slänga i mig lite mat med.

Vem åt kycklingen?

I tisdagskväll tänkte vi supa till det lite. Eftersom de flesta jobbade kom bara två killkompisar ner. De hade med sig både öl, cider å lite till men eftersom de kom vid halv 10 ungefär var både jag å E ganska go å gla (hihi). Vi satte oss i villavagnen och drack ännu mer och tjötade.

Vet inte riktigt vad tiden tog vägen eller va vi gjorde men sen låg iaf vi i sängen å försökte sova. Jag å E kunde inte sova så vid 4 gick vi upp å gick på toa. När vi kom till affären stog de massa med korgar med färska frallor så vi blev jätte hungriga. När vi kom tillbaka å skulle ta oss en macka fanns det inget bröd. Våra så kallade vänner hade ätit upp all våran mat :P Det slutade med att vi gick tillbaka å tog oss 2 frallor var och åt våran frukost vid halv 5.

Killarna hade tagit sängen så vi hade ingenstans att sova men vi viste att dom skulle upp vid halv 6 å åka å jobba så vi satt där ute å jaa, va gjorde vi egentligen? inget. Efter ett tag blev det för kallt så vi gick in å spelade kort å bara väntade på att dom skulle åka. Efter en lååång tid åkte dom äntligen å vi kunde äntligen gå å lägga oss. Men kvällens fråga var ändå, Vem åt kyckligen?

Mini semester

Jag å E drog ju ner till Varberg på våran lilla mini semester. När vi kom ner la vi oss framför tv å skulle kolla om de var något bra, men självklart så funkade inte den. På nått konstigt sätt är det alltid nått som inte funkar när jag är nere. Det slutade med att vi sätte på en dålig film, fast den var faktiskt rätt bra ändå.

I måndags var det mullet väder å de blåste som f*n. Vi drog in till stan för att kolla kläder. Jag hittade ett fint linne å ett par as snygga skor. E köpte likadana fast i annan färg :D
Eftersom vi hittade tårtbottnar i villavagnen tänkte vi baka tårta. Köpte med oss 2 lådor med jordgubbar och bakade nog världens godaste tårta (vi åt typ tårta hela tiden). Eftersom det blåste så mycket gick vi ner till stranden och kollade på alla som surfade och även dom som hade en fällskärm med bräda under (vet inte va de heter). Jag kom fram till att någon gång i mitt liv måste jag testa det. Det ser ju ut att vara jätte roligt, å fort går de.

På kvällen kollade vi film som vanligt sen gick vi och la oss. Kunde tyvärr inte somna för att de blåste så. Hela vagnen skakade. Vi låg bara å väntade på att det skulle komma en tromb sen slog tanken mig att de kanske skulle komma en tsunamivåg, så både jag och E låg ganska rädd i villvagnen och bara ville somna.

I tisdags vet jag inte faktiskt va vi gjorde, hela dan bara försvann..

Bye Bye Suckers

Vi åker idag i stället, varför sitta hela dan å natten å vänta när man kan åka nu ??

Ha de bra i regniga Borås :P


Fia är tillbaka

Nu sitter jag ute i Äspered hos E. Hon ska hoppa in i duschen å lämnar mig här själv vid datorn, så jag passar på att skriva lite blogg.

Ikväll vet jag inte vad som händer än. Ska nog va med E, M kanske skulle vara med. I morrn så drar vi, ska bli jätte skönt att komma bort. Får se hur länge och vart vi åker. Första stoppet är i Varberg, sen kanske vi tar båten till Danmark, vem vet?

Fia är tillbaka nu, så alla är glad :D Hon var borta i nästan en vecka och är jätte liten nu. Får ge henne masssa mat så att hon går upp lite :P hihi

Vad händer idag?

Vad ska man hitta på idag tro? Det regnar och är förmodligen ganska kallt ute, så va f*n ska man hitta på? Jag vet precis vad jag vill göra men det går ju tyvärr inte längre :'(
Men jag hittar nog på något snart, har ju precis gått upp så måste vakna till liv först.

Miss You

Tired

Jag är sjukt trött. Ligger just nu i sängen efter en varm å skön dusch. Funderar på att kolla film eller att läsa bok, får se va de blir.

Idag va vi å fiskade. Jag måste faktiskt erkänna att det var rätt kul de första tjugo kasten men sen blev de ganska långtråkigt. Fick ingen fisk så de gjorde inte saken bättre. Men fick faktiskt 100kr av mamma för att jag följde med å ja inte fick någon fisk. Först skulle jag fått 500 men blev bara 100 :P

Kommer antaligen somna inom en timme lr nått, så god natt.


Bakisdag

Nu ska jag ut i de fina vädret, lr det är inte så fint. Blåser mycket å är mullet. Men jag ska följa med M å J å fiska (trodde aldrig de skulle hända, men om jag ligger kvar här hemma sover jag bara bort resten av dan). Jag kommer troligtvis inte fiska utan bara sitta vid brasan å mysa.

Mickan är redo för vildmarken ! (haha)


Staden som gud glömde

Idag är jag faktiskt ganska bakis, beror nog på att jag endast drack öl igår. Idag har jag iaf inte tänkt å göra nått. Har redan vart å hämtat mina saker hos L. Det var inte mycket folk i rörelse kan jag säga. Vi åkte ungefär vid 12 tiden och hela stan var helt död. Antingen är folk i Varberg lr så är dom hemma och är bakis.

Hoppas ni hade en trevlig midsommar, det hade jag iaf :D 


Midsommar, allt annat än lugn!

Jag som sa att midsommar skulle bli lugn :S 

Dagen började med att jag skulle träffa L i stan men när hon missade bussen var jag snäll å mötte henne utanför Maxi. Vi skulle köpa sås, köttbullar å jordgubbar. Men självklart hade "jordgubbsståndet" stängt så vi var ändå tvugna att GÅ in till stan. (efter ett tag kom jag också på att jag hade glömt köpa köttbullar). Vi gick iaf in till stan å självklart började det att regna å inte lite heller. Det var bara att fortsätta att gå å skita i att skorna var genomblöta och att jeansshortsen som i vanliga fall är ljusa var mörka. Tillslut kom vi iaf fram och köpte våra jordgubbar å grädda för 98kr(!!!). Va gör man inte för lite jordgubbar!

Sen gick vi hem till L å tog av oss de blöta kläderna och började fixa oss för kvällen. Vi började dricka våra öl å åt våran mat. När vi hade ätit klart ringde H och fråga om vi ville komma på fest ( Vem tackar inte nej till fest??). Jag, L å L drog upp till Brämhult och där var det full rulle. Dock var det bara en tjej plus jag å L å resten killar men det var kul ändå.

Vi dansade, drack å tjötade. L åkte hem tidigt för hon skulle jobba men jag var kvar en stund till. Och som på alla fester jag är på var det någon som var otrogen så var tvungen att försöka prata me henne men de gick inte så bra, hon var helt förstörd! En annan sak som alltid händer mig å säkert alla andra är att man jämt ska skämma ut sig. Träffade en som jag kände igen lite å började prata me han. Men sen försvann han men efter ett tag kom han igen, trodde jag. Jag började prata om de vi pratade om innan men det visade sig vara hans bror. Men dom såg exakt likadana ut så jag blev ganska förvirrad där faktiskt.

Vid ungefär halv 1 tiden drog jag å L hem, lr först skulle vi till en efterfest med min mor men dom skulle gå hem så det blev efterfest här. Fast var inte till så mkt efterfest, drack bara varsin drink sen kröp vi ner i sängen å somna med en gång!


Midsommmar

Idag är det äntligen midsommar! Om någon timme ska jag iväg och handla lite mat som vi ska äta. Sen ska jag hem till L och äta med L & L, mys! Efter de finns det några alternativ att välja bland, men blir nog en lugn midsommar. Säger jag nu, hehe vi får se om någon timme. Troligtvis kommer jag nog inte vara speciellt nykter men jag ska försöka ta lite roliga bilder.

Ha en bra dag.

Glad Midsommar på er !!! :)


Roliga historier XD

Lille Per var med sin pappa och mamma på nakenbad. Han ville utforska stranden så han strosade runt bland klippor, fiskmåsar och andra solbadare. Efter en stund kom han tillbaks och frågade sin mamma:

- Varför har en del tjejer större bröst än du?

- För att de är dummare.

- Jaha, sa lille Per, nöjd med svaret.

Sen gick han vidare och kom tillbaka efter några minuter.

- Mamma? Varför har en del killar större snoppar än pappa?

- För att de är dummare.

Per kom tillbaka en tredje gång, nyfiknade;

- Mamma? Smittar dumhet?

- Hurså?

- Pappa står och pratar med den dummaste tjejen på stranden.


En man gick till en bordell. han sa till bordellmamman att han ville ha något av det ovanligaste slaget. javisst, sa hon. Gå upp till rum nr 7. när han ligger där så kommer en donna med jättelökar in. Hon sätter sig över honom & säger: shh shhh hör du monsunvindarna? Åh ja, ja säger mannen. hon slår lökarna i huvudet på honom & säger känner du kokosnötterna som faller ner från träden? lite omtumlad säger han, åh, ja ja! hon ställer sig upp och pissar på honom & säger känner du monsunregnet piska mot din kropp? Eh ja säger mannen som nu börjar bli ganska chockad. hon trycker arslet upp i ansiktet på honom och släpper världens brakare och frågar: hör du åskan som mullrar i bergen? Men då flyger mannen upp och slänger på sig kläderna. - vart ska du? frågar horan. Då säger mannen. - det är väl för fan ingen som vill knulla i det här jävla vädret!



Äntligen

Idag träffade jag äntligen E, har vart borta från varandra allt för länge! Var skönt att få prata av sig lite även om jag ändå har pratat ut me två stycken redan, men de kan aldrig bli för mkt!
Först gick jag till hennes systers lägenhet, E hade köpt med sig kykling och potatissallad (mums). Efter de drog vi till knalleland å gick till Eko. Kunde inte stå emot så jag köpte lite choklad, sån choklad som jag jämt åt när jag var liten.

När vi kom till lägenheten igen började vi små äta på allt möjligt, kladdkaka som jag å E snodde från frysen medan de andra var nere i källaren (hihi), godis å massa annat. Efter en stund bestämde jag mig för att ställa mig vid spisen å laga riktigt mat istället eller riktigt, snabbmakaroner och köttbullar :P

Es syster frågade Flingan (deras katt) om det fanns spöken i lägenheten så kollade katten på ett ställe så sa hon till henne att kolla på ett annat spöke så kollade hon åt ett annat hål. Vi blev lite skraja där faktiskt, fast troligtvis var de ju inget. Men man vet ju aldrig.

Aja, efter en stund kom två Göteborgare dit (kommer bara ihåg va ena heter, jag å namn går inte ihop). Dom började iaf dricka och blev bara roligare och roligare. Slutade typ med att både jag, E och Es syster skrattade åt dom.

En kul kväll helt enkelt :D

Minnen

Inatt kom jag att tänka på att jag saknar A och L., vi hade så kul jämt. Kommer ihåg när vi var hemma hos As farmor helt själva. Vi filmade allt hela tiden. Jag och A spelade bland annat in en dokusåpa, satt i soffan och bara pratade skit. Vi satt även i en inglasad altan och åt mat självklart filmade vi, trodde vi. Så sen när vi skulle kolla på de visade sig att de bara var filmat i ca 1 minut tror ja XD

Kommer ihåg när vi var hemma hos L å bakade jätte bullar och åt dom till filmerna i stället för godis. Vi kollade på Bröderna Grimm och spolade nog tillbacka tre gånger för att L tyckte en av huvudpersonerna var så snygg på ett tillfälle. Hihi va sjuka saker man kan göra egentligen!

Hade vart kul att se alla dom filmerna någon dag. Baka jätte bullar å kolla på alla gamla filmer, kort å bara prata minnen. :D


Nu händer de saker

Ikväll blir det myskväll på kristineberg med en massa folk.
Ska kolla film å bara ha de slappt, va länge sen så ska bli kul å mysigt.

Today

Har precis kollat klart på en film, ska snart ner till E å hjälpa henne, lilla F är borta :'( Så ska hjälpa henne å sätt upp lappar å sånt. Hoppas hon kommer fram! 
Annars vet jag inte vad som händer idag, kanske ska övningsköra med J om jag nu orkar. Vi får se va som händer.
I morgon är det midsommar, kommer nog bli kul får vi hoppas :D
 

"Sopa, idiot, bonjävel, bär ut henne!!!!"

Jag å L va nere på Viskan. Sverige förlorade och var inte riktig stämming där nere. Men vi drack våra öl och det var det som räknades (hehe).
Tycker det är så kul att se folk som blir helt förstörda när Sverige förlorar, vist idag var dom så dåliga så att man behöver skämmas. Men inte sitter jag och ber för de! Jag å L satt iaf och skrattade åt några som verkligen gick in för de, kunde tyvärr inte med att ta ett kort på dom annars hade jag gjort de.
Nu blir det ingen mer fotboll för Sverige, inte i år iaf, lr? Tjejen med koll ;)

Nu ska ja snart gå å lägga mig och kolla film, måste prata klart me folket först. Sov så gott






:)

Har precis ätit. Är riktigt stolt över mig själv faktiskt, inte för att de är så svårt att koka potatis å steka kyckling. Men jag gjorde faktiskt såsen själv, å god blev den :D





Idag har jag å L vart i stan, fast först var vi hemma hos henne. Köpte ett par as snygga jeans från L, fattar inte att du kan sälja dom, men jag är glad iaf :P Istan köpte jag även ett linne å en ny navel piercing, fast jag inte har pengar till det egentligen. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att sluta köpa massa skit (fast hittar ju vettiga saker ibland).
Nu ska jag snart gå å fixa mig för kvällen, ska ner till stan å kolla fotboll :)
Bara att hålla tummarna att Sverige vinner, kan iaf bli oavgjort!

Här är en bild på navelpiercingen (dålig bild)





Funderingar

Man kan undra....


Varför kommer pizzan fram snabbare till kunden, än ambulansen till patienten?



Varför finns det parkeringsplats för rörelseförhindrade framför skridskobanan?



Varför beställer folk en dubbel osthamburgare med stor pommes frites och Cola light?


Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åttapack?


Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun?


Varför är inte ordet förkortning kortare?


Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?


Varför finns det inte kattmat som smakar mus?


Varför står det på hundmatburken 'ny bättre smak', vem har testat detta?


Alla känner väl till flygplanens svarta låda, som alltid håller sig oskadd. Varför tillverkar man inte flygplanen av samma material?


Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut?


Varför tvättar vi handdukarna, händer är väl rena när de torkas?


Varför använde Kamikaze-piloterna hjälm?


Hur har man fått skylten 'gå inte på gräsmattan' ut till mitten av gräsmattan?


När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?


Har arbetarna på Lipton kafferast?


När jag köper en ny bumerang - hur blir jag av med den gamla?


Varför har byggnader som ska var öppet dygnet runt överhuvudtaget lås?

Källa: http://helu76.blogg.se/

Onsdag

Igår var ja först me L i stan. Gick mest runt å pratade. Sen drog ja hem till den andra L (hihi) å kollade på Gossip Girl. Efter de ville inte hon att ja skulle hem själv så vi drog ner till stan en snabbis. Fast de visade sig va så mkt knott att vi åkte ändå hem med en gång.
Nu har ja precis vaknat, har faktiskt kunnat sova hyffsat i natt. Sov ju inte många timmar förra natten. Idag ska ja iaf träffa L, S kanske skulle va me vet inte riktigt..
Ikväll blir de Café Viskan med L, ska kolla fotbollen. :)

Tack för att ni finns! <3

Varför?

Ja fattar ingenting, varför? De kom som en chock! Vet inte va ja ska göra, känns som det inte spelar någon roll vad eller hur ja än gör. En sak är säker, den här sommaren kommer inte bli som ja hade trott :'(


Betyg

Fick mina betyg idag, blev j*vligt besviken på mig själv. Vad har jag hållit på med egentligen? Okey att jag viste att dom inte skulle va lika bra som förra terminen men så här dåliga?? Nä, nästa år då ska jag f*n plugga, MVG i allt. Lycka till !!

Så här ser dom ut iaf
Engelska A - G
Inköp och varuhantering - G
Näthandel - G
Idrott - G
Praktisk marknadsföring - VG
Matte B - VG
Naturkunskap - G
Psykologi - IG
Religion - G
Rättskunskap - G

Försöka

Jag har kommit på att de västa jag vet är att prata seriöst med folk när de gäller mig själv. När de handlar om någon annan har jag inga problem med det. Men så fort de gäller mig själv drar jag ut på de och hoppas att de löser sig. Oftast så löser det sig inte ändå.

Men från och med nu ska ja verkligen försöka. Jag vet ju att de bara kan bli bättre om jag själv säger de, så varför är de så svårt?? Men nu ska jag försöka!


The Mist

Såg en sjukt bra film igår, The mist.

"En vanlig höststorm trodde de flesta, men i spåren av stormen kom en dimma, en dimma så tjock att man inte ser fötterna nedanför sig. David Drayton med sin 5-årige son Billy blir instängda när dimman anländer i ett snabbköp tillsammans med de andra panikslagna byborna. Varför kommer ingen hjälp? Varför kommer ingen som går ut tillbaka? Det visar sig att i den tjocka dimman finns varelser som ingen sett innan. Vad ska man göra om man är inlåst i ett snabbköp med skumma människor och kan inte gå ut?

Jag tycker filmen var den bästa jag sett på länge (Läste faktiskt bara tidningen en gång annars tittade jag hela tiden). Filmen slutade dock inte som man hade trott men de var ändå ett bra slut men inte lyckligt som jag hade hoppats på.

Så om ni vill se en bra film, titta på The Mist!


Fredag

Igår va jag på Ikea, fan va sugen man blir att flytta hemifrån nu. Sen på kvällen drog jag hem till Olla som skulle ha fest. Jag, Andreas å Emil satt å rökte lite vattenpipa tills folket kom (Wikk, Zandra, Evelina å Tess). 
Eftersom jag bara hade med mig 2 cider å en öl fick Olla fixa en drink till mig, jävligt god blev den. Förstår inte riktigt hur han får till alla drinkarna så bra..
Efter ett tag ringde min lilla älskling (Nathalie), hon och Mathilda tittade förbi, vilket var kul har ju inte träffat dom på ett tag. 
Ungefär vid 1 tiden ville jag dra hem eftersom de hände lite saker å självklart kändes de som de va mitt fel (som vanligt). Efter många om å men drog iaf jag, Andreas å Mathilda hem till mig. Mamma å Jörgen hade gäster å där var festen i full rulle.  Så fort vi kom innanför dörren blev vi bjudna på lite allt möjligt och det slutade med att jag inte riktigt kommer ihåg allting idag.
Vet iaf att jag satt å prata me folk om saker jag inte skulle ha gjort så känns inte riktigt bra idag. Hade helst velat åka här ifrån ett tag men men..
Vi gick å la oss ungefär vid halv 6 tiden så va ganska trött idag. Gick ändå upp vid halv 1 efter att ha legat vaken i nån timme. Så idag blir de nog tidigt i säng

Snart spelar Sverige match mot spanien (tror de va spanien dom skulle möta) så kvällen ska jag spendera med min kära far å hans sambo. Äta god mat å bara ha de trevligt.. Ska kanske stänga av mobilen ?! Hade vart ganska skönt faktiskt.

Ha en trevlig kväll, hoppas Sverige vinner!




Kanske blev lite för mkt dricka mamma??

Torsdag

Idag jobbade jag från 7- 10:45.  Inte så länge men va ganska trött ändå med tanke på att jag började så tidigt..
Efter jobbet drog jag hem å satte mig framför datan hela dan å typ halv sov, sen när Linette hade kommit hem träffade jag henne :D
Först skulle vi dra hem till mig å kolla film men jag blev så sugen på vattenpipa så vi frågade några vänner om dom ville följa med ut till Almenäs å röka. Självklart va dom på så vi drog ut.
Det första jag sa när vi kom dit var: Men de va ju inte så mkt knott här. Skulle nog aldrig sagt de för så fort vi satte oss
kom miljontals med knott! Medan jag satt och fixade vattenpipan sprang alla runt för dom tyckte knotten va så jobbiga.
Vi stog ut i ungefär 5 min sen sätte vi oss i bilen å försökte komma på någon annanstans där de inte va så mkt knott.
De slutade med att vi åkte till Willys parkeringen å satte oss där (Borde nog sett ganska roligt ut men va fan, man va ju sugen på att röka vattenpipa å kunde inte göra de någon annanstans.)

Även denna kvällen slutade bra!





NattiNatti

Nu har jag lagt mig i min extremt sköna säng å ska sova..
Ska upp vid halv 6 imorrn å jobba, får se om ja lyckas ta mig upp.
Hatar att sova själv men de får la gå,
God Natt !

Poolhouse

Igår va jag och Linus nere på Poolhouse och kollade på matchen(tur att man har Jörgen som kan fixa allt).
Kvällen var väldigt lyckad, vi stog i baren och pratade för det mesta. Ibland slängde vi ett öga på tvn och kollade lite men eftersom jag inte är speciellt intresserad av fotboll var inte matchen det viktigaste under kvällen.
Jävlar vilket liv det blev när Sverige gjorde mål!
Efter matchen åkte jag hem till Andreas å trots att jag bara hade druckit 4 öl var jag ganska go å gla. Efter att ha besökt toan 3 gånger (ni får gissa själva va jag gjorde där) somnade jag gott i sängen, vaknade dock när Andreas hade kollat klart på filmen å sen somnade vi inte förrans vid 5 typ...

Men kvällen var lyckad :D

Blogg jag?

Nu har jag blivit som alla andra, skaffat mig en blogg.
Vet inte varför egentligen eftersom jag förmodligen inte kommer
skriva speciellt mycket iaf.. men man vet ju aldrig ;)

RSS 2.0