Blondin

Nu är jag hemma igen efter många timmar hos frisörer. Gjorde massa ljusa slingor och nu känner jag mig som en blondin. Tycker det blev lite för ljust men ska vänta någon vecka och om jag sedan tycker det fortfarande är för ljust får jag det lite mörkare i luggen.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och vänta på John Blund.

Sov så gott
 

// Mickan

Minernas dag

Är det minernas dag eller varför går allt folk och gör konstiga miner?

Hm bra fråga... Ska fundera på detta när jag sitter i frisörstolen.
// Mickan

Gratis mat

I lördags träffade jag en kille inne på Donken, kände igen han jätte mycket men kunde inte riktigt placera han. Efter ett tag kom jag på vem det var. Det var en kille som jobbade på Superstar, den pizzerian jag och Em åt jämt på innan. Han sa att jag och min kompis (Em) skulle titta upp nästa vecka så skulle han bjuda oss på kebab.

Så idag tänkte vi att vi åker upp dit så får vi se om han bjuder. Vi åt och han kom fram och pratade med oss ett antal gånger. Tänkte att han nog inte skulle bjuda. När vi hade ätit upp blev vi bjudna på kaffe men eftersom vi var så mätta tackade vi nej. När vi sedan gick lovade vi att vi skulle komma upp nästa vecka och mycket riktigt han bjöd oss på maten :)
// Mickan 

Bokföring

Sitter nu och har UF. Nu är det de sista som ska redovisat, alltså bokföring och en sammanfattning om året som ska vara på 10 sidor. Jobb jobb jobb. Men för en gång skull tycker jag det är riktigt kul. Jag är redan klar med bokföringen och ska nu börja skriva på den 10 sidor långa årsredovisningen.

Efter många om och men har jag även bestämt mig för att inte gå på balen. Statsar hellre på en riktig snygg student klänning och skor.

Idag efter skolan ska jag klippa och färga mitt hår, äntligen!!
// Mickan

Fortfarande roligt

Tänk att de skämtet fortfarande är roligt.
- Har du alla hästar hemma?
- Nej den ena sitter fast i träsket
// Mickan

Utgång

För de första den filmen jag berättar om i inlägget innan var tydligen inte sann. Haha hade bara fått för mig de :P

Igår var det iaf utgång. Gick till Kent vid 5 tiden och började dricka lite. Spelade Buzz och jag vann faktiskt en gång :D Sen blev det lite gitarr och lyssna på musik. Klockan 22 gick vi ner till stan och in på trägårn. Träffade jätte mycket folk så det var kul. Lite synd att en viss person hade druckit så mycket så han var tvungen att åka hem. Nämner inga namn men fick iaf sova själv! :(
// Mickan

The Blair Witch Project

Igår såg jag och Sebastian The Blair Witch Project. Den var riktigt läskig, vågade inte ens kolla utan gömde mig :P Läskigt att det har hänt med :S

// Mickan

Leta fel

Igår hade jag "lilla uppkörningen". Jag tycker det gick sådär men efter att ha haft en vanlig lektion idag på morgonen sa hon till mig att han jag körde med var tvungen att leta fel för att hitta. Så blev jätte glad och snart är det uppkörning, HJÄLP!!!

Idag är jag på jätte bra humör, vet inte om det är för att jag sovit gott eller för att det är fredag. Fredag, shit det har jag inte tänkt på förens nu. Va skönt! haha. Jaja ska snart iväg till Kicks men först lyssna på några Stone Sour låtar.

Ha en underbar (och snöig :S) fredag :)
// Mickan

Vår

Idag är det vår ute. Klarblå himmel och sol, dock lite kallt men det överlever man. Jätte skönt och jag ska strax ut i det våriga och sköna vädret.

Här kommer en sommarbild som jag tog i somras när jag och Em var i Båstad.

// Mickan

Näthandel

Sitter just nu och har näthandel. Man gör en egen hemsida fast så roligt är det faktiskt inte. Förkylningen är inte bättre alls snarare sämre. Undra hur länge jag har tänkt att vara förkyld?

Slutar vid halv 12 sedan blir det direkt till bilskolan och köra i 40 min. Efter de hem och duscha (orkade inte göra det i morse :P haha). Sedan skah jag träffa Sebastian, blir en sväng till Pistolero sedan får vi se vad som händer.

Ha en bra och solig vårdag :)
// Mickan

Halkan

Idag har jag vart på halkan. Hade förväntat mig att det skulle vara rätt kul men tyckte inte de va så speciellt. Var iaf 4 glada tjejer som åkte dit från bilskolan och hade det riktigt kul faktiskt.

Nu är jag jätte trött. Sömnen har inte vart så bra inatt pga att jag hostar så mycket. Jag håller tummarna att jag blir frisk snart så att jag kan börja träna igen.

Nu, Simpsons :D:D
// Mickan

2009.03.23

Ny vecka igen. Helgen har gått jätte fort och jag är fortfarande förkyld. I natt sov Sebastian här så vaknade till "Jag är inte rädd för russin"  xD haha så söt är han. Nu har han gått till jobbet och jag väntar på att gå till skolan. Är hur trött som helst. Jag gillar INTE måndagar!!
// Mickan

Lördag

Idag är det lördag och eftersom jag har vart och sjuk (fortfarande förkyld och ont i halsen) blir det lugnt denna helg med.

Ha en trevligt lördag :)
// Mickan

Sjuk

Igår kom Sebastian hit på kvällen. Jag kände mig lite febrig så tog tempen. Hade 38,8. Var bara att lägga sig i sängen och försöka sova. Sov i 4 timmar sen vaknade jag klockan 2 och kunde inte somna om. Har aldrig vart med om en sån feber jag hade i natt. Svettades och hade nästan panik i sängen. Sebastian vaknade några gånger och frågade hur det var med mig. Tillslut med klockan 6 och klockan ringde. Efter att ha sagt hejdå till mitt blåbär la jag mig i sängen och sov till klockan 2. Började kolla på en film men kollade bara i 40 min sedan somnade jag igen 2 timmar.

Tog tempen igen och nu är den nästan borta. Tur det. Har tagit mig en dusch och bytt mina lakan. Är fortfarande helt slut men som tur ä är det jobbiga febern borta!
// Mickan

NEEEJ!!!

Detta är inte sant!!!! Tror ni inte att jag har gått och blivit förkyld, IGEN!! I natt har jag knappt sovit något utan bara snorat ner sängen. I eftermiddag har jag bara legat och sovit. Näsan rinner, jag är sjuuuuuuk träningsvärk. Nu snackar vi träningsvärk så jag knappt kan röra mig.

Ska ner på en ansiktsbehandling nu, hade helst legat hemma men bokade den igår och kan inte avboka den. Ikväll kommer Sebastian, får hoppas att jag inte smittar han.
// Mickan

Defiant Age

Igår stod de om Defiant Age i tidningen. En av dom är min gamla klasskompis så blev jätte glad av att läsa om dom. Såg att dom hade släppt en skiva så skickade precis iväg ett sms om att jag ville köpa den! 

Åhh dom är så bra och när jag lyssnar på dom tänker jag verkligen på Anna. Saknar dig så mycket!
Besök sidan och lyssna själv: http://www.myspace.com/defiantage
Jag tycker personligen "For Anna" är bäst :D Älskar din röst Anna!!!
// Mickan

Träning och ett varmt bad

Har precis kommit upp ur ett varmt och skönt bad. Innan det var det ett hårt träningspass med Jörgen. Var jätte kul men väldigt jobbigt. Nu har jag så ont så att jag knappt orkar lyfta armarna för att tvätta håret. I morrn blir det säkert värre.

Ska snart ut och övningsköra med pappa i det våriga vädret. För tro det eller ej nu är nog våren här :) *Håller tummarna*

// Mickan

2009.03.17

Sitter i skolan nu, tråkigt men sant. I morgon är det UF mässa som gäller och eftersom vi inte har startat ett riktigt företag ska vi vara där och hjälpa andra. Så i morgon ska jag hjälpa till i företaget TWR. Får se hur det går, ska läsa igenom affärsplanen och lite så ikväll.

Slutar klockan 12 idag(om inte tidigare) sedan blir det träning. Efter de övningsköra med pappa sedan åka hem en sväng till dom. Ikväll kommer mitt blåbär hem till mig och sover över :) Mys.

Har världens träningsverk sen igår. Blev ett hårt träningspass för axlar och bröst igår, idag blir det biceps och rygg tror jag.
// Mickan

Nervös

Har precis vart och kört med bilskolan. Går riktigt bra nu och har bokat uppkörningen. Jag är redan nervös trotts att det är veckor kvar. Undra hur nervös jag kommer va när det väl gäller? :S

Har sett klart OC nu. Känns lite tråkigt men måste säga att OC är nog den bästa serien som någonsin gjorts.

Idag är det träning som gäller, blir att träna med mamma och Jörgen tror jag.
// Mickan

Wipeout

Har precis kollat på Wipeout. Är ganska roligt men måste faktiskt erkänna att det var bättre första gången. La ni märke till att en av dom som tävlade för Sverige är med i Linda Rosings program?! Lite konstigt tycker ja.

Men men nu är det OC som gäller sen sova själv :( Jobbigt att sova själv när man sovit jämte någon tre nätter irad.

// Mickan

2009.03.15

Gårdagen slutade tillslut hemma hos Sebastian. Kollade på lite filmer och sedan somnade man gött. Vaknade runt 10 tiden idag och fick veta att jag hade snarkat rätt rejält inatt. Oj då :S Men jag bjuder på den ;)

Nu är jag hemma och kollar på OC (som vanlig). Har bara 6 avsnitt kvar sen är det slut. Så ska försöka kolla på alla ikväll så kan jag lägga de bakom mig sen.

Nu ska jag äta något, hörs sen.
// Mickan

Lördag

Igår var det bara myskväll hemma hos Sebastian. Kollade på lite film och bara tog de lugnt. Idag är det lördag och jag känner inte för att göra något. Krypa ner i soffan under täcket och bara äta massa godis.. Men tyvärr ska vi ha gäster hemma så de blir inget med det. Gänget ska hem till Martina idag men vet inte riktigt om jag känner för det heller.. Så vi får helt enkelt se vad som händer och fötter.

Föresten vet ni? Jag har massa universum på mitt huvud.. HAHAHAHHA xD
// Mickan

Vinter? Vår?

För de första min data funkar igen. Och nu är den tillochmed snabb men självklart när jag börjar skriva detta inlägg börjar den krångla igen.

I morse när jag vakna var det jätte fint väder och kändes som vår. Men nu när vi tittar ut igenom fönstret är det alldeles vitt med snö. Suck!!

Dan har gått riktigt fort, har som vanligt haft APU på Kicks och idag fick jag faktiskt besök av min gamla barndomskompis. Kul :)

Nu blir det en varm dusch, sen mat och sist men inte minst en film med mitt blåbär eller kanske min sköldpadda (Sebastian)
// Mickan

Husmor

Jag håller på att baka :) Blir tigerkaka, första gången jag bakar det och känner mig som en riktigt husmor. Men eftersom jag är ganska trög måste jag faktiskt erkänna att det var rätt svårt (vi behöver inte nämna att den kokboken jag har är för barn). Och jag sparar lite mindre än halva smeten för att äta. Okey, kanske inte ska satsa på att bli husmor..

Den är inne i ungen nu och när jag tittar på den var det nog tur att ja åt lite av smeten även om jag fick lite ont i magen för annars hade de inte fått plats.

// Mickan

2009.03.11

Sitter i skolan nu och är hur trött som helst. Kunde inte somna igår, låg med världens migrän och sista gången jag kollade på klockan var den 3. Suck. Så endast 3 timmars sömn idag och jag är helt slut. Har näthandel men med så lite sömn funkar inte min hjärna speciellt bra. Vill bara hem till min varma säng och sova mer.


Men som tur är slutar vi tidigt idag. Jag och Emelie drar en sväng till Gina utförsäljning, 20 kr/plagg sedan ska jag övningsköra, får hoppas att jag inte somnar framför ratten.
// Mickan

Statistiken om kroppen

Statistiken om kroppen:

-det tar 7 sek för maten att komma från munnen till magen.

-människans hårstrå kan hålla 3kg:s vikt.

-längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger 3.

-lårbenet är lika hårt som cement.

-kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.

-på varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier.

-kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen.

-vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står.


Kvinnor har redan läst färdigt detta brev......

Männen tittar fortfarande på sin tumme!!!

// Mickan

2009.03.10

Datan krånglar fortfarande. Ibland tror man att den funkar som vanligt men sen börjar den krångla igen. Suck!!

Har precis vart ute och gått en långpromenad. Gick den vanliga rundan i skogen men var jätte mycket snö så det var svårt att gå.

Ska snart hoppa in i duschen och göra i ordning mig för att sedan gå ner till stan och ta en fika med Linette.

// Mickan

OC

Nu är det bara säsong 4:a kvar! Har precis sett klart säsong 3 och den säsongen är bäst hittills, har iofs inte sett sista säsongen än men tror inte den kan va bättre.

Men nu blir det ett uppehåll från OC ikväll iaf, har blivit lite för mycket de senaste. Ikväll väntas två förhoppningsvis bra filmer :)

Min data krånglar därför jag uppdaterar så lite nu, men ska försöka skriva i morgon igen!

// Mickan

The Offspring

Har börjat lyssna på The Offspring igen. Måste säga att dom är riktigt bra faktiskt. Men finns vissa godbitar som jag lyssnar på om och om igen, här är en :)


Kicks

Idag har det vart en lång dag på Kicks. Tiden har faktiskt gått riktigt fort och det har vart å göra hela tiden. Kul :) 

Alltid roligt att vara där för man känner att man verkligen för nytta. I morgon blir det en lång dag till men sedan är jag ledig i 4 dagar. Så skönt ska det blir, ska träna en massa sen bara ta de lugnt.

Vad händer i helgen?

// Mickan

Övningsköra

Har precis vart och övnngskört med bilskolan. Eftersom min teori går ut nu den 9 april är det lite brottom att hinna med allt men vi är redan på kap 8. Tycker allt har gått jätte fort så många lektioner har jag inte haft än. Det roligaste är att vi sitter och pratar medan jag kör så ibland glömmer hon av vissa saker hon ska säga till mig. Haha men trevligt är det.

Får hålla tummarna att jag klarar det nu, men bilskolan är väldigt positiva till det med. Hon sa även att dom kanske flyttar andras lektioner om jag inte hinner med mina egna.
// Mickan

2009.03.04

*Gäsp* Guuuud va trött jag är. Fattar inte, somnade ändå riktigt tidigt igår men är lika trött idag. Men trotts att jag var så trött i morse sitter jag i skolan just nu. Tråkigt men sant. Har näthandel och vet ni vad vi gör? INGENTING. Läraren gick in och tog närvaro sedan gick han. Vi är bara 10 elever på lektionen och hälften har gått och handlat frukost resten sitter och lyssnar på massa filmer eller gör annat på datan. Alltså ingen jobbar och det har snart gått en halvtimme! Sånt här blir jag så trött på för när man är i skolan kan man lika väl jobba, om man ska göra annat kan man lika väl vara hemma och sova.

Idag blir det möte med syv (heter hon så?:S) sedan slutar jag vid 11.40. Ska hem och sova lite, duscha sen övningsköra kl 14.30. Har dubbellektion så är klar vid 15.50 då ska jag träffa Sebastian och sedan inte göra något.
// Mickan

Pannkakor

Jag älskar pannkakor :) Har nu kommit in i en period då jag äter det ganska ofta, men det är ju så gott. Igår blev det vanliga pannkakor, brukar annars göra Gröna pannkakor. Alltså man lägger i lite spenat i smeten, och nej det smakar ingenting utan dom blir bara gröna och så blir man lite mättare. Jätte gott är det och det är från min mormor vi har fått det. Jämt när jag var liten och skulle hälsa på hemma hos henne blev det alltid Gröna pannkakor.
// Mickan

2009.03.03

Idag är jag faktiskt mycket piggare än vad jag var igår, men har en grym träningsvärk. På träningen igår insåg jag att jag inte tappat alla mina muskler utan bara en del av dom. Jupp det finns lite kvar under fettet. Haha.

Idag slutar jag vid 4 tiden sedan blir det träning (jupp idag igen) och övningsköra med pappa. Får se hur mycket jag orkar för trotts att jag sovit många timmar i natt känner jag fortfarande ganska trött. Vet inte om det beror på att jag var ute i lördags eller va det är. Jag håller tummarna att det inte är något virus i kroppen för det kommer jag inte orka.

I morgon har jag bokat tid för att prata med en på skolan om min framtid. Ska fråga henne lite med studielån och sådan. Känns jätte bra och känns som man börjar få ordning på livet. Börjat träna igen, snart körkort och förhoppningsvis snart en kurs man vill gå.

// Mickan

<3


Mars

Det är redan mars. Snart april, snart vår :)
Helgen har vart jätte lyckad men igår var jag helt slut. Hade svårt att hålla ögonen öppna hela dagen.
Det konstigaste är att jag är lika trött idag. Men kansk inte är så konstigt med tanke på att jag tränat, vart ute och gått och även övningskört. Jaja får se om jag lyckas hålla mig vaken tills ikväll, kanske sover en liten stund nu :)
// Mickan

RSS 2.0