Laddad för morgondagen

Ligger i sängen nu och lyssnar på partymusik. Är grymt laddad för i morgon och nu har vi äntligen kommit på vad vi ska göra. Först på dan blir det bara att ta de lugnt sedan ska jag och my dear ut och äta. Efter vi ätit har vi en hel del fester att välja på så om jag känner oss rätt kommer vi åka runt som bara den i morgon. Men det är ju bara nyårsafton en gång om året och då får man se till att vara överallt !!

Okey, låten är gammal men man blir party!! :)
// Mickan

Jag oteknisk?

Jag tror jag är väldigt oteknisk av mig, speciellt när det gäller datorer. Förstår mig inte riktigt på allt och så fort det kommer upp en ruta eller nått trycker jag bara ner den utan att läsa (kanske är lite lathet också).


I alla fall, nu har jag gjort olika kategorier i bloggen för att man lättare ska kunna hitta. Men hur flyttar man tidigare inlägg dit? :S  Har letat och letat men hittar det inte. Så snälla nån, hjälp!!!

// Mickan

Glad :)

Man kanske behöver en jobbig natt för att få en bra dag? Jag vet inte men är på jätte bra humör nu. Mamma har på partymusik och jag har precis bestämt mig vad jag ska ha på mig i morgon. I morgon är det nyårsafton, vet inte vad vi ska göra än men de löser alltid sig.

Skrev precis till Math att jag var på partyhumör, hahah får svaret: Hahahah, är du?! :P

Nu ska jag sjunga vidare, hörs sen :)
// Mickan

Börjar bli tokig...

Ja, jag trodde det i natt iaf. John Blund vägrade komma till mig. Låg från 12 tills 4 utan att kunna sova. Och precis när jag nästan somnar tror ni inte mobilen ringer då?! Svarade dock inte men ändå. Var nära på att ge upp och gå ut och gå en väldigt tidig morgonpromenad. Men efter att ha gått upp och druckit ett glas med mjölk (fick höra att det hjälpte) somnade jag tillslut. Tror dock inte att det var pga mjölken utan för att jag var trött.


Vaknade för ett tag sen av sms, att det alltid är den där j**** telefonen man vaknar av! Kanske ska börja med att stänga av den på natten?

Nu ska jag gå upp för magen skriker på mat. Idag ska jag nog träffa Math (igen) och även kanske Em.

God morgon :)

// Mickan

Hahahaha xD

Ni mååste bara lyssna på de här :http://rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=3529& (kan tyvärr inte göra länk av de, de krånglar som vanligt). Har skrattat så mycket så har ont i magen nu :P

// Mickan

Bilder från juldan och gårdagen

Har äntligen fått bort allt virus från min data så nu har jag lagt in alla bilder.


Mick and Math (juldan)


Från gårdagen (Tonic)


Math i U-hamn vid backen kl 6 på morgonen

// Mickan

Lördagen

Gick som sagt hem till Kent igår. Kollade först på en jätte rolig film (satt och skratta nästan hela tiden) och sedan drack vi några drinkar. När filmen var slut kom Math förbi och vi kom fram till att vi skulle kolla läget på stan så efter några drinkar gick vi ner till stan. Gick först till Tonic och sedan in på Swing. Jag och Math skakade loss som vanligt tills svetten rann från oss :P

När krogen stängde åt vi sen gick vi hem till mig. Efter en halvtimme fick jag sms om att det var efterfest så det var bara att ta på sig igen och gå ut. Åkte en sväng i Borås sen åkte vi till U-hamn. Satt i en lägenhet en stund sen åkte vi till backen som dom sprutade med snö. Skulle ha snöbollskrig men var is så gick inte så bra. Var hemma igen vid halv 7. Både jag och Math somnade med en gång.

Idag vaknade vi vid 2 tiden och gick ner till Donken för att äta och nu ligger jag i sängen helt slut. Ska kanske ta och vila lite nu? :)

// Mickan

Lördagskväll

Ni trodde väl inte att jag skulle sitta hemma själv en lördagskväll? Då trodde ni fel. Ska ner till Kent nu och kolla film och äta godis. Math kommer nog dit också. Förkylningen är sådär men jag överlever. Får se om vi stannar hos Kent hela kvällen eller om vi hittar på något annat. Vem vet :)

Ha en trevlig lördagskväll :)
// Mickan

Sjuk

Nästan hela dan igår låg jag och sov. Somnade till en film igår och vaknade av att min mobil ringde ett antal gånger i natt. Vet inte om det var många som festade men var ganska många jag klickade igår för att jag inte orkade svara.. Men men.

Känner mig inte speciellt bättre idag heller. Svettas, är förkyld och ont i halsen. Ikväll kommer Math hit (som är lika sjuk hon), blir film och massa godis :) Mys

// Mickan

Annandan

Vaknade upp vid 1 tiden idag fortfarande jätte förkyld och jätte ont i halsen. Eftersom vi skulle ha gäster vid 2 var det bara att gå upp och fixa sig. Kände mig jätte trött så efter vi ätit och jag fick ytteliggare två julklappar med pengar i gick jag och sov. Så nu ligger jag här och svettas ibland och fryser ibland. Näsan kan jag inte andas ur och kan knappt svälja för det gör så ont. Får hoppas att det blir bättre i morgon för då ska jag ner på rean och handla kläder och kanske en digitalkamera.

Nu ska jag vila lite till. Bilder från gårdagen får ni senare.

// Mickan

Juldan

På Juldan vaknade jag upp med världens migrän och förkylning. Gick upp och åt sen gick jag och la mig igen. Var så jobbig migrän att jag bara ville va i ett tyst och mörkt rum. Somnade om i någon timme sen åkte vi hem till Cathrins mamma och pappa. Åt stek, potatis och sås. Fick även lite till julklappar :P


Kände mig lite febrig när jag var där men tog en värktablett så det blev lite bättre. När jag kom hem var det julklapps utdelning här. Fick en ögonskugga, mascara, ett jätte gulligt paraply och presentkort på Gina. Sen var de bara att fixa sig för kvällen. Säg när har en förkylning och feber stoppat mig för att gå ut på krogen? :P


Gick ner till Kent och började förfesta sen kom även Math och gjorde oss sällskap. Gick ner vid 10 tiden och in på Swing. Var jätte mycket folk och dansade för de mesta hela kvällen tyckte ja. Hitta en trevlig danskompis som jag även dansade med i lördags ;) Mys.


När krogen stängde kände jag att febern var på väg så gick hem och somnade vid 4 tiden i morse.

// Mickan

Julafton

På julaftons morgon vakna jag vid 10 tiden (var tvungen att sätta klockan :P). Gick upp och åt en skinksmörgås till frukost och fick lite julklappar bla en jätte snygg vinterjacka, Christina aguileras parfym Inspire och lite underkläder.


Efter frukosten var det direkt in i duschen sen hämtade pappa och Cathrin mig vid halv 1 tiden för att åka till farmor och farfar. Där åt vi julbord vi 1 tiden och sedan massa julgodis efter de. Sen gick vi ner till källaren och kollade på kalle anka framför öppen spis. Jätte mysigt, deras tv var dock inte så bra mest still bild så slutade med att jag och några till gick upp och kollade på tvn uppe de sista 10 minuterarna.


Efter Kalle är det alltid julklapps utdelning nere i källaren. Räknade alla kassar med julklappar och det var 6 st!! Jag fick bland annat pengar, presentkort, bestick och en stekpanna (alltid bra att ha sen när man flyttar hemifrån).

Som alltid hemma hos farmor och farfar äter man hela tiden så efter julklapparna blev det lutfisk för dom som ville och eftersom jag inte äter fick de bli julbord en gång till. Direkt efter de blev de kaffe och kakor. Så ni förstår att alla var ganska mätta när man åkte därifrån vid 8 tiden.


Åkte hem till Cathrins syster för att säga hej sen åkte vi hem till oss och delade ut våra julklappar. Fick ett presentkort på ansiktsbehandling i 60 min (!!), presentkort på Gina, de nya Need For Speed, lite smink och bra schampo å balsam.


La mig i sängen redan vid 11 hade inte känt mig så bra under hela dan. Kunde dock inte somna så somnade la vid 2 tiden.

// Mickan

God Jul

Säger god jul idag istället, hinner inte blogga i morgon.
Hoppas ni får en bra julafton och förmodligen blir den även vit! :):)
Efter uppesittarkväll med bingolotto och en trevlig kväll måste jag faktiskt erkänna att jag har julkänsla. Nu får vi hoppas att jag kommer kunna sova inatt..  Vem vet kanske är för nervösa för morgondagen ? ;)

God Jul ! :)
// Mickan

Tomten har vart på besök

Efter att ha tittat ut genom fönstret ser vi att grannen har ställt ut en skål med gröt till tomten. Inte långt därefter ser vi tomten komma smygande uppe från vägen ovanför. Tomten sätte sig vid trädet där gröten stod och börjar äta. Medan jag och Jörgen viker oss av skratt var grannens barn helt extas. Var länge sen man skratta så mycket.


Tomten kanske funderar på att bli skådespelare?!

// Mickan

Dan innan...

...Julafton.  Har ingen julstämning alls. Granen står inne, julsakerna är framme, julklapparna är klara men ändå ingen julkänsla. Får hoppas att det kommer lite snö i natt och att julkänslan kommer i morgon när jag äter min julskinkesmörgås till frukost. I morgon åker vi till farmor och farfar och är där hela dan. Äter mat och delar ut julklappar.  Sedan åker pappa, Cathrin och jag hem till pappa och delar ut våra julklappar där. Juldan blir det utgång och sedan fira med mammas släkt på annandan. Sedan är ännu en jul slut.


Tänkte på en sak innan, dom har redan börjat annonsera för mellandagsrean. Är det bara jag som tycker det är lite för tidigt för det än? Jag menar de flesta har la inte ens köpt klart sina julklappar så ser dom att om 2 dagar kommer saken kosta en fjärde del mindre. Blir så trött på det kan dom inte iaf vänta tills julafton?!  I fortsättningen tror jag att jag ska köpa mina julklappar på mellandagsrean. Allt är mycket billigare och man kan köpa dyrare eller kanske mer saker. Så blir det nog nästa år (fast så tänker jag varje år).

// Mickan

Music time

Lägger upp dom 3 låtarna jag lyssnar på mest nu. (lägg märke till att jag verkligen lyssnar på allt)
Christina Aguilera- Genie 2.0


Kingspade- Drunk in da club
 

Ill Nino- Te amo...I hate you

// Mickan

Julstress

Var som sagt i knalleland innan. Gud vad folk stressar, springer, knuffas och är allmänt irriterade.. Om man inte klarar av att fixa alla julklapparna när det är så mycket folk varför inte fixa dom lite innan? Jag viste precis vad jag ville ha så efter en halv timme var jag klar, skönt de.

I morgon blir det nog ännu mer stress med tanke på att många för lön. Tror jag håller mig inne i morgon eller så går jag ner till stan och tittar på alla som stressar runt. Vi får se!

Ikväll blir det kanske en kvällspromenad med my dear, mys.
// Mickan

2 dagar kvar

Nu är det bara 2 dagar kvar tills julafton. Jag har inte köpt alla julklappar än men ska till Knalleland och slåss med alla andra nu är det tänkt. Som tur är vet jag redan vad jag ska köpa till alla så det kommer nog gå fort. I natt har jag sovit över 12 timmar, antar att jag var helt slut sen i lördags.

Igår var vi på stan och fikade med släkten, var inte så bakis som tur var va bara riktigt trött. När jag kom hem kollade jag på Dirty Love och sedan somnade jag vid halv 11. Skönt!

Ha en trevlig dag :)
// Mickan

Fest lördag

I lördags kom Math hem till mig så åt vi trerätters sen bar det iväg till en förfest på Trandared. Vi hade ingen aning vilket folk det var men det visade sig att vara några från förra helgen och i torsdags. 7 killar och jag och Math, man kan inte klaga :P Dom bjöd på drinkar och sedan fick jag ett samtal om att vi var tvugna att komma på en annan förfest. Dom hämtade oss och sedan åkte vi till Sjöbo. Även här hade vi ingen aning om vilka det var och vi kände inte heller någon när vi kom dit. Grymt mycket folk var det och trevligt att träffa massa nytt folk. När klockan närmade sig 11 kände jag och Math att vi var tvugna att dra ner till stan, alla andra stannade på festen medan vi tog bussen ner. Träffade 2 snälla tjejer på bussen som ville att vi skulle gå till Harrys. Men efter att ha tagit en öl på Tonic och sedan gått in på Swing så glömde vi totalt bort det.

På swing skakade vi loss som vanligt tills vi blev helt svettiga :) När krogen stängde gick vi till Donken och åt mat sedan gick jag hem, var inte på humör för efterfest så gick hem och la mig framför datan i en timme istället.

Bilder från kvällen kommer när jag tagit bort allt mitt virus från datan någon gång. Kvällen var riktigt kul, roligast på länge!
// Mickan

Färga håret

Nu har jag färga mitt underhår rött igen, tror inte det blev så bra med tanke på att mamma glömde hälften (vet inte riktigt vad hon tänkte på under tiden hon la i färgen). Håret är fortfarande lite blött och det är mörkt så vet inte o det blev rödare eller inte.

Kanske ska våga mig på att färga hela håret jätte rött nu innan nyår?! :)
// Mickan

Lugn tjejkväll eller utgång?

Ikväll var tanken att det skulle bli en lugn tjejkväll med film, god mat och godis men för ett tag sen fick jag veta en fest som lockar ganska mycket. Får se vad jag och my dear hittar på. Båda vet hur det kommer sluta ändå men man måste ju ändå få tänka lite.

Och vad ska man hitta på under hela dan? Det är skit väder ute och man har ingen lust med att gå utanför dörren. Ska iaf färga mitt hår sedan blir det säkert att ladda för kvällen!! :)
// Mickan

Swing

Igår var jag och my dear på Swing. Skulle gå ut och ta EN öl var det tänkt. Kom dit helt nyktra båda två och det var jätte mycket folk. Både jag och Math kände hur paniken började komma. Fort köpa en öl och sedan ut och ta luft. Efter att ha fått i oss två öl ganska fort sa vi att vi kanske skulle ta och lugna ner oss, tanken var ju bara att vi skulle ut och ta en.

Går bort till garderoben så träffar vi några som vi var ute med förra veckan, vi blev bjudna på en shot (vem tackar nej till de?) och så fortsätte det, typ iaf! :P

Jag och Math körde pingvindansen och andra snygga danssteg. Dansade i max 15 min sedan var vi tvugna att ta luft ute. Tror att både jag och Math håller på att bli lite sjuka. När krogen stängde var Donken till min besvikelse stängt. Math var sugen på korv så tänkte att vi går till han som burkar stå vid busstorget, men han var inte där...

Båda två kände hur hoppet bara rann ut oss, sen kom jag på, 49:an!!!! Vi blev såå glada och sprang upp dit, math fick sin korv (med vit sås) och jag fick mitt godis :P haha

Blev bjudna på två efterfester men eftersom Math skulle gå upp vid 7 idag och klockan närmade sig 3 när vi var hemma så var inte de något att tänka på. Direkt i säng hemma hos mig och somnade på 2 sek. Blev rätt chockad när klockan ringde bara 3 timmar senare. Tyckte synd om Math som var tungen att gå upp, själv låg man och sov tills 12 idag. Skönt!
 
Ikväll blir det lungt, bara vara hemma!!!
// Mickan

Armageddon

Kanske är lite efter men såg precis armageddon för första gången. För de första, hur kan göra en så sorlig film och för de andra.. två dagar i streck med två sorliga filmer funkar inte... Jag blir nog den första i världen som har slut på tårar. Har nog aldrig gråtit så mycket till någon film innan (okey så tänkte jag igår med när jag såg dagboken så dom är la på lika plats).

Nu får jag sluta kolla på sorliga filmer och kanske börja kolla på lite mer roliga!!


// Mickan

Dagboken (The notebook)

Jag har precis sett filmen dagboken. Det var den sorligaste film jag någonsin sett, har nog inte gråtit så mycket någonsin! Filmen är från 2004 alltså några år gammal men såå bra så om du inte har sett den rekomenderar jag den starkt. Var dock beredd att det kommer att komma massor av tårar.. Jag satt i sängen ett långt tag efter att filmen var slut för att hämta andan...

"Filmen handlar om en sommarromans mellan Allie (Rachel McAdams), tjejen från stan och Noah (Ryan Gosling), killen med knappa pengar. Trots detta är deras kärlek något så enormt. Vid sommarens slut skiljs de dock åt delvis på grund av att Allie väljer att gå på college i New York, och delvis för att Allies föräldrar inte kan acceptera deras kärlek. Efter några år korsas deras vägar igen, men till Noahs besvikelse har Allie förlovat sig med en förmögen advokat och planerar ett bröllop. Skall de våga se vad som hade hänt om Allie inte hade åkt hem? Under filmens gång visas den åldrade Noah, som nu bor på ålderdomshem."
// Mickan

Takida

När jag hör den här låten tänker jag på i somras. Ge mig sommar igen!!!!

// Mickan

SuperGratis.se

Ni glömmer väl inte att bli medlem?
HELT GRATIS

http://www.SuperGratis.se/?r=54027
// Mickan

Helgen

I lördags var det som sagt utgång. Startade hemma hos Kent sen drog vi till Swing (för en gång skull). Var riktigt kul och dansade rätt rejält. Ramla nog en hel del med för har ganska många blåmärken på både benen och rumpan, så kan de gå när man har kul.

Vaknade kl 16:00 i söndags inte så bakis (antar att ja sovit bort det). Var extremt trött, gick hem (sover ju nästan aldrig hemma när man går ut) och var uppe i 4 timmar. Somnade igen vid halv 9 och sov gött hela natten.

Idag har ja träffat Em, kollat på lite film å bara slöat. Har vart lite halv slö hela dagen men sen ikväll när jag gick en sväng till Kent märkte jag att jag är extremt pigg och party sugen.. hm.. en måndag :P hahaha.. Antar att de inte kommer bli så mycket sömn i natt och på torsdag blir det jullov och då ska vi gå ut på krogen. :D :D :D
// Mickan

Party Party

Ikväll blir det förfest hos Kent sen utgång :)

Ha en trevlig kväll.
// Mickan

SuperGratis.se

Nu har även jag börjat med det alla håller på med. Det går ut på att du ska samla poäng som du sedan kan växla in mot andra saker som lotter, biobiljetter mm.

Har precis blivit medlem så håller fortfarande på att lära mig men det verkar väldigt lätt att samla poäng iaf! Bli medlem du med, tryck här: http://www.SuperGratis.se/?r=54027.
// Mickan

Snö

De blev som det var sagt, en massa snö. Okey kanske inte är massa men de snöar fortfarande så man vet ju aldrig. Dock är det inte så kallt så jag tror snön kommer försvinna men hoppas vi har snö i morgon på lucia iaf!

Jag har precis tagit mig en varm dusch och sitter just nu och lyssnar på Kottonmouth Kings. Ikväll ska jag för en gång skull kolla på idol men det är bara för det är final. Undra vem som vinner?

I morgon blir det kanske utgång, är ju ändå lucia.
// Mickan

Britney: For the record

Har precis kollat på Britney: For the record. Tycker alla ska se den, tror många kommer ändra uppfattning om henne. Hon är en människa precis som alla oss andra.


// Mickan

Onödig lektion

Sitter just nu och har en lektion som vi inte gör något på, hur onödigt känns inte de??! Lektionen började 12.00 alltså har det gått en halvtimme på lektionen och vi har inte gjort något än. Vet inte om vi förväntas göra något under dom här två timmarna eller om vi bara ska sitta av tiden..  Känns väldigt meningslöst. Nä nu verkar det som det händer något, bäst att kolla vad!
// Mickan

"it feels so good, it feels so good"

Nu har jag hittat en ny låt jag blivit kär i.. D-locs låt "It feels so good". Kollar på videon ett antal gånger varje dag!! :)

Har suttit framför datan i 3 timmar nu, snart lunch sen ska jag tillbringa ytteliggare 4 timmar här... Usch va ont i huvudet jag kommer ha, tur att man har mp3 så man kan lyssna på lite bra musik samtidigt!!

// Mickan

Typiskt tjejer

Ibland blir man så trött på tjejer, det är alltid en massa skitsnack som inte stämmer. Man gör en sak sen får man höra att man gjort nått helt annat, man undrar ibland vem och när berättelsen förändras? Är det en person som ändrar hela historien eller ändras den för varje person som får höra den?? Det är inte så konstigt att mer än 50% av alla mina kompisar består av killar. Nu har jag tröttnat totalt på allt skitsnack man får höra. Jag vet vem jag litar på och kommer inte säga något till någon förutom dom.

Detta skitsnack är såå typiskt tjejer och jag tror de flesta tjejer tillslut tröttnar (som jag gjort nu).
// Mickan

Mission

Som jag nämnde innan brukar alltid jag och my dear ha några missions för kvällen som exempel: säg att någon ful person är snygg, ta kort med någon helt främmande osv. Brukar alltid vara ganska många och igår lyckades nog faktiskt math pricka in alla så ett stort grattis till henne. Jag själv glömde totalt bort uppdragen så sätte nog inte ett enda. Jo ett föresten, jag är med på ett kort med en helt främmande person! Haha alltid lika kul och se deras miner när man sätter sig ner vid ett bord fullt med killar och frågar om man får ta kort :P

Bilder från kvällen





// Mickan

Helgen

I fredags kom Em hem till mig. Vi hade både saker att skratta åt och saker att vara arga över men tyckte vi lyckades bra med båda faktiskt och nu i efterhand är det bara att skratta åt båda sakerna. Så det kan bli ibland :P hehe. Eftersom jag hade sån beslutsångest viste ja inte om ja ville följa med Em till Partille eller inte men efter att hon kom hit och Martina med va på så kunde jag inte säga nej.

Efter mycket åkande överallt kom vi tillslut till Partille. En väldigt trevlig (och pratig) kväll med Em, Martina, Micke och Jesper somnade man tillslut. Dock väldigt sent och en orolig sömn. Vaknade på lördagen och kände mig inte sugen på något. Ville hem till min säng och bara ligga i den hela kvällen. Men som vanligt kände jag ändå ett litet sug efter krogen. Skickade ett sms till Math (som alltid är på) och frågade om hon ville följa med. Svaret blev: Klart, blir de det vanliga stället eller? :P

Hon kom hem till mig vid 8 tiden och vi drack några cider innan det bar ner till stan. Fick sms från några kompisar att det var Trägårn som gällde ikväll så vi gick dit och eftersom det är halva priset innan 11 så får man ju passa på att dricka under det timmen innan. Det blev mer folk och vi drog ner till Tonic som vanligt, var där en stund gick till trägårn igen och så höll det på hela kvällen. Var överallt.

Fick ett sms av mamma och frågade vart jag var svaret blev: Trogen. Hm ja man kan ju undra vad jag tänkte på egentligen (och hur mycket jag hade druckit). Gick hem lite efter 2 lite flummig. La mig bara i sängen med smink och allt vaknade vid 8 fortfarande lite flummig gick upp och tvättade bort sminket och hämta ett stort glasvatten.

Idag vaknade jag klockan halv 2. Skönt och är faktiskt inte så bakis idag, skönt de!

Igår hade jag och my dear (Math) som vanligt några mission. Berättar mer om det senare och kan även lägga in några snygga bilder från kvällen :)

// Mickan

Smala Sussie

Finns det någon bättre film??

Börjar bli bättre

Äntligen börjar den hemska händelsen försvinna ur mitt huvud. En händelse som hände i fredagsnatt. Har vart helt tom och inte orkat göra något. Drömmer fortfarande hemska mardrömmar och vill helst sova hela tiden men nu ler jag lite ibland och äter så börjar bli bättre.

En sak som bara blir sämre är min förkylning. Den kom i morse och som alltid sätter den sig i mina ögon. Ögonen bara rinner och rinner. Får hoppas att det blir bättre.

// Mickan

RSS 2.0