Em 20 år

Grattis gumman på 20 års dagen (och även mig själv. Em tycker vi är lika gamla så vi har skojat att vi ska ändra min födelsedag till denna dag så idag fyller jag me 20. *önske tänkande*)

// Mickan

Ensam hemma

Inte filmen alltså utan jag är det, hela helgen
Efter två långa dagar på Kicks har jag vart helt slut. Bara åkt hem och lagt mig i sängen. Men igår firade vi Em som fyller 20 idag. Började hemma hos Kent och drack lite sen tog vi taxi till Katrinedals Bowling. Jag tycker egentligen inte det är så kul att bowla men det var faktiskt riktigt kul. Första omgången gick det riktigt dåligt men kom ändå 2:a. Andra omgången gick det riktigt bra. För alla andra gick det bara sämre men för mig var det tvärtom. Antar att alkohol är bra, haha. Vann iaf överlägset den sista gången. Det kommer jag leva länge på ;)

Efter bowlingen gick vi till tonic men som vanligt börjar magen kurra så jag och My dear gick till Donken och åt lite. Sen tillbaka till tonic. Var helt slut i hela kroppen, att jobba i 8 timmar två dagar i rad plus att man inte är helt frisk sätte sina spår. Gick hem väldigt tidigt, kan va skönt de med ibland.
// Mickan

UF mässa

Idag har vi vart på Uf mässan på Åhaga. Man ser verkligen att vissa inte går in för de där alls mycket medan andra lägger ner mycket mer tid. Var faktiskt riktigt roligt och både jag och Em hade en positiv inställning till de.

Annars idag blir det lungt.. Förstår inte varför inte min förkylning vill ge sig..
// Mickan

Tisdag

Inget går riktigt som jag vill idag, kan det bero på att jag för en gång skull vaknade med ett leende på läpparna? I morgon hoppas jag så fall att man vaknar som vanlig, trött och sur och vill bara sova vidare.

Skoldan idag har faktiskt vart riktig rolig. Antingen var det just för att morgonen var så bra eller så var det helt enkelt att jag, Johanna och Carro lyckades liva upp stämningen på lektionen.

Har precis vart ute och övningskört. Är jätte stolt över mig själv att jag äntligen kommer ut överhuvudettaget. På fredag är första lektionen och det ska bli riktigt roligt :)

Nu ska jag återgå till Simpsons och mitt godis.

See yah :)
// Mickan

Surfing

Någon gång i mitt liv måste jag testa på att surfa och kitesurfa. Det ser grymt roligt ut men väldigt svårt. Det som lockas mest är kitesurfing. Men att jag ska ha kontroll över brädan, folket som badar plus den där skärmen i luften låter för mig väldigt långsökt. Men någon gång i mitt liv, om det blir i sommar eller om det blir om 10 år spelar ingen roll för jag ska testa.

Se själva, visst ser de kul ut?





Surfing lockar med och kanske är detta något för mig? Då slipper jag djupt vatten och alla fiskar.


// Mickan

Happy

Måndag idag, ny vecka.. Igen. Just nu har vi besök av mammas kompis och hennes chihuahua Happy. Så söt är den, lite rädd men den har vart framme och nosat på mig några gånger.


Första gången jag träffade Happy, bara någon månad gammal.

Ska snart ner till stan en sväng och träffa Math.

// Mickan

The TT-round

I lördags blev de som sagt en tt-runda.
Math kom till mig vid 8 tiden och vi satt och lyssnade på musik och drack öl. Sedan gick vi ner till stan. Efter halva biten insåg jag att jag glömt min mobil hemma. Hur kan detta hända? Min mobil är mitt liv och jag går inte utan den. Det var bara att vända.  

Vi var nere i stan runt 22 tiden och gick till Trägårn. Satt och tjötade med folk och drack öl, gick ner till Tonic en sväng för att kolla läget sen upp till Trägårn igen.

Klockan 00 var det fullt på Trägårn och dom släppte knappt in något folk så dom vi skulle träffa fick inte komma in. Jag och Math skulle dra till Tonic men hon blev hungrig så var en snabbis på Subway så hon fick sig lite mat. Sedan in på Tonic igen fast den här gången fick vi stå i kö i säkert 20 min för att komma in!! Helt sjukt och jag som inte ens tyckte det var så mycket folk där inne. Men men inga sura miner (även om jag var nära på att ge upp ett antal gånger). Till slut kom vi in och klockan var säkert lite efter 1.

När krogen stängde var det glädjeskutt till busstorget (fråga mig inte varför 3 personer försöker göra glädjeskutt på fyllan men det gjorde vi iaf. Kom fram till att jag inte var vidare bra på de där :P haha)

En riktigt lyckad kväll blev det, även om den blev lite annorlunda.

// Mickan

Dead by April

Dead by april kommer förhoppningsvis till Borås i april. Måste se dom!!! <3

// Mickan

Övningsköra

Idag har jag övningskört med pappa. Eftersom jag inte övningskört på ungefär ett halvår så startade vi bakom ridhuset. Körde sedan vidare till Kråkered och vidare till Kinnarumma. Sedan blev det stora vägen hem.

Nu sitter jag och slöar, ska snart göra mig i ordning för kvällen.
// Mickan

Kl 00:00

Aldrig i hela mitt liv att jag skulle släcka lampan exakt kl 00:00. Varför? Jo för att spöena kommer just då. Vet att det låter lite halv skumt men det är faktiskt sant. Så i stället sitter jag uppe och bara väntar på att klockan ska bli lite mer. Tur att vissa faktiskt håller med mig om detta då slipper jag känna mig allt för konstig :P

Kvällen har vart trevlig. Tacos, let's dance (finns inget annat att kolla på) och pratat i telen. Såg några Simpsons avsnitt med and I love it!

Nu ska jag lägga mig i min förhoppningsvis varma och sköna säng.

See ya tomorrow :)

// Mickan

Helg

Och äntligen kom helgen...
Vart hemma idag med, tänkte det var bäst att bli riktigt frisk innan jag ger mig ut på äventyr igen. Idag är det mycket bättre vet inte om det beror på att jag äter hostmedicin eller om jag helt enkelt börar bli frisk.

Har precis tagit mig ett varmt bad och ätit lunch. Ikväll ska jag bara vara hemma, äta tacos och bara vara med familjen. När var det sist egentligen? Kändes som en evighet.

Jag och my dear har redan planerat morgondagen och den kommer bli bra :) En liten ledtråd - "The tt-round" ;)

// Mickan

Torsdag

Idag har jag faktiskt vart hemma från APUn. Kännde mig inte alls bra i morse och de visade sig att jag hade feber. Somnade om och vaknade lite då och då. Drömde massa konstiga drömmar. Annars idag har jag bara tagit de lungt och pratat me folk på msn <3 :)

Ikväll blir de nog massa film och vila. Vill och måste bli frisk till helgen. :)

// Mickan

Låt den rätte komma in

Är fortfarande sjuk, så tråkigt. Hostan är dock bättre idag men förkylningen har blivit värre.

Efter skolan så åkte jag och Em hem till mig, blev att ligga i sängen och kolla på Låt den rätte komma in. En svensk vampyrfilm. Trodde faktiskt den skulle vara riktigt bra men de visade sig vara en riktig b-film. Vi låg och skrattade åt saker som var så töntigt. Kollade inte klart på filmen utan såg kanske 45 min sedan spolade vi till slutet och såg de sista 5 minutrarna. Slutet var så dålig och om jag hade sett hela filmen hade jag blivit riktigt arg. Tur att man inte såg den på bio säger jag bara för snacka om att slänga pengar i sjön!

Ikväll blir det lungt, ska försöka bli frisk till helgen.
// Mickan

Sjuk

Jupp, jag är sjuk.. igen! Det ger sig aldrig. Har en fruktasvärd hosta, ont i halsen och är förkyld. Har knappt sovit något i natt för att jag hostas så mycket.

Orkar inte skriva mer nu...
// Mickan

Vecka in, vecka ut

Är det bara jag som tycker att veckorna bara springer iväg? Tycker det nyss var i början av december och nu är vi redan i mitten av januari. Vart tar tiden vägen egentligen? Tycker tiden kan stanna upp eller iaf gå lite saktare. Om den fortsätter i den här takten är det ju snart sommar. Det innebär studenten, måste börja jobba och ta tag i livet.. Lite skrämmande men ändå väldigt spännande.


I sommar väntas den förhoppningsvis bästa sommaren någonsin. Vi har redan nu börjat planera lite vad vi ska göra. Lite ledtrådar är bland annat road tripp, åka någonstans (säger inte vart) i Europa, sen blir det självklart Varberg och lite annat sköj :)

// Mickan

Matte C

Just nu sitter jag och har matte C i tre timmar. Finns det något bättre sätt att börja veckan på?! Blir tokig på de här.. fattar ungefär ingenting. Ex. "För en andragradsfunktion f gäller att f(x)= ax^2 +bx+c där a,b och c är konstanter. Bestäm de villkor som måste gälla för att funktionens graf ska ha en lokal minimipunkt i (0, -5).
I min hjärna läser jag typ blablablabla.... Jupp fattar typ inget.

Fast nu fattar jag så måste göra uträkningen nu :) Haha
// Mickan

Dead by April

// Mickan

Trägårn

Igår var vi först på en fjortisfest. Skulle komma 25-30 pers i en liten 3:a på ungefär 60 kvm men det kom aldrig så mycket. Var faktiskt kul även om man kände sig lite gammal. Gick ner till stan vid 10 tiden (eftersom man inte har så mycket pengar får man gå in innan klockan 23). Gick till Trägårn och träffade massa rolig folk. Eftersom man inte är där så ofta så träffade man lite folk man inte brukar. Var även nere på Tonic två gånger. Så blev en TT-runda (tror de var så Math kalla de).

När klockan blev 1 var vi så hungriga så gick till donken och tryckte i oss massa mat. :)

Idag vaknade jag upp med jätte ont i halsen och hade knappt någon röst. Antar att jag pratade kanske lite för mycket igår :P
// Mickan

17 jan

Vaknade upp med världens migrän igår så var hemma hela dan och tog de lugnt. På eftermiddagen när migränen var bättre kom Math hit och vi gick en liten upptäcksfärd i skogen. Sedan var det mys hemma hos mig med massa gottit (fruktsallad mm).  Var även på stan och tog en öl. När vi satt där nere kom vi fram till medan alla typ går på förfester och verkligen super går vi bara ner och tar en öl. Detta händer rätt ofta och jag tycker det är jätte mysigt. Man behöver inte dricka en massa för att ha kul!

Idag har jag vart och köpt högtalare till min bärbara data. Tröttnade på det dåliga ljudet som är i datan bara. Så nu blev det plötsligt roligt att lyssna på musik igen.

Ikväll blir det utgång, förmodligen Trägårn. Först blir det en sväng förbi Maths kusin (som är 15). Jupp det blir fjortisfest, men vet hur irriterande dom kan vara så kommer förmodligen bara gå förbi och säga hej.

// Mickan

Spökar de?

Precis jämte min säng har jag en lampa ståendes på ett bord. Lampan har massa olika plattor som hänger ner och alltså rör sig om man stöter till lampan. Men de senaste dagarna har jag tänk på att det alltid står två stycken av dom och går runt i en cirkel. Har egentligen gjort det väldigt länge men har alltid trott att jag stött till bordet. Det var egentligen idag som jag insåg att dom rör sig i vilket fall.


Jag behöver alltså inte ens stöta till bordet och mitt fönster är stäng så det man inte vara vinden, så vad är det egentligen? Spökar det eller vad är det?


Eftersom tanken slog mig idag att det kanske spökar sitter jag faktiskt här lite halvrädd (är ju både mörkrädd och rädd för spöken) och undrar om jag kommer se något mer snart. Lite halv läskigt att vara själv hemma, kanske ska ta bort lampan så att jag slipper se dem röra på sig i ögonvrån hela tiden?

// Mickan

Nödställd häst räddad ur sankmark

Ur BT den 15 jan.
"En häst hade gått ned sig i sankmark på en gård i Tvärred vid lunch tid igår. Då visste man inte hur länge hästen hade suttit fast. Räddningstjänsten från Vegby och Borås kallades till platsen, och även en styrka från Mark där man har ett specialfordon för djurräddning.
- Hästen drogs upp och mår skapligt bra."

Hahahaha gud vad jag skratta igår när jag fick ett sms om att en kompis häst hade fastnat i ett träsk. Stackars häst egentligen men eftersom man har sån skadeglädje kan man ju inte låta bli att skratta.

Kollade även på american funniest home videos, inte för att det är så där jätte roligt men ett klipp fick mig verkligen att vika mig av skratt. Var en hund (tror jag? :S) som sprang in i framhjulet på en som cykla. Haha de såg såå roligt ut men stackarn fick säkert jätte ont.

Jag och Math har alltså världens skadeglädje och så fort man ser någon ramla nere på stan gissa då vilka som skrattar högst? Jo vi :) Så passa er att ramla framför våra ögon om ni inte vill att någon ska skratta åt er.
// Mickan

Mick

Snart är det helg igen.. såå skönt! :)


Robby

Kolla på världens sötaste film. Första gången jag såg den blev jag jätte chockad i slutet och lipa som en liten unge.. Kolla själv men va beredd på att du kommer fälla en tår.


// Mickan

Chockad

Efter att ha varit ute och gått i en timme, legat i ett långt varmt bad och lyssnat på musik fick jag sedan veta det. En chockande och hemsk nyhet av mamma. Är fortfarande lite i chocktillstånd även om det var över en timme sen hon berättade.


Det är så hemsk, man kan inte föreställa sig och jag som knappt träffat människan. Vill inte ens tänka mig hur hemskt vissa andra mår.


Det är så skrämmande att vissa kan gå så långt och att vissa mår så dåligt. Tycker det är konstigt att man inte får hjälp, Är de det svenska samhället som inte hjälper en eller vägrar man att berätta hur hemskt det egentligen är?

Nä usch, positiva tankar nu... Kanske ska lyssna på Stone Sour. Yes jag är totalt såld på dom. :)
// Mickan

Stone Sour


// Mickan

Funderingar

När jag ska sova ligger jag alltid och funderar på en massa saker, allt från himmel till jord. Exempel vad man ska göra dan efter, vad man ska skriva på bloggen osv. Men saken är den att när man sen vaknar på morgonen har man glömt bort allt. Har funderat många gånger på att lägga papper jämte sängen så att jag kan skriva ner allt men vem orkar tända lampan när man försöker sova? Kanske finns en sån grej som man kan koppla till hjärnan som skriver ner allt man tänker på. Hade vart väldigt kul att läsa sen. Men herregud vad det hade vart mycket! Min hjärna går på högvarv hela tiden (kanske därför jag har svårt att somna). Men då hade man kunnat göra en statistik på hur mycket man tänker på den saken och en annan sak, ja ni fattar.

Meen, vem hade orkat de?!


Nu ska jag ta en koppkaffe och ringa Math :)
// Mickan

Rymden...

....kanske bara är en aliens puttekula?!

Förutfattade meningar

Jag har väldigt förutfattade meningar om nästan varenda person jag ser. Det är inget jag kan hjälpa det bara blir så. Men ikväll insåg jag att man egentligen inte ska ha de. Självklart har man alltid ett första intryck som faktiskt är svårt att få bort men tycker faktiskt man ska lära känna människan innan man säger något om den! Som sagt ge alla en chans innan du börjar snacka massa skit som kanske inte ens stämmer!!

Nu ska jag hoppa i säng, får hoppas att jag somnar trots att jag sov 11 timmar i natt!

NattiNatti

// Mickan

Vit helg

Ja i helgen hade jag och Math en vit helg. Alltså en helg utan alkohol, även om vi var grymt sugna på att gå ut så gjorde vi aldrig de.. Duktiga vi är! :) hehe.
Igår träffade jag my dear i stan och handlade massa mat. Sedan kom Em och hämtade oss och vi åkte sedan ut till Math i Seglora. Åt tacos och kollade på Madagaskar 2 och Morgan Pålsson- Världsreportern. Haha alla tre fick oss ett gott skratt!

När vi sedan skulle gå och lägga oss började vi prata om rymden. Är inte det helt sjukt egentligen? Jag menar så många frågor vi hade igår och man vet inte svaret på typ någon. Sedan ställde vi oss frågan varför inte folk tror på spöken men typ alla tror på rymden! Rymden är ju helt sjuk. För de första det måste finnas ett slut, allting har ett slut. För de andra svarta hål, hur ser man ett sånt egentligen? Jag menar rymden är ju svart... :S 

Pratade även om vandrande pinnar. Haha slutade med att vi började prata om vandrande skogar! Hade inte det vart lite läskigt om det plötsligt kommer en vandrande skog och typ alla måste stanna inne och låsa dörrar och fönster?!

Ja ni hör ju, vi har våra väldigt sjuka funderingar! Har kommit fram till att jag måste nog filma någon gång när vi sätter igång och pratar. Hade vart väldigt kul att se sen :)

// Mickan

Ut och grilla mitt i januari?

Ja visst kan man de. De är precis vad jag, Math, Emil och Johan har sysselsatt oss med ikväll. Dock klagade alla hela tiden på att de var kallt, förutom jag som typ svettades. Börjar fundera på om jag håller på att bli sjuk igen, för inte kan de vara normalt att sitta och svettas en kväll i januari?


Efter vi typ slängt i oss maten, belysningen släcktes och alla började skrämma mig som är mörkrädd tog vi BMWn till Math. Var ensamma i hennes hus och alla fyra la oss i sängen för att kolla på Bad Boys 2. Haha den filmen var riktigt rolig. Johan somnade och tryckte in mig och Emil i väggen och Math skickade massa sms :P haha så kul har vi de. Nä men kvällen var faktiskt riktigt kul och jag skrattade så att jag fick ont i magen. Haha.

Nu ska jag äta lite korvbröd sedan lägga mig och sova.

// Mickan

Körskola

Idag fick jag äntligen tummen ur och gick och skrev in mig på en körskola. Har bokat 25 lektioner nu innan jag fyller år så förhoppningsvis fixar jag körkortet nu innan min teori går ut, den 9 arpil. Känns jätte skönt att äntligen få fixat de.

Annars idag har jag vart på min APU plats (Kicks i Knalleland). Gick jätte bra ska börja med apun i morgon och jag längtar faktiskt. Var där i ettan men fick dock inte lära mig så mycket av alla hudkrämer (kan redan de mesta om sminket och hårprodukter) Så jag hoppas att jag ska få tillfälle nu att lära mig mer och de. :) Så i morgon hittar nu mig där.
// Mickan

Nickelback- I'd Come For You


Nackspärr

Jag har typ fått nackspärr i natt, känns sådär kul kan jag säga. Just nu ligger jag i sängen med min stora halsduk runt halsen och tycker mest synd om mig själv. Är helt slut, kan de bero på att klockan ringde och väckte en kl 6 i morse? Skulle helst vilja krypa ner i sängen och kolla på en bra film. Ska nog ta och göra det senare. Måste bara komma på någon bra man kan se.

Den träningen jag skulle träna idag blev aldrig av. Såg att det inte alls var det passet jag ville gå på så istället har jag tagit de lungt och lyssnat på gamla låtar hela eftermiddagen. Nu ska jag försöka vara lite aktiv här sedan lägga mig och slöa igen (gud vad jag är lat egentligen :P)


// Mickan

Skolan

Ja, nu sitter man här i skolan igen. Så tråkigt men det är ett måste.

I måndags (trettondagsafton) var jag och Math på X&Y. Det var så grymt mycket folk, man kunde knappt komma fram. Var riktigt roligt och vi skakade rumpa som vanligt :)
Igår låg jag bara hemma och var bakis. Somnade vid halv 10 jätte skönt.

Idag ska jag träna för första gången på VÄLDIGT länge. Ska bli skönt och framför allt kul. Det blir dans på Onyx kl 17.30.

Nu ska jag börja jobba med det vi ska göra.

// Mickan

Måndag- ny vecka

I natt, lr rättare sagt i morse somnade jag vid 7. Vad är problemet med min sömn egentligen? Iaf, vaknade vid 11 och så kom Em förbi. Kul att träffa henne har inte träffats sen vi slutade skolan innan lovet. Pratade om vad som hänt de senaste veckorna sen satt vi mest å skratta åt roliga filmer! :)

Annars har jag inte gjort så mycket, träffade Math innan och snart kommer hon igen. Ikväll blir de utgång, har hört att de är många som ska ut så de blir nog kul.

Dan idag har förövrigt vart helt emot mig. Kan de bero på att jag bara sovit 4 timmar i natt eller så har jag helt enkelt bara otur. Ska bli kul och se hur denna kväll kommer sluta. Känner på mig att den kommer kanske inte sluta så bra. Men men de återstår att se.

Usch på onsdag börjar skolan igen, känner inte alls för de!!!
// Mickan

Rastlös

Jag är rastlös, ligger här i sängen och nästan hoppar. Har kommit på att de inte är så bra att vända på dygnet. Här ligger jag en söndag kl 23.30 och är såå rastlös. Vill hitta på något men vad? En söndag, några förslag?

// Mickan

3 januari

Jag förstår inte hur man kan vara så trött. Igår kunde jag inte somna som vanligt så somnade när klockan var runt 4. I morse blev jag väckt klockan kvart över 11 men kunde absolut inte gå upp, var helt slut. Slutade med att jag gick upp vid 1 istället. Inatt kommer jag säkert inte kunna sova heller pga att jag gick upp så sent idag. Får försöka vända tillbaka dygnet nu innan skolan börjar.

Igår såg jag ännu en bra film, Twilight. Hade inga förväntningar alls på den filmen men den visade sig vara riktigt bra. Pratade med en killkompis och han hade vart på bio på den. Han sa att det var typ 5 killar och 50 tjejer, han fattade inte riktigt varför. Men jag kan säga att jag förstår tjejerna!! :) Hehe

Idag ska jag och My dear gå på bio. Blir "Vi hade iaf tur med vädret.. igen". Haha tror inte den är lika bra som första men med våran sjuka humor kommer ni nog skratta ganska mycket :)
// Mickan

Jag har gjort de igen.....

Sett en bra film alltså. Jag såg Den gröna milen igår kväll. Filmen är väldigt lång (3 timmar) men guuuud så bra och sorlig den va. Kan lova att den här är den bästa film jag sett och kan lova att jag sett väääldigt många filmer.

// Mickan

Bilder från Nyår




// Mickan

Nyårsafton

I tisdags träffades jag och Math på stan vid halv 12 för att ta en öl. Gick till Swing och var faktiskt rätt mycket folk trots att det bara var en tisdag och dan innan nyårsafton. Tog två öl sedan gick vi hem till mig och låg och pratade länge. Vaknade klockan halv 1 på nyårsafton. Båda kände sig jätte slitna, undra hur det kan komma sig?

Gjorde i ordning oss för kvällen och hämtade ölen. Började drick redan vid 3. Klockan 5 gick vi ner till stan och åt jätte god mat. Delade på 1,5 l kanna med öl. Efter att ha ätit klart gick vi hem till mig igen. Satt här ett tag och lyssnade på musik. Sen drog vi hem till en kompis och var där. Jag, Math och två killar, alltså inte så mycket folk men jätte kul var det.  Skulle åka ut till Dalsjöfors på fest men bussarna gick lite konstigt.


Vid tolvslaget gick vi upp till vattentornet. Var inte alls så mycket folk, kanske berodde på att det var massa poliser där i år. Träffade mamma och deras gäng. Efter 12 gick vi på efterfest hemma hos mig. Ja ännu en gång slutar det att man efterfestar med mamma. Alltid lika kul alla skakade loss riktigt rejält på dansgolvet och alla var nog mer eller mindre lika fulla.


Slutade med att man somnade vid 5 tiden kanske lite för full. Vaknade vid 11 idag och var helt slut.


Nyår blev jätte lyckat med massa trevligt folk och kanske lite för mycket dricka, men det är ju bara nyår en gång om året. Har massa roiga bilder som jag lägger upp ikväll eller i morgon :)

// Mickan

RSS 2.0