Home sweet home

Skönt att vara borta men alltid lika skönt att komma hem.

Dagarna tillbringade vi med att slöa...  såå skönt! Är ju lov och då ska man ju vila upp sig. Jag vilar upp mig för i morgon för då är det halloweenfest! Vet inte vart det blir än men hela gänget ska vara med förutom Math. Lite tråkigt. Alla ska även klä ut sig och sedan får vi se om det blir krogen eller inte.

Vad jag ska klä ut mig till får ni se bild på i morgon. Inget som har med halloween att göra men klär ju ändå ut mig ;)

Ikväll blir det Idol sen kanske filmmys.

// Mickan

Hejdå Borås

I morgon åker jag härifrån och kommer hem på fredag någon gång igen. Ska bli skönt att komma bort härifrån lite. Har ju lov denna veckan så blir bara att man slöar ändå. Igår slöade jag hela dan och idag har jag vart ute och gått större delen av dagen.  och vad händer ikväll egentligen??
//Mickan

En söndag i sängen

Igår var vi på Björn, Özz, Måns och Soren. Jag tyckte det var riktigt bra, hade riktigt ont i magen efter allt skratt. Var hemma vid 1 så ingen idé att hitta på något var bara att krya ner i sängen och ligga framför datan lite.

Idag vaknade jag klockan 1 trodde jag. Mobilen stod på 13:05 medan datan stod på 12:05 så var lite förvirrad vad var klockan egentligen? Visade sig att klockan bara var 12, skönt hade inte sovit bort hela dagen då.

Idag har varit en riktigt slappsöndag, har legat i sängen nästan hela tiden men beror lite på mina vader med. Fick kramp i båda vaderna i fredagsnatt och nu spänner det som bara den. Kan knappt gå, måste trippa på tå. Får ta och massera dom lite och hoppas att det blir bättre.

Snart väntas det en riktigt söndagsmiddag, stek potatis grönssaker och hemmagjord sås *mums*.
// Mickan

Lördag

Igår var det förfest hemma hos Elin och Jani sen ner till stan för att gå ut på krogen. Blev Tonic (är stammis där :P) och Swing. Kul kväll och den slutade sent som vanligt!

Idag är jag helt slut, får försöka vakna till liv lite nu för snart ska jag ner till Folkan för att kolla på Björn Gustavsson och några till komiker. Ska bli kul trotts att jag är så trött *gäsp*.
// Mickan

Dagens låt :)


Bilder från helgen

Här kommer lite bilder från helgen. Lyckades ta jätte många så lägger bara upp några stycken.






//Mickan

Deuces Wild

Älskar att sluta tidigt på dagarna. Idag slutade vi klockan 12, så skönt. Man har en hel dag kvar där man kan göra massor med saker. Fast ofta brukar de bli så att man slöar ändå, som idag. Jag och Em åkte hem till mig och kollade på filmen Deuces Wild. Riktgt hemsk och bra måste jag säga. Nu ligger Em och sussar jämte mig, tror hon var lite trött. Hihi...

Vet inte riktigt vad som händer mer idag än, klockan är bara 3 :s Ska nog kolla klart på Meet Dave som jag började kolla på häromdan. Vill inte väcka Em än så får låta henne sova liite till :)

// Mickan

A shot at love 2

Förra veckan började A shot at love 2. Kan inte låta bli att kolla på de. När man väl har börjat kan man inte sluta. dom lägger upp alla avsnitten på mtv.se så kollar på dom så fort dom kommer ut. Helt galet är de, fattar inte att hon orkar. Kolla bara på detta:
 

Nu ska jag äta sen lägga mig i soffan igen, där jag tillbringat nästan hela dan. Antar att det är okey när man inte känner sig frisk.
// Mickan

Sjuk?

Känner mig febrig :S Usch inte kul att bli sjuk nu. Har legat och sovit i en timme efter skolan.

Hade matte prov idag, gick la sådär men nu är de gjort iaf!

Nästa vecka är det lov. Skönt!!
// Mickan

Festhelg

Denna helgen har varit en riktigt festhelg. Det började med att jag åkte upp till Elin och Jani i fredags. Janne hade kommit och hälsat på så var ju tvungen att träffa han :)

Även om vi bara var där upp hos dom några stycken blev det rätt sent. Kom hem vid 1 på lördag och la mig och sov i ungefär 3 timmar. Sedan var det bara in i duschen och fixa sig för kvällen.

Linette kom förbi, åt lite tacos och sedan gick vi upp till vickan. Gick ner till stan ganska tidigt (9 tiden). Först blev det Tonic och sedan trägårn. Riktigt roligkväll, träffade på massa folk man inte brukar. Fun :)

Åkte hem till D och sov där. Vi vaknade för en timma sen. Jupp du läste rätt, vi sov ändå till 4! Är helt slut nu, har precis ätit lite mat och nu sitter jag i sängen. Vill bara lägga mig och sova men får försöka hålla mig uppe lite till iaf!

Bilder kommer sen :)
// Mickan

Skolan

Sitter just nu i skolan och vi börjar inte förens om 40 minuter. Duktig jag är som kommer ungefär 1 och en halv timme innan vi börjar (har redan suttit här i snart en timme) och pluggar. Lite tråkigt att sitta framför datan så länge då jag redan känner att huvudvärken börjar komma :( Slutar vid halv 4 så kommer sitta här i några timmar till, lite jobbigt.

Idag tror jag att det blir ut och gå, har inte vart ute och gått än i veckan så får nog göra det idag. Annars blir det nog kanske räkna lite matte, det behövs. Är Prov på måndag och fattar inte speciellt mycket.
// Mickan

Tisdag

Igår åkte jag och Em ut till henne. Pluggade i några timmar och sen la vi oss framför tv helt slut i huvudet. Slutade med att vi åkte hem till mig, köpte med oss lite yoghurt och godis sen la vi oss i min säng och kollade på film, mys :)

Efter skolan idag drog vi till Math och pluggade igen. Matte den här gången och även denna gång slutade med att vi kollade på tv.. Man blir ju helt slut i hela huvudet när man räknar matte så länge.

Nu har jag precis kommit hem och sitter framför datan, som vanligt :P
// Mickan

Film maraton

Igår åkte jag upp till Elin och Jani för att kolla på film. Och filmer de kollade vi på kan jag lova.. Lyckades hålla mig vaken under 4 hela filmer, när den 5 filmen sättes på kände jag att det var dax för mig att sova..

Den första filmen var en thriller (kommer inte ihåg va den hette), rätt bra fakiskt och måste erkänna att jag var rätt rädd ett tag. En andra fimen var en engelsk action typ. Fattade dock nästan inget av den filmen, den var lite krånglig. Tredje filmen var Requim for a dream, hemsk film! Den sista filmen var den sjukaste av dom alla. Handlade om 3 killar som flyttade till ett hus. Dom hade väldens inflyttningsfest det var bara det att i huset fanns djävulen så jätte många dog. Slutade typ med att huset ramla ihop :S skumt..

Gick och la mig vid ungefär halv 4 tiden helt slut. Direkt när ja vakna gick jag hem för att lägga mig i min varma sköna säng för att kolla på en film. Denna gången fick det bli The love guru. Konstig film :P
// Mickan

AVKH- Agera Varsamt och Kör Hårt :)

Idag låg jag i sängen ändå tills halv 2, så skönt ! Annars idag har vi städat och jag har rensat i min garderob. Så mycket kläder man har som man aldrig använder!

Snart ska jag åka till Elin och Jani. Blir filmkäll med "gänget" :) 

// Mickan

Fredag

HEELLLLGGG!!

Idag har jag vart ute och gått i 2 timmar, riktigt stolt över mig själv att jag var ute och gick trots det dåliga vädret. Nu är jag helt slut och hungrig. Ikväll blir det taco, idol och bara hemma. Skönt!

Såg en grymt bra och rolig film innan, Horton! Finns det nått bättre än animerade filmer? Tror faktiskt inte de. Låg iaf och skratta nästan under hela denna film. Kolla trailern här!

// Mickan

Plugg

Har pluggat hela dan känns det som. Undra om dom har tänkt dränka oss i läxor? Just nu känns det som det aldrig kommer ta slut :S Men men hoppas ja hinner med mycket i helgen så att jag inte behöver plugga så mycket nästa vecka.



// Mickan

Torsdag

Redan torsdag, snart helg igen. Veckorna går så fruktansvärt fort, hinner inte med! Idag har jag vart ute och gått igen. Så skönt är det. Ska försöka gå lite varje dag, iofs gör jag redan det när jag går till skolan men det räknar inte jag som träning. Nu när jag går går jag verkligen fort och det blir mer som ett träningspass.

Nu blir det plugg som vanligt. Har prov i affärsjuridik i morgon.

// Mickan

Mätt och belåten

Matten var inte lätt. Räknade 3 tal sen fastnade jag :( Vet inte hur det ska gå och räkna ungefär 30 tal till här hemma utan hjälp.. Slutade iaf räkna matte och ställde mig vid spisen och lagade mat i stället. Fick bli kyckling, bulgur, kokta grönsaker och sås *mums*. Och nu är jag jätte mätt och trött..

Ska snart lägga mig i soffan och kolla på Roomservice som äntligen har börjat igen :) Sen blir det nog någon film och kanske lite plugg. Börjar inte förens vid 12 i morgon så har en lååång sovmorgon, me like! Får se om Em tittar förbi i morgonbitti, hon brukar göra det på torsdagar eftersom hon alltid är i Partille onsdag natt.

Ha en trevlig kväll :)

// Mickan

Strålande sol

Dagen började med skola tills 12 eftersom sista lektionen var inställd. Direkt efter skolan åkte jag hem och pluggade. Pluggade i några timmar sen gick jag ut och gick i en timme. Så skönt väder är det, perfekt väder för att ta sig en promenad i skogen med mp3 på högsta volym. När jag kom hem från mitt lilla träningspass la jag mig i badet. Precis vad jag behövde för att kunna plugga i några timmar till.

Nu blir det att räkna en massa matte. Har inte hunnit med allt på lektionerna så man måste räkna hemma. Får se hur det går, matte C är inte det lättaste precis!

// Mickan

Natti natti

Äntligen är dan över. Den här dan har varit VÄLDIGT lång. Men nu äntligen är klockan 10 och det är snart dax för att sova. Är jätte mätt, jag och Em köpte med oss chokladpudding innan. Gjorde 8 portioner och det är inte mycet kvar nu.. Usch vad mycket vi borde ätit egentligen :S  Finns fortfarande lite kvar så får äta upp det i morgon, nä usch förresten. Jag vill nog inte äta chokladpuddning nu på ett tag..

Nu ska jag lyssna på några låtar sen se om jag kommer kunna sova.

Natti Natti

// Mickan

Tisdag

Lååååång dag

// Mickan

Wall-e

Efter skolan åkte jag och Em hem till mig för att plugga. Gjorde klart hela svenskan och lite till. Räknade dock ingen matte men det ska vi göra i morgon. Sen kollade vi på Wall-e. Så söt var den ju!! Om ni inte sett filmen måste ni se den!!

Nu ska jag renskriva allt vi gjorde innan, kommer nog ta ett tag. Sen ska ja sova!! Är helt slut.

// Mickan

Sömnlös natt

Kunde inte sova i natt, vet inte varför. Sist jag kollade på klockan stog den på 03:27 och då hade jag inte fått en blund innan det. Jobbigt, man bara ligger och vrider och vänder sig precis klarvaken.

Lyckades ändå sova någon timme men blev rätt chockad när klockan ringde i morse. Nu ska jag snart gå till skolan, jätte trött. Får se hur det ska gå och räkna matte nu i tre timmar *gäsp*

// Mickan

Gossip Girl

Äntligen har det börjat igen!! Sitter just nu och kollar på Gossip Girl :) Efter det ska jag lägga mig i sängen och försöka plugga lite.. om jag orkar :P

// Mickan

Bilder från igår

Här kommer lite bilder från igår, blev inte så många men några iaf :)

  

                Math och Kent                                            Syskonen

Sen blev det bara suddiga bilder, att man aldrig kan lära sig ta bra kort?

// Mickan

Utgång

Efter många om och men fick jag tag på Math igår. Självklart var hon på att gå ut. Hon och jag drog hem till Kent på förfest. Och eftersom alla våra förfester är så trevliga vill man knappt gå ner till stan. Men eftersom vi ville in på Trägårn innan 11 var vi tvugna att skynda oss men som vanligt är det en grymt lång kö så hann inte in ändå. Stog nog i kö i 45 minuter eller nått men värt var det.

Inne på trägårn träffade vi Maths bror. Galnare syson få man nog faktiskt leta efter. Som vanligt träffde jag på massa gamla klasskompisar, alltid lika kul :)

När krogen stängde åkte jag och Kent upp till han för att kolla på massa musikvideor. Satt och kollade i några timmar sen kröp jag ner i sängen vid halv 5 tiden. Sov till 10 ungefär och gick hem med en gång. Men ett söndrigt paraply och gårdagens smink såg jag nog rätt sliten ut men alla som såg mig, jag bjuder på den.

Kom hem och la mig i soffan och nu har jag precis flyttat mig därifrån, snart kommer mamma och Jörgen hem.

Kvällen slutade med fläskläpp och snea tänder men det är en annan historia. Grymt lyckad och trevlig kväll iaf :)

// Mickan

Lördag igen

Nu är det lördag igen. Igår var jag med Em, hon var kattvakt hela kvällen så det blev idol och film. Ikväll blir det ut på krogen, sitter nu och väntar på att Math ska ringa och säga att hon följer med :P Hehe annars blir det nog bara jag och Kent men det går ju bra med.



En bild på Kimi som har blivit jätte stor :( Men han är fortfarande lika mysig :)

// Mickan

:)

Efter skolan var det iväg och klippa sig. Blev riktigt bra :) Sen var jag med Em innan hon far iväg till Partille.

Nu har precis grannen vart nere. Hennes hund kanske ska ha valpar, blir en perfekt julklapp till mig eller hur?? :)

Sitter och pratar med en killkompis som jag inte träffat på hela sommaren! Nu får du allt komma till Borås och säga hej, annars kommer vi ut till dig :) hehe 

// Mickan

RSS 2.0