5 månader

Idag har jag och Sebastian varit ihop i 5 månader. Helt sjukt vad tiden har gått fort.. Nästa månad är det redan ett halvår. Lite tråkigt att jag inte är hemma hos han idag men kommer ju hem i morgon!

Idag har man legat och stekt fläsket hela dan. Känner mig lite halv röd nu på kvällen men de gör inget. I morgon blir det nog stranden och sedan tar jag tåget hem vid kvart i 3.

Ha en bra kväll :D
// Mickan

Sol

Sitter nu i villavagnen, har mobiltbredband med mig så inte ens här nere slipper jag nätet.

Kom ner vid halv 11 tiden igår, kollade de sista på Beck filmen sen somnade man gött. Vaknade i morse vid halv 10 av att det var typ 100 grader i villavagnen (nackdel med villavagn: det blir såå varmt). Efter att ha hälsat på världens lyckligaste hund (Foxi sprang fram till en och hoppade i en evighet) och ätit frukost med färska frallor tog jag på mig bikiini och la mig i solen. Låg sen i solen tills halv 3 då jag gick och duschade. Cathrin klippte mig och sedan var jag lika varm igen, ingen idé och duscha ju!!

När hon hade klippt mig åkte vi iväg till Ullared. Hittade lite små saker och det slutade på nästan 500! Även om allt är så billigt blir det mycket ändå, antar att man köper så mycket onödigt.

När vi kom hem satte vi oss ute i solen och tog en öl. Jag lekte massa med Foxi tills jag blev helt slut och nu sitter vi framför tv och kollar på en film. Hörde precis att det ska bli lite fika här :D Gott! Haha här nere äter man hela tiden, inte mat utan allt annat som godis, kakor, chips lite godis igen osv. :P

Nu ska jag äta lite kakor, vi hörs i morgon!
// Mickan

The pick of destiny

Såg den filmen för första gången igår. Väldigt bra film och bra musik. Lyssnar nu bara på den musiken från filmen :D


// Mickan

Varberg

Idag åker jag till Varberg. Ska bli jätte skönt att komma bort från Borås, slippa allt här, slippa internet funderar tillochmed att stänga av mobilen. Jag behöver semester!!

Kommer hem på torsdag precis lagom till torsdgskvällen! :) Nu hoppas jag det blir fint väder, jag vill bli brun!!
// Mickan

Söndag

Snacka om att man är dagblind nuförtiden. Man har ingen koll alls på vilken dag det är :S
Idag ska jag åka och kolla på en bil, hoppas att det blir ett bilköp med. Men innan det ska vi åka upp till Mio och sedan ut till stugan :D

Ha en trevlig söndag!
// Mickan

Midsommar

Hela dan höll jag på att göra i ordning, bära in bord och massa annat. Math kom hit runt 5 tiden med massa jordgubbar som vi sedan ställde oss och rensade. När klockan började närma sig halv 7 försökte jag, Sebbe och Math tända grillen men gick inget vidare. Haha. När sedan resten av gänget kom och fick vi äntligen igång grillen. Vissa hade redan börjat dricka igår så en del var mer goa och glada än andra. Vi grillade massa kött och sedan gick vi in och åt i köket med våra ute plastmöbler (eftersom vi håller på att flyttar har vi inga möbler här). Vi åt och drack och hade de jätte trevligt när vi sedan gick ut märkte vi att de var fest på tredje våning och en kille som jag festat med för något år sen var där. Så efter ett tag kom han ner och gjorde oss sällskap sedan kom även en till kompis till han ner.

När klockan blev ungefär 10 drog 3 stycken vidare på fest, vi andra tände vattenpipan och tog massa fyllekort :D

Jordgubbarna kom fram vid 11 tiden och vi vräkte i oss, såååå gott var det!! När klockan var 12 åkte alla hem och tur var det för jag var helt slut och kanske hade druckit en för mycket drink.

Blev en väldigt trevlig midsommar med trevligt folk!
// Mickan

Midsommar

Midsommar blev väldigt lyckat (och kanske lite för mycket att dricka?). Har legat hela dan i sängen och nu ska jag snart upp till Math. Blir film, godis, chips å massa mer gottit :D

Berättar om midsommar i morgon.

See yah ;)
// Mickan

Naglar

Dan innan studenten gjorde jag lösnaglar. Har haft dom en vecka nu och tycker dom sitter väldigt bra. Nu har jag precis målat dom, är jätte roligt och måla naglarna med olika färger när man har så långa. Just nu har jag rosa och på topparna lila, blir som franksmaniky fast med massa färg :D

Några tips på något annat man kan göra?

// Mickan

LOVE <3

Jag och Sebastian träffades på Trägårn den 6 december. Vi satt ute och Mathilda skulle röka och eftersom hon inte själv hade någon tändare frågade hon Sebastian. Vi började prata och kom in på piercingar. Eftersom jag vill göra allt när jag är lite rund under fötterna sa jag till Sebastian att jag själv ville pierca mig i ansiktet (vilket jag egentligen inte vill :P).


Vi satt en bra stund och pratade men efter ett tag fick jag för mig att dra så jag och Mathilda gick till Tonic. Träffade eller pratade inte med han sen, letade lite på nätet men blev inte mer med det.


Den 9 januari hade jag fått en kommentar från Sebastian via bilddagboken och blev jätte glad. Det var den kvällen jag, Mathilda och Emelie var ute hos Mathilda och åt tacos, kollade på film och pratade.


Den 12 januari började vi prata via msn och sen den dagen har vi pratat varenda dag. Vi kunde sitta framför datan och prata i flera timmar. Sen den 24 januari skulle båda gå ut så vi bestämde oss för att träffas på Trägårn. Det var jätte mycket folk ute så tyvärr kom inte dom in på Trägårn men efter att ha stått i en låång kö för att komma in på Tonic träffades vi där. Träffades dock inte så länge men vi fick i alla fall träffas lite.


Helgen efter träffades vi sedan igen och sen har det bara fortsätt. Nu den 24 juni har vi varit ihop i 5 månader :D


Första kvällen vi träffades.


Bild tagen sist vi träffades :D

// Mickan

Letar bil

Har suttit i fler timmar nu och försökt hitta en bil. Om jag inte var tokig innan kan jag säga att jag är det nu!! Har nog kollat igenom alla bilarna under 20 000 på hela blocket.

Har hittat några intressanta men det ska alltid vara något rost, drar för mycket i bensin.. blablabla..
Just nu känns det som jag aldrig kommer hitta någon bil..
Som tur är har en kompis lovat att hjälpa mig och åka och kolla på bilar. Jag kan ju ingenting om bilar utan bara kollar hur den ser ut så kan vara rätt skönt att ha med någon som kan lite :D

Vi får se när jag slår till.. Jag vill ha en bil till nästa vecka!
// Mickan

Jobb

Jag har fått jobb på H&Ms lager :D:D:D

Wiiiiiiie :)
// Mickan

Fullt upp

Tänkte precis skiva att jag inte bloggat för att jag haft fullt upp sen insåg jag att jag har all tid i världen..

Igår kom jag hem vid 11 tiden och la mig lite i solen, måste blir brun :) Efter bara en timme tröttnade jag och gick in och la mig i sängen. Två timmar senare vaknar jag och inser att jag nästan sovit bort hela dan. Gick ner till stan och fixade lite saker, Bland annat klockan som jag fick i studentpresent :D Träffade Linette för att ta en fika på Viskan kom hem vid halv 8 tiden. Eftersom mamma och Jörgen flyttat ut till stugan nu är jag själv hemma och jag kan göra precis vad jag vill. Så jag köpte med mig lite godis och kollade på Mean Girls.

Efter att ha kollat på tv i några timmar somnade jag och vaknade vid 11 tiden idag. Gick ner till stan och köpte ett Thomas Sabo smycke, fick bli en röd flugsvamp :) Sen var det en arbetsintervju på Viskan, gick jätte bra och får vänta ända tills mitten av augusti för att få veta om jag fick det eller inte.

I morgon blir det en till arbetsintervju. Håller tummarna att jag får något av jobben iaf. Det som lockar mest är den jag var på idag, verkar huuur kul som helst!!! :D

Ha en bra dag!
// Mickan

Studentbilder









Har typ 100 bilder från kvällen så de här får räcka, kanske kommer upp mer bilder någon annan dag :D
// Mickan

Studenten

Vaknade klockan 5 på morgonen av att klockan ringde. Men efter att bara ha sovit någon timme var jag väldigt pigg ändå. Hoppade in i duschen och gjorde sen i ordning mig. Ringde Em vid halv 7 och bestämde att jag skulle komma förbi Fredrik vid 7 tiden. Åkte upp till han och tog en cider samtidigt som Martina sminkade Em.

När klockan var 07.50 åkte vi till skolan där det var full rulle. Vi satt i cafeterian och drack cider. Dom flesta hade druckit en hel del innan så var fullrulle, skrev i massa mössor och bara gick runt. Hela klassen träffades och fick våra betyg sen var det bara att vänta på att fotograferas. Eftersom allt var försenat gick vi till aulan där själva avslutningen var, som vanligt är det rätt långtråkigt och sitta där samtidigt som rektorn håller tal. Skulle fotograferas efter de innan vi sprang ut. När vi stod där inne och skulle precis ta kort öppnar dom dörren och skriker "Vi ska springa ut nu". Alla fick panik och sprang ut i korridoren, sedan sprang vi ut och hoppade och skrek. Var hur mycket folk som helst och efter att ha gått under alla paraplyn kom jag äntligen fram till min släkt. Var väldigt stressad när jag kom fram, fick massa blommor, tog kort åt alla håll och kanter sedan sprang jag bort till flaken.

Öppnade en cider och började skrika och sjunga. ÄNTLIGEN! Flaket åkte iväg och alla var jätte glada och skrek allt vad vi hade. Åkte fram och tillbaka på Allégatan och skrek så att halsen värkte. Folk sprutade öl, cider och rök överallt men var så roligt. Efter att ha åkt runt i ca 45 min åkte vi tillbaka till skolan. Pappa hämtade mig och jag kunde knappt prata.

Kom hem och möttes av massa presenter och folk. Åt mat, tårta och sedan la jag mig i soffan, helt slut efter allt.

När alla hade åkt vi 4 tiden vilade jag i några minuter sedan öppnade vi en jordgubbschampanj. Åkte iväg till Kent där vi tänkte förfesta. Drack upp champanjen och mina 6 cider och 2 öl sedan vid halv 11 tiden drog vi ner till stan. Kände hur trött jag var och att jag egentligen bara ville gå hem och lägga mig. Men gick till Tonic en snabbis tog en shot, smakade på massa öl sedan var jag väldigt runt under fötterna. Träffade på några från Handel och vi började skrika och sjunga igen.

Math och Kent ville dra vidare och då kände jag att de var dax för mig att dra hem. Träffade Sebastian vid busstorget vid halv 1 och gick sedan upp till mig. När vi kom in ville jag öppna ytteliggare en champanj men han sa att de inte var någon idé och tur var det för mådde inte speciellt bra. Fick ligga stilla i sängen och för att inte få upp allt.

Vaknade dan efter och hade så ont i magen. Förbredde mig för att besöka toan på knä men gick tillslut bra. Låg i sängen precis hela dan! Var längesen jag var så bakis.

Men den dagen var en av dom bästa dagarna i mitt liv. Vill uppleva vissa saker av den igen!!

// Mickan

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

För jag har tagit studeeenten, fy fan va jag är bra!!!


Idag är jag bakis, berättar om dan senare eller i morgon..


Nu: äta pizza sen sova!

// Mickan


I morgon smäller de!

Nu när det är en dag kvar kan man ju tro att man är ännu mer nervös än vad jag har varit i veckan men så är inte fallet. Just nu är jag inte alls nervös utan bara ser fram emot morgondagen. Även om det ska spöregna och blåsa tror jag att jag kommer vara jätte lycklig :D

Har precis kommit ut från duschen, rakat benen och nu sitter jag och målar naglarna samtidigt som jag lyssnar på Korn :) Hehe.

Idag blir det inget annat än att bara förbredda sig för morgondagen. Ska ner och göra naglarna klockan 6.

I morgon blir det att gå upp tidigt, runt 5 halv 6 kan jag tänka mig.. Usch.

FÖR I MORGON HAR JAG TAGIT STUDENTEN!!!!
// Mickan

2 dagar kvar

Guud va nervös jag är :S

Nu sitter jag med spolar i håret, ska prova på en studentfrisyr och se hur det blir. Tråkigt att det ska vara regn på studenten men jag tror jag kommer vara lika glad ändå :D

Mormor och morfar har precis varit förbi och lämnat bilden på mig som jag ska ha på studenten. Dom var så gulliga, hade tydligen varit oroliga att jag inte kommer gilla den. Men det blev jätte bra så nu är allt klart :D Vill att det ska vara fredag idag!!!

Ska snart åka upp till pappa och städa lite sen ikväll blir det att gå ner till Bäckängs bal.
// Mickan

3 dagar kvar

Snart snart!!
Kan inte fatta att jag tar studenten om bara 3 DAGAR!! Jag är jätte nervös redan, vet inte varför men känner mig som ett litet barn innan julafton. Drömmer massa mardrömmar om att jag ska glömma att ta på mig studentmössan, ramla när vi springer ut och massa annat. Men allt kommer säkert gå jätte bra, eller jag hoppas de. :S

Massa att göra nu innan studenten. Idag har ska jag packa det sista (flyttar ju på lördag). I morgon åker jag hem till pappa och hjälper dom att städa sen på kvällen blir det att gå och titta på Bäckängs bal. På torsdag ska jag göra ordning mig så mycket som möjligt för studenten. På efter middagen sminka Carro som ska på fest på kvällen sen ska jag sitta och göra mina naglar.

Stress stress och åter stress!
// Mickan

Olyckan

Var tydligen inte så farligt.
http://www.bt.se/nyheter/boras/fotgangare-pakord-pa-kungsleden(1366946).gm


// Mickan

Synska barn

Helt seriöst jag sitter livrädd här hemma.
Satte på tvn och började kolla på Tyra Banks och de handlar om synska barn. Dom berättar massa intressanta saker och jag börjar bli lite halv rädd. En tjej berättar att hon såg som kryper fram under sängen och ler åt henne. Nästa vecka kommer denna "person" fram igen. Tjejen säger då till "personen" att hon inte vill ha han där. Anden eller va de nu var bli arg och biter tjejen i benet. Dan efter är såret konstigt så hon går till läkaren. Läkaren har ingen aning om vad det var men trodde det var bränsår.

Fatta va läskigt!!! Självklart ligger jag i sängen när dom pratar om det så nu ligger jag här, i mitten av sängen och ligger ihop kurad. Uscha! Tycker sånt är jätte läskigt, det läskigaste är att man alltid har hört att andarna är goda men så är det antagligen inte :S

Usch nu vill jag att någon kommer hem!!!!
// Mickan

Olycka

På väg hem från en fika med Anna och Linn ska jag gå över vägen på Kungsleden. Ser en bil som står mitt på övergångsstället och framför bilen ligger en person på vägen. Med tanke på att jag är extremt nyfiken tänkte jag gå över där personen ligger. Hör att räddningsbilarna är på väg, kommer massa brandbilar (?) och 2 ambulanser. Ser inte hur allvarligt personen blivit påkörd men tror det var ganska allvarligt, för varför kommer det annars så många bilar? Och varför kommer det brandbilar? Efter att ha stått där bland all kaos väljer jag att gå över på andra sidan istället. Bättre att räddningsfolket kommer fram ordentligen.

Blir lite halvskakis, tänk om jag bara hade kommit en halv minut tidigare då kunde de har varit jag som låg där.. Usch va sånt är skrämmande.

När jag såg den olyckan kommer jag att tänka på för några år sedan när jag tog bussen ut till Viskafors. Precis framför bussen åker en husbil och man ser riktigt hur husbilen försöker att inte köra på något. men tydligen så träffar husbilen den personen som springer fram framför. Bussen kör om och de personer som sitter på andra sidan tittar på vad som har hänt. Folk börjar skrika och man förstår inte riktigt vad som hade hänt. Dan efter läser man i tidningen att en person sprang framför en husbil och dog...

Usch tycker det är såå läskigt och jag hoppas att den olyckan som hände nu att den inte var så allvarlig och att personen överlevde!!
// Mickan

4 dagar kvar

Nedräkningen har börjat, 4 dagar kvar till studenten.

Första natten på nästan en vecka som jag kunnat sova bra. Så idag känner jag mig riktigt utvilad. Vaknade för nån timme sen och hade inget planerat att göra idag. Fick ett sms från Anna och frågade om jag, hon och Linn skulle ta en fika. Så ska ner nu vid halv 1 och fika med dom. Har inte träffat dom på jätte länge så ska bli rikigt kul :)


Den enda bilden jag har på oss tre. Från slutet av 9:an :)
// Mickan

Tjejkväll och krogen

Igår var jag så trött så orkade inte sätta mig vid datan och berätta om lördagskvällen.

Kom till Math vid 6 tiden och mötte två glada tjejer. Satt och lyssnade lite på musik tills Carro kom, sen lagade vi mat. Blev jätte gott men med tanke på att jag hade varit hos farmor och farfar innan och ätit massa kakor var jag inte speciellt hungrig. Självklart åt jag ändå och blev riktigt mätt sen. Carro åkte och hämtade sin vattenpipa sen satt vi och lyssnade på musik och rökte. Var jätte trevligt :)

Efter att Kent och Martina ringt ett antal gånger (dom var festsugna) åkte vi till dom vid halv 10 tiden. Kom dit när dom redan var lite runda under fötterna. Martinas nya kille bjöd på öl så man drack ett antal innan vi vid halv 12 tiden drog ner till stan. Blev först Trägårn där man även blev bjuden på en drink och en öl. Jag och Math skulle gå på toa för andra eller tredje gången och självklart är det typ 8 i kö på tjejernas och ingen kö till killarnas. Jag och Math smyger in på killtoan och gör våra behov. Plöstligt börjar Math hålla på med toarullshållaren. Fattar inte vad hon håller på med och frågar vad hon gör. "Man måste tänka ekonomiskt." Jag viker mig av skratt samtidigt som toarullshållerna går upp med världens smäll så hoppar högt.  (Dan efter visar det sig att det var en hel rulle så nu har hon ett tag).

Går vidare till Tonic och dansar lite, pratar me lite folk och går sedan hem vid kvart i 2 ungefär. Math följer med hem och hon somnar med en gång. Jag ligger i sängen och kan inte somna, går in på msn, smsar med folk och somnar tillslut vid halv 5 tiden.



(Math har toarullen i väskan)
// Mickan

Nationaldagen

Idag är det Sveriges nationaldagen inte för att jag hade tänkt fira det på något sätt men de ska ändå nämnas. Ska snart upp till farmor och farfar. Blir massa kakor och tårta eftersom farfar fyllde år igår. Direkt efter de åker jag hem till Math. Blir en tjejkväll med mat och dricka (?). Sedan tror jag det blir att åka ner en sväng till stan, Sverige spelar ju match idag så är nog ganska mycket folk på stan :)
// Mickan

Jobbigt

När man vet att någon ska bort och man vet att de kommer ta ett visst antal dagar innan man träffar personen igen saknar man personen extremt mycket. Även om jag träffade Sebastian igår saknar jag honom extremt mycket. Känns jätte tomt och har knappt pratat med han på hela dagen. Han kommer inte hem förens på söndag och det är bara fredag idag! :(

Saknar dig <3<3

// Mickan

Valross

Igår var det jätte mysigt. Math hade köpt med sig lite gottit från jobbet som vi satt och åt medan vi kollade på en film. Filmen var dock väldigt seg. Åt en jätte god tårta, vet inte hur mycket vi åt men tror inte det var speciellt mycket när jag drog hem.

Såg en film häromdan som det var valrossar i. Hur söta är inte dessa djur? Kolla själva på den här filmen här under! Jag vill ha en valross!
 


Saknar mitt blåbär <3
// Mickan

Filmkväll

Nu drar jag snart till Kvantum för att hämta Math sedan drar vi hem till henne. Blir film, glass, popcorn och cola :D

Vi hörs i morgon, ha en bra kväll :)
// Mickan

Bal och Hide and Seek

Igår gick vi ner på balen för att kolla på alla som gick. Linette var nog finast av dom alla :) Efter att stått och frusit (blåste ju ström igår) gick vi till donken. När vi även hade kollat på den feta kossan. Ni har la inte missat den feta "damen" som är ny staty på gågatan? Vet inte riktigt vad jag ska säga om detta men tycker Borås lägger pengar på lite onödiga saker. Ska ner till stan strax och ska ta ett kort på henne om jag kommer ihåg.

När vi kom hem igår kollade vi på filmen Hide and seek. Tyckte faktiskt den va rätt bra men väldigt läskig. Somnade sent och vaknade tidigt i morse. :(

Ska ner till stan vid 1 tiden för att ta en fika med Linette sen ikväll bli det nog filmkväll med Math. Jag älskar att vara ledig :)
// Mickan

Ledig

Det är rätt skönt att vara ledig och inte behöva tänka på något. Fast just nu går min hjärna i 110 dygnet runt. Studenten nästa vecka och jag känner mig jätte stressad över det. Även om mamma och pappa tar hand om allt är jag ändå stressad. Vet inte ens om jag vill ta studenten. Visst det kommer bli jätte skönt att slippa skolan och plugga men nu måste man verkligen börja fundera på vad man vill göra i livet. Jag har inget jobb än och tänk om jag inte kommer få det?
Går många tankar i huvudet, speciellt på kvällarna/nätterna när jag ska sova. Tror jag behöver en av och på knapp till min hjärna.

Idag kommer Sebastian hit, sista gången vi träffas innan han åker till Örebro. Ikväll är även friskolornas bal så ska ner med Sebastian och Math :)

// Mickan

Hus

Kom precis hem från stan. Var hemma en sväng innan med Math och åt makaroner med falukorv. Sedan drog vi ner igen, åt lite glass och gick i affärer. Trevligt sällskap och massa skratt :P

Mamma ringde runt lunchtid och berättade att vi blivit husägare. Så nu får man börja packa och snart flyttar man. Känns både roligt och lite jobbigt. Man har ju ändå bott här i kanske 10 år?!

Ikväll blir det bara lugnt, börjar bli dåligt väder så kommer säkert börja regna snart :( I morgon ska jag träffa Math igen, blir att kolla på balen och sedan träffa Sebastian! Saknar han jätte mkt redan fast ja träffa han för nån timme sen :( <3

( Bilden är tagen i helgen, var inte riktigt så här fint idag )

// Mickan

Ner till stan

Ska snart ner till stan för att träffa Math :)
Ska lyssna på massa musik tills dess.

// Mickan

Grill, jordgubbar och Shrek

Igår mötte jag upp pappa vid hans jobb sedan gick vi hela vägen hem till Dammsvedjan. Var väldigt jobbigt pga att det var så varmt. Stannade på Maxi för att köpa med oss grill och jordgubbar.

Vi åt och ha en jätte mysig kväll. Första gången jag ätit jordgubbar i år och dom var sååå goda. Får passa på att äta massa nu :)

Kom hem lagom tills Shrek började och sedan somnade jag gott vid 12 tiden. Natten har varit jätte konstig, vaknade vid 5 tiden och trodde att det regnade ute. Eftersom mitt fönster var öppet fick jag för mig att alla spindlarna skulle komma in till mig. Så jag kröp undertäcket och vågade inte kolla. Haha så kan en natt med mig se ut :P

Vaknade för en timme sen och ska snart ut och sola innan jag ska möta Math nere i stan vid 1 tiden.

Ha en bra dag.
// Mickan

Sommar

Klar blåhimmel och sol, kan det bli bättre?
Nu på morgonen dammsög jag hela lägenheten (morsdag present till mamma) och höll på att dö av värmeslag. Det är så varmt här inne och det är förmodligen varmare ute.

Ska snart lägga mig på en filt på gräset och sola hela dagen sedan ikväll ska jag hem till pappa en sväng. Min favoritfilm Shrek kommer idag kl 20.00 :D Wiiie
// Mickan

RSS 2.0