Guitar Hero

Förstår inte varför jag börjat blogg igen egentligen? Kanske inte ska lägga ner bloggen ändå?

Mitt Guitar Hero har inte funkat den senaste tiden men när jag prövade igen i onsdags fungera de igen. Nu är det dock väldigt segt tills man kommer till låtarna. Innan har jag bara spelat på Easy eftersom jag inte har orkat att lära mig att använda den blåa knappen med. Men efter att ha spelat i 4 dagar i sträck har jag kört igenom ALLA meduim låtarna :D Känner mig jätte duktig och ska snart testa på Hard. Men jag vet hur mitt tålamod är så tror inte jag kommer lyckas.


Nu är det snart studenten och jag är ledig till dess  :) Så i början på veckan kommer jag ligga och pressa i solen (man vill ju inte vara som ett spöke på studenten). Har även pratat om att åka ner till Varberg några dagar men får se hur det blir med det.

Nästa helg ska mitt blåbär åka upp till Örebro och fira hans systers student. Första helgen vi är borta från varandra men det kommer nog gå bra. Tror vi kommer ta en tjejkväll kanske med Laserdome, tacos, film och öl! :)

Nä nu ska jag spela Guitar Hero igen ;)

// Mickan


Trött

Nu har jag suttit ute ungefär 2 timmar i solen men tillslut blev det för varmt. Ska snart åka iväg till mormor och morfar för middag :)

Jag är helt slut. Orkar knappt hålla uppe ögona och ändå har jag sovit normalt i natt det vill säga ungefär 9 timmar. Förstår inte varför jag är så trött?


( Bild från i torsdags när vi var ute på krogen :) )

// Mickan

FACEBOOK

Alla har de och jag har inte velat skaffa de pga av just den anledningen. Men folk börjat tjata hål i huvudet på mig att jag ska skaffa.... så frågan är om jag ska göra det eller inte...?

Dom 3 bikini som mamma hade köpt hem till mig kommer från hennes jobb Trofé. Vet inte vart dom säljer det märket någonstans men vet att dom iaf finns på Gekås.

Nu ska jag ut i solen igen :)

// Mickan

Sluta blogga?

Orkar egentligen inte blogga längre så funderar på att lägga ner de...
// Mickan

Loppis

Efter att ha legat i 5 timmar igår somnade jag äntligen och efter 3 timmar ringde klockan. Var bara att ta tjuren vid horna och gå upp. Åkte iväg till Åhaga vid kvart i 7. Den stora loppisdagen som självklart min mamma skulle stå på. Jag var snäll och hjälpte henne mot lite pengar.

Loppisen öppnade vid 9 och var öppen till 14. Var inte jätte kul men dagen gick rätt fort ändå. Mycket skit över men fick ihop ganska mkt ändå. Jag fick 900 kr och mamma klantig som hon är hade ställt sig på en parkering för länge. Så parkeringsböter på 350 kr fick det bli. Mindre kul.

Kom hem vid halv 3 och gjorde fort lite makaroner sedan la jag mig i sängen för att kolla på Tyra Banks show och efter de Top Model. Somnade och vaknade när nästan Top Model var slut.

Snart kommer Sebastian hit och om jag gissar rätt blir det nog bara film och lugnt ikväll. Blir nog att jag somnar i en varm famn sen! :)
// Mickan

Beach 09

Mamma kom hem med 3 bikini idag :) Aldrig provat sån model innan och blev väldigt förvånad över hur snyggt dom satt. Så i sommar kommer nog dessa 3 bli mina favoriter :)



New Moon!!

LÄNGTAR!!!


// Mickan

MVG

Idag fick vi veta vad vi fick för betyg i UF. Sammanlagt är det fyra betyg och vet ni? Jag kommer få MVG i alla dom 4 ämnena :) Blev väldigt förvånad för trodde inte att det var så bra men tydligen hade dom varit jätte nöjda och sa att jag var riktigt duktig på att komma på idéer och så.. Så när jag gick från skolan gick jag med världens leende :)

Nu har jag hemma och har vilat lite. Världens huvudvärk idag igen :( Funderar på att ta mig ett bad men vet inte om jag vågar göra det pga tatueringen :S
// Mickan

2009.05.18

Morgonen börjar bra men efter att varit uppe i ungefär 2 timmar har de ändras helt. Var en sväng i skolan för att hämta ett papper och nu ska jag strax köpa med mig lite tårta till Kicks. Efter det blir de att åka och hälsa på Gun och Lennart.

Tror jag ska köpa mig en egen bil istället.
// Mickan

Promise me

Promise me you'll think of us as a time so wonderful.
Promise me you'll think of us still bright still colorfull.
Promise me you'll look back at us as a time in your life you enjoyed.
// Mickan

Disturbed

Sitter och lyssnar på Disturbed. Sjukt bra är dom och förstår inte att jag inte lyssnat på dom innan??

I veckan blir det nog att köpa Metaltown biljetter :)

Disturbed, Volbeat, Dead By April, Children Of Bodom, Marilyn Manson och All That Remains kommer och en massa mer! Ska bli hur kul som helst och förhoppningsvis blir vi ett gäng som åker. Längtar*


// Mickan

D.B.A

Ska bli kul att se dom igen!!



I am not afraid even through the darkest moments i never gave up
In my mind what am reaching for a coming closer i do never gave it up
I NEVER GAVE IT UP !
// Mickan

Göteborg

Nu sitter jag i skolan och har näthandel. Inte det roligaste men denna gången är den sista sedan är vi även lediga på onsdagar. Sååå skönt! Nästa vecka är det bara tisdag sedan ledig och veckan därefter är vi lediga hela veckan.

Kommer nog åka till Varberg om två veckor. Om det är fint väder kan man lika gärna vara där nere och sola, ta det lugnt och bara va. Vet inte hur länge jag stannar men inte mer än en vecka iaf.

Idag ska jag och mamma åka till Göteborg, ska kolla på studentkläder :D Jiippppiii. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig men blir ju en vit klänning. Kommer nog satsa på några snygga skor, kanske i färg istället. Vi åker med halv 12 tåget (eller bussen :S) sedan ska vi gå där hela dan, äta lunch och bara mysa. Har inte varit i Göteborg på evigheter så ska bli riktigt kul. Får hoppas att jag hittar några snygga kläder med.

Kommer nog inte komma hem så sent ikväll, mitt blåbär ska komma plus att det är ju praktik i morgon. Sista veckan sedan slipper man det med. Ibland är livet härligt!! :D

// Mickan

Simpsons

Blev ingen solning för mig. Har legat och kollat på Simpsons hela tiden och nu kollar jag på Tyra Bank :)


// Mickan

2009.05.12

Har precis varit ute hos Em och hämtat lite saker. Skoldagen var väldigt kort idag och är nu helt klar i en kurs till. Bara 2 kurser kvar :D

Sitter just nu inne och funderar på om jag ska sätta mig ute och sola. Är ju ändå väldigt fint väder idag. Dock med linne på eftersom inte tatueringen får vara i solen än.

BTW så visade jag tatueringen för pappa igår, fick kommentaren: Jag gillar ju inte riktigt sånt men den var faktiskt rätt fin..... (en minuts väntan) fast kanske lite för stor.
// Mickan

Dead By April

Nu har jag varit hos pappa och pratat om livet. Sitter hemma nu igen och kollar på cops. Som jag lovade innan ska jag berätta lite om i helgen.

Först på dan hade vi kalas för halvsyrran, var lite stressigt innan alla kom. Vid 6 tiden gick jag ner till stan och mötte upp Sebastian, Mattipatti och Kent. Gick till några på Norrby (eftersom jag aldrig kommer ihåg namn kommer jag inte ihåg vad dom hette). Var där med massa nytt folk man aldrig träffat innan, alltid kul med nytt folk. Sedan vid 10 tiden tog vi taxi till militärpalatset där dom skulle spela.

Vi gick in och köpte varsin öl och lyssnade på förbandet. Sen började dom spela. Vet inte om det var för jag hade druckit så mycket eller vad de var men tyckte inte det var så bra och tyckte knappt dom spela några låtar.... Men det kanske blev lite för mycket dricka??






// Mickan

Hos pappa

Fick ett ryck vid lunch tid och drog upp till pappa. Har fixat lite här hemma när jag hör att det åskar! Jag som hatar åskan ringer pappa fort som bara den (Självklart med telefonen 1 meter från örat för man ska ju inte prata i telefon när det åskar). Drar ut alla sladdar och sitter spänt och lyssnar om det kommer något mer men icke då. Var en liten smäll och nu är det över. Ibland har jag tur!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan vid 4:a åka och hämta pappa på jobbet.

Skriver senare om helgen då vi var på Dead By April.
// Mickan

Musik

Orka skriva, lyssna på de här istället :)

Nytatuerad

Fick stå ut med smärtan i ungefär 2 timmar. Gjorde sjukt ont i början men sedan blev det bättre. Fick både spring i benen och var nära på att somna många gånger.
Nu sitter den iallafall där och jag är sjukt nöjd!

// Mickan


Tattoo

Nu ska jag strax upp och tatuera mig.. Nervös??? JAAAA!!!!!
// Mickan

Tacokväll

Idag ska hela gänget upp till Mattipattis lägenhet. Hon är klar med tapetseringen och har fått soffan så nu har vi äntligen något att sitta på :P Haha

Blir i alla fall tacokväll med Robinson :)

I morse skickade jag i väg ett sms till Mattipatti
Mickan: "God Morgon min Solstråle :) Hur mås de en dag som denna?"
Och fick svaret:
Mattipatti: "Hahaha, nu måste du vell ha skickat fel? Men jorå det är bara bra med mig. Själv då?"

Och nej jag skickade inte fel vaknade bara väldigt glad :D
// Mickan

1:a maj

Efter att ha legat ute och solat i 3 timmar gick jag in och märker till min stor förvåning att jag bränt mig. Är helt röd så bara att hoppa in i en kall dusch och sedan smörja in mig med massa lotion. Ibland tänker man inte längre än vad näsa räcker och nu sitter jag här lite röd, men men.

Idag är jag själv hemma så snart kommer Sebastian hit. Vi ska laga mat och bara ta det lugnt.
// Mickan

RSS 2.0