Gårdagen

Dagen började med att jag låg och sov i sängen HELA dagen. Min kropp var helt slut, varför? Det vet jag inte antar att jag inte är riktigt 100%. Försökte planera vart vi skulle va på förfest men eftersom alla låg och sov eller inte svarade blev jag bara tokig.

Em hämtade mig vid kvart över 8 tiden och sen åkte vi bil tills halv 10 ungefär (ut till äspered, sparsör m.m) så vi blev lite stressade men tillslut var vi äntligen framme hos Kent. Satt där det vanliga goa gänget och drack. Tog nog 6 shottar allt som allt så ni förstår själva hur mycket jag kommer ihåg från kvällen :P

Drog ner till stan och jag lovar er träffade nästan alla jag känner och har känt i hela mitt liv (okey det kändes så iaf) plus att min lur ringde hela tiden! Blev rätt förvirrad eftersom jag ville pratat med alla men hann inte med.

Kvällen slutade bra och idag har jag vart sjukt bakis. Dyker bara upp mer och mer sen gårdagen, gud vad jag har skämt ut mig. Vi får skylla på alkoholen!! Men en kul kväll och jag är glad :)




Träffade Camilla (har vart kompisar sen vi var 3) det roligaste var att vi hade likadana linnen på oss. Hahah fy vad jag skrattade åt de. Sen visar det sig att man träffar folk som känner folk som man inte hade en aning om. Lilla Borås här känner alla alla :S

//Mickan

Takida :)


Konstig känsla

Va inte i skolan idag eftersom jag har fått tillbaka min halsont, jobbigt!! Fick en så konstig känsla innan idag att jag aldrig kommer bli frisk, att jag kommer vara halv dålig hela tiden. Helt sjukt men nu sitter jag här med väldens förkylning och ska nog snart lägga mig och kolla på en film. 

En annan konstig känsla jag fick innan idag var att allt kommer gå åt helvete, vad? Det vet jag inte, allt bara. Skolan, jobbet allt du kan tänka dig. Vet inte varför heller får la bara vänta och se. Nått dåligt kommer ju iaf hända annars är det konstigt. 

Aja orkar inte tänka mer på de nu, ska lägga mig och kolla på någon dålig film. God natt

// Mickan 

Torsdag

Vad håller jag på med? Det var inte meningen att det skulle bli så här och nu sitter jag här, ingen aning hur jag ska göra. Min hjärna säger en sak och mitt hjärta ett annat. Man ska la egentligen följa hjärtat men jag vet hur det kommer bli. Kanske är bättre om jag bara fortsätter så som det är nu. Varken det ena eller det andra. Det kanske blir bäst så här, eller?

Ena stunden är jag så nära på att bara säga det men sen ångrar mig, vad händer om det kommer ut? Jag tror jag bara får följa med och se vad som händer. Det är ingen idé att börja tänka ännu mer än vad jag redan gör vet ju att jag bara blir mer tokig.

men jag vill vill vill vill !!!!

// Mickan

Jobbigt

Trött, skolan har börjat (sååå tråkigt), måste jobba, måste måste måste... Orkar inte....

// Mickan

Dröm

Drömde om dig i natt. Allt var så var så verkligt, du var här med mig. Kan inte drömmen vara sann. Jag vill träffa dig, jag vill ha dig här jämte mig. När kommer vi ses igen?




Tokig

Jag blir tokig. Har precis stått och kollat i min garderob, jag har verkligen INGENTING att ha på mig!!!! Bara massa gamla kläder som jag egentligen kan slänga. På måndag blir det att gå till stan och köpa lite nytt tror jag. Det är tur att man kan lyssna på Korn annars hade jag nog slängt ut hela min garderob på golvet.

Ska iväg på kalas nu, känner inte alls för det. Ser ut som f*n och jag orkar inte bry mig. Även om jag har sovit en massa dom senaste dagarna ser jag ut som jag vart uppe i en vecka. Aja, lite smink så kanske det blir lite bättre. Tänk vad lite smink kan rädd en ibland.

Nu ska jag fixa håret som jag också blir tokig på. Orkar inte ha det hängande så får nog bli en fläta eller nått. Bild på håret kanske kommer någon dag.

// Mickan

Sista veckan på sommarlovet

Nu är vi inne på sista veckan på sommarlovet och jag ska ta vara på varenda liten sekund. Jag måste säga att hittills har jag lyckats väldigt bra. Måndags gjorde jag hårförlägning (3 timmar tog det!!), blev jätte bra. Sen var det ut och gå med L, var tvungen att prata av mig lite. På kvällen drog jag hem till Math, kollade på två jätte konstiga filmer. Sov även där.

I tisdags kom Em ut och vi åkte bil nästan hela dagen. På kvällen blev det tisdagsmys hos Ems syster, jätte mysigt. Jag och Em sov över, gick upp vid 2 på onsdagen. Hade sovit bort hela dagen men det gjorde inget. Åkte hem till Äspered (hem, hehe det känns nästan som mitt tredje hem ibland :P). Lagade oss en jätte god middag sen var det bara att lägga sig framför tv och kolla film.

Nu kom jag nästan precis hem, var inte sovit hemma sen i söndags och knappt vart hemma på jag vet inte hur länge.

I morgon och på lördag blir det jobb, sen på lördagkväll ska vi vara hemma hos E å J :):):):) Längtar*

//Mickan

Söndag - Bakis

Åkte hem från Varberg igår istället eftersom alla typ skulle ut på krogen. Fast var skönt att komma hem, hade legat och stekt i nästan 4 timmar så kände mig rätt... hm.. bränd. 

Drog ner till stan och träffade Math och hennes barndomskompis som bor i Lappland. Vi satte oss med några killkompisar som man inte sett på ganska länge. Drack några öl sen drog vi vidare till Trägårn. 

Kul kväll måste jag säga, är rätt trött idag. Somnade nog vid 7 i morse och var uppe många gånger. 

Nu ska jag strax iväg och kolla på film, mys :)

// Mickan

Varberg

Efter en timme var jag jätte rastlös och så ringer pappa och säger att han ska till Varberg. Först ville jag inte men efter att ha tänkt efter: Vad ska jag göra här ? Kommer ändå bara ligga i sängen framför datorn, jag följer med!!

Har precis packat, herregud hur mycket har jag med mig ser ut som jag ska vara borta i flera veckor. Kommer hem på söndag igen om ni vill något är det bara att ringa eller sms till mobilen ;)

Ha de så bra :)

// Mickan

God morgon

Har nästan precis vaknat, har nästan sovit 12 timmar i natt :S Så nu känner jag mig faktiskt VÄLDIGT utvilad och halsen känns faktikst mycket bättre idag. Skönt! Men vad ska man hitta på idag tro? Kan inte träffa någon eftersom det smittar fortfarande. Blir nog att städa rummet, dra upp till sjukhuset och hämta mina skor som jag äntligen har fått :D Sen vet man aldrig, kommer nog vara väldigt rastlös om några timmar.

Nu ska jag gå upp ur min varma och sköna säng och äta lite frukost.

// Mickan

Halsfluss?

I morse gick jag ner till vårdcentralen för att kolla om jag hade halsfluss. Fick först göra lite tester sedan gå upp till en läkare. Självklart fattade jag inte vad läkaren sa denna gången heller (sista jag var där fattade jag inte heller). Dom viste inte vad det var för bakterier jag hade!!! Är det inte sånt dom SKA veta?? Man går ju dit för att kolla! Men fick iaf massa skit jag ska ta nu i 10 dagar framöver. Kul!! Får inte jobba dom här dagarna som kommer heller eftersom det smittar. Ännu roligare! Sitta hemma i minst två dagar och göra vad???

Kommer nog kolla på varenda film som finns typ. Har redan sett 4 filmer på två dagar.

På måndag blir håret lååångt igen :D:D:D

Nu ska jag gå ut och smitta mamma och J, hehe :P

// Mickan

Movie

Denna dagen har jag tillbringat i min säng och i soffan. Kollade först klart på en film som jag började kolla på förra veckan. Skulle vila ögonen i några minuter, slutade med att jag sov i två timmar. Aja antar att det är okey när man är sjuk. Tog mig från sängen till soffan där jag kollade på tv och nu ligger jag i sängen igen. Ska kolla på någon bra film (vet inte vilken än) som jag har på datorn.

I morgon blir det inget jobb, måste åka till läkarstationen och kolla om jag har halsfluss. Hoppas att jag inte har det, undra om man kan jobba även om man har halsfluss??

// Sjuklingen

Sjuk

I natt drömde jag att jag hade så ont i halsen att jag inte kunde äta och när jag vaknade i morse kändes halsen helt tjock. Gick till jobbet ändå, lite halsont har väl ingen dött av? Kom till jobbet satt där med lock för öronen så hörde inte vad kunderna sa typ och kallsvettades. Stog ut en halv timme sen gick jag hem.

Jag som aldrig är sjuk och så kommer de nu, varför? Jag hoppas det går över NU.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film. Hoppas att jag är frisk tills i morgon för då ska jag jobba igen.


// Mickan

Bilder från igår








Bilder från i torsdags










Krogen

Igår jobbade jag från 7 till 12 och efter att bara ha sovit i 10 timmar på två dygn var jag rätt trött. Kände inte alls för att gå ut på krogen. Men efter att ha sovit i 2 timmar var jag riktigt partysugen. Så jag, math å em drog upp till kristineberg. Sen gick vi alla tre ner till stan och möte upp L och Ems brorsa. Drog till Tonic och efter ett tag kom det lite folk från skolan. Alla ville dra upp till Trägårn så det var bara att följa med.

Riktigt kul var det, träffade jätte många gamla kompisar och gamla klasskompisar. Och om jag säger så här, jag var inte alls trött. Ville vara uppe hela natten. Drog hem till Ems brorsa på efterfest. Iofs var vi bara tre men det var roligt ändå :)

// Mickan

Vad gjorde jag igår egentligen? :S

Igår jobbade jag 11 timmar. Var ganska jobbigt men det gick. Såg fram emot kvällen hela dan. Efter jobbet drog jag hem till Ems brorsa så satt vi där några och drack lite. Sen bar det iväg till stan.

Gick till tonic och vad gjorde vi där egentligen? Ska jag vara ärlig, jag kommer typ inte ihåg något :S Men jag tror att jag hade väldigt kul för kom hem halv 6 i morse. Så efter ungefär 4 timmars sömn nu så känner jag mig.. hm.. rätt bakis... och vad har hänt med min nacke?? Den värker

Ska iväg och jobba nu 8 timmar känns så där roligt kan jag säga. Ikväll kommer lite bilder från igår (som jag faktiskt lyckades ta rätt många) :)

// Mickan

Alvin och gänget

Haha älskar den filmen xD Såg den precis såå gulliga är dom ju!!



Nu ska jag sova, hinner inte blogga förräns på fredag nu. Men ni får ha de så bra :)

God natt // Mickan

Onsdag

Idag följde jag med Em och Math hem till Em. Hon lagade mat till oss :) Kyckling och wok blev det, jätte gott. Efter maten färgade hon håret på mig. Blev som innan typ. Äntligen säger jag bara. Var inte så länge sen jag färgade men det hade blivit så solblekt.
 

Vi ville få lite pengar så iväg med 3 sopsäckar med pant. Fick ungefär 50 kr var. M råckade skänka bort 40 kr till välgörenhet. Liten besvikelse men det gick ju till bra saker ialla fall.

Efter vi pantat ALLA burkar åkte vi ut till Almenäs. Fast det inte var så fint väder var det jätte skönt att sitta där på filten. Vi satt där i ungefär två och en halv timme och då menar jag verkligen satt (okey vi låg ner en liten stund med). Satt och prata om allt mellan himmel och jord, skönt att få prata av sig lite.

I morgon blir det att jobba 11 timmar sen ut på krogen (blir vist att gå ut tre gånger denna vecka, känns som det kommer bli dyrt :S)


//Mickan

Krogen

Efter jobbet gick jag och födelsedagsbarnet till Swing och skulle ta varsin öl. När vi väl kom dit visade sig att J (Min barndomskompis, har känt varandra sen vi var tre typ) var där.  Så vi gjorde han sällskap. Även om det inte var så mycket folk och vi inte var där så länge så räckte det på en tisdag.

Jag och L gick sedan hem till henne och sov där.

Mickans motto: Kissa aldrig ute

Ls motto: Kissa vart f*n du vill!

Hahaha jag fick mig ett gott skratt på vägen hem ialla fall.

Här kommer lite bilder från kvällen :)










// Mickan


Linette 18 år :)

Har precis vart nere på stan och ätit lunch. En kebabtallrik med ananas fick det bli. Som vanligt åt jag för mycket så är jätte mätt nu (måste sluta med det). Sen gick jag runt på stan och försökte hitta något att ha på mig på lördag (ska ut på krogen). Men självklart hittade jag INGET. Jag tycker inte Borås har bra shopping. Sällan jag hittar något här, jag kanske är för kräsen?

Var inne hos Limpan och hon sa att det hade kommit 40 lådor med kläder idag som skulle upp i veckan. Jiippiii. Så på torsdag eller fredag måste jag gå dit och kolla om det har kommit något snyggt :)

Idag fyller L 18 år så ett stort grattis till henne :) Efter jobbet ska vi gå ut och ta en öl och fira henne. Fast idag blir det nog bara jag och hon men man vet ju aldrig ;)

Nu ska jag fixa mig för jobbet och kvällen.

// Mickan


 


Christina Aguilera



Finns nog ingen som är lika snygg som hon!! Vill ha hennes hår på denna bild

Every little thing gonna be all right!

Har precis sett världens bästa film, I am legend. Har sett den en gång innan (på bio) och var tungen att se den igen.


"Vetenskapsmannen Robert Neville är av någon anledning immun mot ett ohejdbart och obotligt virus. Han är den ende överlevande människan i hela New York och kanske den ende i hela världen. Men det visar sig att han inte är ensam. Offren som viruset skördat lurar i det fördolda och bevakar Nevilles framfart in i minsta detalj - i väntan på att han ska begå ett enda ödesdigert misstag.

Neville är mänsklighetens kanske sista hopp och han har en enda sak i sinnet - att hitta ett motgift med hjälp av sitt eget immuna blod. Men han står ensam mot många fiender. Och tiden håller på att rinna ut."

Måste faktiskt erkänna att några gånger under filmen låg jag under täcket och vågade inte kolla . I andra delar av filmen kunde jag inte hålla mig så det kom några tårar. Usch va hemsk den är :´(

Nu efter filmen var J tvungen att gå och dra ner min rullgardin ifall det skulle vara något läskigt utanför mitt fönster. xD hehe. Undra om jag kanske ska låsa min dörr in till mitt rum ikväll? Mitt fönster är iaf stängt ;)


Regn

Nu har jag sovit. Snacka om att jag har vänt på dygnet totalt. Går och lägger mig vid 2 3 och går inte upp förräns vid 11 tiden. Inte bra med tanke på att skolan börjar snart. Usch skolan, känner inte alls för att gå tillbaka dit. Vet att det bara är ett år kvar. Men ett HELT år, kommer aldrig ta slut. Och vad händer sen efter skolan? Då måste man verkligen börja de "riktiga" livet. Vad vill jag göra? Jag vill så mycket och frågan är om jag kommer göra något av det. Usch det skrämmer mig lite faktiskt.

Just nu regnar det här i Borås så idag tänker inte jag lämna lägenheten. Är fortfarande väldigt slö fast jag sovit 10 timmar inatt, kanske har sovit för mycket? Som vanligt drömde jag en helt sjuk dröm. Går inte att förklara men den här drömmen slår nog alla rekord.



Nä, jag får hitta på något nu. Kanske ska kolla på en film?

Kram på er :)

Give into me

I'm falling down on you, where are you from
What else can I do, you're so beautiful how can I go on
If I loose it all, would you go down on me
I don't even know, the things you want me to see
I'm waiting for you
Thinking of you
Give into me, I'll make you blue

I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin high like an aero plane

I wanna give you what you need,
But I don't dare to ask
I got no self-esteem,
I don't blame my past

I'm waiting for you
Thinking of you
Give into me, I'll make you blue

I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin high like an aero plane


Söndag

Yes idag var det jobb igen. En lång dag och mycket folk, är helt slut nu. Har precis ätit tacos med grannarna och nu ligger jag här och försöker att andas. Att man alltid ska äta för mycket!!


Idag har det vart regn och jag har hört att det ska regna i morgon med vilket jag tycker ska bli skönt. Är ledig och tänkte bara ligga och slappa hela dagen. Kolla film och bara ha de skönt. Iofs måste jag ner till stan. Måste köpa lypsyl mitt andra beroende (efter hårspray :P) så får se om jag går ner. Kan nog hålla mig tills på tisdag, har lite kvar :P


Äntligen börjar jag lära mig min nya mobil (som jag har glömt att nämna, har köpt en LG viewty). I början var den ganska komplicerad men nu har jag fått kläm på den och jag älskar den. Är verkligen super nöjd. Köpte den för halvapriset med :)



Vad händer mer ikväll tro? Ingen aning faktiskt. Har precis lagt mig i sängen som för övrigt känns väldigt tom. Så blir nog att ligga och glo på datorn resten av kvällen/natten.



Förrådsstädning kl 22 på en lördag

Efter att ha städat i ungefär 2 timmar åkte jag och jobbade. Herregud va mycket folk det var!! Långa köer hela tiden och alla storhandlade, blev helt slut!  När jag kom hem vid halv 10 var det öring och snaps som stod på menyn. Måste faktiskt erkänna att det var rätt gott (gillar inte fisk egentligen) men det kanske var för att jag var så extremt hungrig.

Efter att ha ätit gick jag och J ner till källaren, här måste det städas! Så klockan 10 rensade vi hela vårt förråd. Slängde två stora sopsäckar med kläder och en hel sopsäck med skor. Vi är nog inte som alla andra svenssons här i Sverige. Jag vet inte många som städar klockan 10 på en lördagskväll ialla fall.

I morgon ska jag jobba (igen), 10-19 men eftersom det är söndag får jag 100% OB. Blir mycket pengar det !!! :D Sen i morgonkväll kommer mina älskade (halv) syskon in till Borås! Då blir det tacos och kanske chicago som vi skulle ha spelat idag egentligen.

God natt !

Städa

Jupp, idag var det tänkt att städa i mitt rum. Ska äntligen flytta in garderoben så att jag kan ha mina kläder någonstans. 

Vaknade av att det regnade i morse, inte så kul men eftersom jag ska jobba sen spelar det ingen roll. Skönt att det inte är lika varmt ute iaf.  

Ikväll kanske C och J kommer in till Borås, kul att få träffa dom innan dom åker till Spanien. Blir nog god mat och chicago :)

Kram // Mick

Fredagskväll

Nu sitter jag här (igen) och läser massa bloggar. Borde egentligen städa mitt rum, är kläder över hela golvet men jag orkar inte. Jag får skylla på att mina lampor är sönder som dom faktiskt är. Hur ska detta gå ikväll, jag som är så mörkrädd.

Kanske ska lägga mig och kolla film och äta upp det godiset jag köpte på jobbet innan. Nackdelen med jobbet är att man blir så sugen, på ALLT. Godis, glass, massa frukter mm. Självklart kan man inte stå emot alla gångerna så idag köpte jag lite choklad. Min älskade choklad som jag inte ätit på jätte länge. Så jag tyckte jag var värd det men som alltid efter man köpt godis tänker man vad onödigt. Aja nu har jag iaf lite choklad i väskan som måste ätas upp annars blir det för gammalt (haha en klassiker)


Torsdagskväll- krogen

Efter att ha åkt runt typ hela stan och hämtat massa saker drog jag och Em hem till hennes syster. Sen gick vi alla fyra (jag, em, e å Math) fina som vi var ner till stan. Fick många blickar på oss kan jag lova, haha. Drog till Tonic. Brukar inte gilla att va där men eftersom det är gratis fick det bli dit. Satt och drack och tjötade med massa folk.

Efter en liten stund tittade K in och då satt jag vid syskonen och pratade nästan hela kvällen. Även min kära mor tittade in på Tonic. Hon var nog äldst där och efter hon hade druckit upp sin p2 (väldigt god drink) gick vi hem. Blev inte så sent och inte allt för mycket dricka för mig. Var länge sen jag festade och det har vart så varmt det senaste så några öl räckte för mig tills jag kände mig go och gla. 

Väl hemma gick jag direkt till sängen och somnade med en gång. Vaknade nyss och nu sitter jag här med ett JÄTTE glas vatten. Måste få bort huvudvärken innan jag ska jobba!

Här är en bild på mig och mamma när vi är på väg hem.

 

RSS 2.0