Tisdag

Snart är denna dagen slut med. Förstår inte vart dagarna tar vägen. Man går upp, går till skolan sen är klockan9 igen.. Sjukt!

Idag har vi vart på möte med vårt uf företag gick riktigt bra, bara att vänta och se vad dom säger. Sen åkte vi till Superstar (som vanigt). Haha nu är det illa kan jag lova, dom vet precis vad vi vill ha. Så fort vi kom innanför dörren sa han "en kebabtallrik utan sås och en kebabtallrik med ananas, eller hur?". Både jag och Em började as garva.. Jag tog det som att jag inte ska äta kebab nu på ett tag.. När dom vet vad man ska ha har det gått för långt xD

Efter vi ätit gick jag och Math bort till knalleland. Lyckades faktiskt hitta två par skor och en tröja, köpte även hårfärg så nu har jag färgat håret. En liten inpuls men det får jag jämt så är inte förvånad.

I morgon är det onsdag, mitten på veckan. Shit snart helg igen.

// Mickan

Måndag

Idag har jag tillbringat den största delen med att vara med D. Åkte och handlade, lagade mat och kollade på tv. Lugnt och skönt. Är fortfarande trött sen helgen. När jag kom hem vid halv 9 tiden var det framdukat en trerätters middag eftersom jag har namnsdag idag. Inte för att vi brukar fira det så men lite mat är alltid gott.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Him. Nästan varje låt jag lyssnar på har alltid något minne. Just Him tänker jag på högstadiet och Anna :)

Nu ska jag återgå till det jag egentligen håller på med, att läsa bloggar :)

NattiNatti
// Mickan

Helgen

Sjuk helg. Igår var vi på födelsedagsfest hos Kent. Var riktigt kul. För en gång skull var vi hela "Da Gang" :) Blev väldigt sent så har inte fått så mycket sömn.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och slöar. Skönt..


Så skön låt :)

// Mickan

Bild på köket

Här kommer en bild på hur köket ser ut just nu. Är väldigt mycket kvar men har iaf kommit en bit.  Vist blev det mysigt? :)



Äntligen fredag

Äntligen fredag. Så skönt med helg. Efter skolan åkte jag och Em upp till Pickesjön (igen) och satt där och pratade. Jätte mysigt ;) hehe

Nu är dom nästan klara med köket, bara lite små saker kvar så kvällen kommer jag tillbringa hemma och hälpa till med att bära in och skruva ihop saker. Sen får vi se om jag stannar hemma hela natten, ingen som vet ;)

Nu måste jag återgå till arbetet. Kan inte allt bara vara klart?? Känns som det är jätte mycket kvar och göra. Man vet inte vart man ska börja. Får sätta på lite musik så går det nog både snabbare och blir roligare :)

// Mickan

Helt slut!!

Är helt slut. Efter att ha pluggat ett antal timmat tänkte jag att jag var tvungen att gå ut och gå. Så på med träningskläderna och ut i det fina vädret. Var ute och gick i en timme och en tre kvart ungefär, så skönt. Var hemma en kort stund sen ner till Onyx och köra Body Combat.

Riktigt jobbigt var det kan jag lova. Borde nog inte gått innan.. Nu är jag helt slut orkar knappt skriva...

Ska lägga mig lite framför datan nu sen sova. Tror faktiskt att jag lyckades med mitt mål idag. Kommer nog inte komma upp ur sängen i morgon!

// Mickan

Plugg

Sitter vid köksbordet (som fortfarande står i vardagsrummet) och pluggar. Är några målare här och håller på med köket. Ska vara klart till helgen så hoppas dom blir det. Inte så kul att plugga men måste ju göras. Får sitta nån timme till sen blir det ner till Onyx och träna Body Combat!! Så kul, mitt mål är att inte kunna gå i morrn :)

Nä får fortsätta plugga å lyssna på musik :) Ha de så bra så länge

// Mickan

Natti Natti



// Mickan


Prov

Har precis haft prov i webbdesign. Fick ha med sig alla anteckningar och allt och ändå lyckas jag göra några små fel. IRRITERANDE? JA!!!!

Skulle nog ätit lite med till lunch känner jag, blodsockret ligger på noll. Att man inte tänker längre än vad näsan räcker ibland? Men nu är det too late och jag har bara mig själv att skylla. Som vanligt måste vi stanna kvar på lektionen fast jag just nu bara känner för att springa härifrån och äta något! Men har tagit en halstablett så hoppas det stiger LITE iaf!


Har lust att åka på en minisemester (fast hade inte skadat att åka på en "riktig" semester heller). Åka bort någon eller några dagar hade varit perfekt nu. Men självklart är det (som alltid) pengarna som hindrar en. Att pengar har så mycket makt!



Los Angeles? Ja Tack!!

Nä får la fortsätta med det vi ska göra sen blir det myskväll förhoppningsvis! :)

// Mickan

Tisdag

Igår övningskörde jag en liten stund. Var lite ringrostig, har ju inte kört på ett tag men efter ett tag gick det riktigt bra. Efter att ha övningskört följde jag med hem till pappa. Har inte vart där på ungefär en månad så kul att få träffa dom.

Såg filmen "Dumpad", ville så gärna se den men ungefär efter 10 minuter insåg jag att jag sett den innan. Men med vem eller när har jag ingen aning om, sett den hade jag iaf gjort!

Gick och la mig vid 22 eftersom jag var helt slut men efter att ha vridit och vänt mig i hela 3 timmar (!!) somnade jag äntligen. Var riktigt trött när klockan ringde i morse, men bara att ta tjuren vid hornen och gå upp.

Nu ska jag snart ha webbdesign, sitter och väntar på att vi ska börja om jag inte somnar innan..

// Mickan

Ny vecka

Inne på den nya veckan. Veckan började med att mamma väckte mig 5 över 7. Jag var helt övertygad om att det var söndag så hade förbrett mig på att få sova men icke då. Snoozade i över en halv timme, så segt att gå upp. När jag väl pallade mig ur min varma sköna säng in i duschen var klockan allt för mycket. Stress stress stress men lyckades hinna i tid.

Kommer till skolan och ska ha Klf-tid innan vi ska till Åhaga på kick off. Men tydligen hade vi ingen! Både jag och Em blev irriterade, kunde ju få sova en HEL timme till. Åkte iväg till Åhaga där alla som ska ha UF i år var. Var ungefär 600 pers tror jag.

Efter det var slut på Åhaga åkte jag och Em ut till henne och pluggade. Jupp du läste rätt, vi satt och pluggade i över 3 timmar!! Hann göra allt faktiskt, nu ska allt bara lämnas in.

Nu väntar jag på att pappa ska sluta så att jag kan övningsköra. Har inte gjort det på ett tag nu så ska bli kul och se hur det går. Sover hos pappa i natt med så kommer inte blogga förrens i morgon.

Ha en trevlig kväll :)

// Mickan

Söndagkväll

Söndagskväll igen. Veckorna går helt klart för fort, speciellt helgerna. Precis när Math hade gått innan la jag mig i sängen och sov igen tills ungefär halv 2 sen kom Em och vi åkte ut till henne. Köpte med oss lite god mat och kollade på film. Självklart somnade jag med en gång så såg inte mycket av filmen men behövde faktiskt lite sömn.

Nu har jag precis bäddad nya lakan i sängen och lyssnar på lite ny musik. Ska nog snart sova men måste lyssna igenom alla låtarna först. Kanske lägger upp dagens låt sen med :)


( Bild från igår vid Pickesjön )

// Mickan

Helgen

Fredagen började hos Elin. Blev lite tv tittande och mys i soffan sen drog jag hem till D och kollade på film och myste där. Kvällen blev väldigt lyckad!

Igår åkte jag och Em ut till Pickesjön och satte hos på en filt och bara myste. Det var ju så fint väder! Efter att ha suttit där någon timme åkte vi hem till mig där vi fastnade lite med att lyssna på musik och tjötade. När klockan väl blev 22 drog vi ner till stan för att träffa Math. Em åkte till Elin och jag och Math drog till Trägårn.

Träffade Nath och lite gamla klasskompisar sen högstadiet. Men sen drog vi till Tonic, varför? Det vet ja faktiskt inte. Satt där och tjötade med massa folk och drack öl. Lyckades ändå få i mig några stycken (jag som sa att det skulle bli en lugn helg).

När krogen stängde ville Hampus absolut ha en efterfest och eftersom man är tjej (haha) lyckades man hitta en. Drog upp till Annelundsparken där en kille hade en lägenhet. Var la ungefär 8 pers. Det roligaste var att vi verkligen inte kände någon men riktigt roligt folk faktiskt. Var hemma vid halv 5 tiden.

Nu har Math precis åkt och jag ligger fortfarande i sängen. Har faktiskt huvudvärk, det brukar jag nästan aldrig ha efter en utekväll, men men man är bara ung en gång! :)

// Mickan 

Torsdag

Efter skolan gick jag till stan. Hittade faktiskt tre linnen, en tröja å ett par benvärmare så jag är faktiskt riktigt nöjd. Allt kostade bara 450 kr(!!), billigt och bra.

Nu är jag redan i sängen, ska sitta lite framför datan som vanligt. Datan är fullt med virus så får försöka hitta något sätt att få bort det. Är ju inte så teknisk av mig så får se hur de kommer att gå.



 

Natti Natti om vi inte hörs senare.

// Mickan

@ school

Sitter i skolan och har näthandel. Inte så kul men högst volymen på Mp3 så funkar det. Har en och en halv timme kvar sen blir det nog en sväng till stan, tänkte kolla på skor och kläder (igen). Hoppas att jag hittar något idag!

Sedan blir det nog lite plugg och kanske träna om jag hinner. Just nu går skolan först. Måste bli klar med lite saker tills på tisdag och känner inte för att sitta med det i helgen.

I morgon är det redan fredag såå skönt med helg. Förstår inte vart dagarna tar vägen. Tycker bara man går upp sen när man kommer hem lägger man sig och sover med en gång..

I helgen blir det nog lugnt tror jag men man vet ju aldrig. Söndag ska iaf jag, Em och Math studa. Matte och Affärsjuridik och kanske lite uf.

Nu får jag fortsätta med min webbsida som kommer bli såå bra :)

//Mickan

God natt

Nu kan jag inte hålla ögonen öppna längre.. sätter på en film nu fast kommer nog inte se mer än 10 min sen har jag nog somnat..

åhh va varm och skön in säng är!!

Sov så gött, natti natti

// Mickan

Happy

Direkt efter skolan åkte jag och Em till NetonNet för att försöka hitta en MP3. Blev ingen Ipod eftersom dom är lite dyrare än vad den jag köpte va. Tydligen var den jag köpa jätte bra och den kosta bara 900 kr vilket jag tycker var jätte billigt.. Var ju tvungen att köpa ett skydd till den med, vet ju hur klantig jag är! :P

Efter NetonNet gick jag till stan, skulle ju köpa massa kläder.. hm. Blev inga kläder men ett puder, lite hår saker, ett halsband, två hängen till mitt armband och lite mer.. Kläder i Borås kan man inte hitta!!! Så nu (tanken slog mig precis) ska jag kolla runt lite på nätet och kolla om jag hittar något där.

Dagen har vart väldigt bra faktiskt har fått gjort massa saker som jag tänkt göra länge. Nu ska jag döda den där j*vla flugan som irriterar mig..

Hörs sen kanske.

//Mickan

Näthandel

Sitter i skolan och har näthandel.. lr rättare sagt jag och Em har näthandel, alla andra bara springer runt och ropar. Jag vet vi går på gymnasiet men tydligen har inte alla riktigt mognat än. jaja de kommer la...

Idag blir det shopping. ska handla lite kläder hade jag tänkt och kanske en Ipod. Har kommit på att jag nog skulle vilja ha en. Så efter skolan blir det direkt till netonnet sen hoppas jag att jag kommer hitta massa kläder och skor.

Lönen kommer redan nästa vecka! Den har månaden har bara sprungit iväg och jag har tillochmed massa lön kvar från förra..  konstigt nog...

Aja nu får vi fortsätta med våran webbsida som ska sälja knappar xD

// Mickan

True

"Yesterday Is History
Tomorrow Is a Mystery
but Today Is a Gift"

Onsdag - Jobbig dag

Onsdagar är alltid jobbiga. Det är mitten av veckan och vi har ingen rolig lektion plus att jag brukar jobba på eftermiddagen. Alltså en dag då man har fullt upp hela dagen. Skoldagen gick bra trots Ems små utbrått som jag bara skrattade åt, vet ju varför hon får dom. Dom som inte vet undrar nog vad som händer xD Men kul är det kan jag lova.


Efter skolan gick jag hem och hann inte med så mycket förens jag skulle till jobbet. Jobbade 4 timmar vilket är väldigt skönt man går dit och går hem med en gång känns det som. Lite tråkigt att det nästan aldrig kommer in folk man känner men idag kom faktiskt en kompis in som man inte sett på ett tag. Alltid lika kul :)


Slutade kl 21:15 och åkte hem. Jörgen hämta mig i en bil han har lånat. En BMW kostar närmare 1 mille :O Men kommer inte ihåg vilken modell det är, tydligen var det något speciellt. Grym bil och den gick som f*n.


I morgon börjar vi 12 (!!) och jag ligger redan i sängen. Men eftersom jag är förkyld (och förmodligen hade feber idag) är jag helt slut. Men kommer nog ligga framför datan ett antal timmar till ändå.


Dan blev inte som tänkt.. men den blev faktiskt rätt okey ändå! I morgon är det torsdag, jiiippppiii*


 

//Mickan

Tisdag

Så fort vi kom till skolan tog vi kort. Blev jätte dåligt som vanligt sen höll vi på med UF. Det börjar likna något nu, hoppas att vi kommer igång riktigt nästa vecka.

Sen var det webbdesign i 4 timmar men som alltid på data lektionerna brukar man göra massa annat. Speciellt när man gör uppgiften på tio minuter. Haha jag och Em hade iaf en riktigt rolig lektion :P

När jag kom till skolan visade sig att alla tre (jag, em å math) hade samma färger på oss. Jag hade mina svarta jeans och en röd svart tröja, math hade svarta byxor och ett rött linne. Och Em hade rött linne och vanliga jeans. Tänk om hon hade haft svarta byxor med då hade vi precis haft likadant :P haha lite komiskt med tanke på att vi inte bestämmt nått.

Efter skolan var det upp till Elin och Jani och prata skit, sen träffa Linus och prata ännu mer skit.  Så fort jag kom hem var det bara att börja riva ut det sista ut köket som dom äntligen ska börja med i morgon!

Förkylningen har inte blivit speciellt bättre :(

Nu får jag la fortsätta med att bära massa skit.

// Mickan

God morgon

Gick upp och gjorde i ordning mig och nu ligger jag i sängen igen. Ska snart iväg till skolan, idag blir de skolkort. Känner inte alls för att ta kort idag..

Idag mår jag ännu sämre än vad jag gjorde igår. Näsan rinner, halsen känns tjock och jag är jätte yr. Vet inte varför jag är yr, jätte konstigt. Hoppas de går över, snart!!

// Mickan

Dagens låt :)



Har krypt ner i sängen och lyssnar på musik. Den här låten är grymt bra. Fick höra dom hemma hos Kent för någon vecka sen. Grymt bra band!!!

Sov så gott :)

// Mickan

Ny vecka

Ännu en ny vecka. Veckorna går alldeles för fort. Idag var det bara matte i 3 timmar och den här gången var det faktiskt riktigt jobbigt. Tempot är så högt, slutade med att jag fick väldens huvudvärk. Tänkte nog för mkt :P


När vi väl hade slutat fixade vi lite saker sen tillbaka till skolan för att prova studentmössor. Lite konsitgt att vi måste prova dom redan nu eftersom det nästan är ett HELT år tills vi går ut. Beställde ingen man kunde göra det på nätet så får ta någon dag då jag gör det.


Så fort jag kom hem la jag mig i sängen och vilade, hade ju så ont i huvudet. Slutade med att jag somnade och sov i 20 minuter och det räckte för att huvudvärken skulle gå bort. Nu ska jag snart ner och träna. Idag blir det dans i 1 timme, brukar va riktigt kul :)


Imorgon hoppas jag att jag ska kunna strycka ännu en måste grej på min måste lista. Inte så mycket kvar på den listan nu. Skönt det. Idag har jag stryckigt hela 3 stycken saker, duktigt :)


 

// Mickan

Fredagens outfit



Det här hade jag på mig i fredags, bytte dock skor 5 minuter innan vi skulle gå. Kom fram till att jag inte skulle orka ha på mig dom hela kvällen.

BTW min data funkar igen, vet inte vad det var för fel på den :s

// Mickan

I kissed a girl and I like it!


Förkyld

Vad är det här nu då? Min näsa bara rinner och rinner. Jag vill absolut inte bli sjuk nu :(  Får hoppas att det går över tills i morgon..


// Mickan

Helgen

I helgen har det vart full rulle. I fredags började med att jag, Em och Math skulle sitta uppe hos Elin och Jani och sedan gå ut på krogen. Men det slutade med att Em åkte till Partille och jag och Math satt hos mig istället. Drog ner till stan och träffade Linette. Sedan gick vi till Tonic :) Maths bror var hemma i Svergie så han var med ute. Kul att få träffa en som har samma humor som en själv :P Hahah, riktigt kul kväll. Slutade med att man bara sov 4 timmar.

I lördags var man helt slut men efter att ha slappat hela dan gick jag ner till stan för att handla lite mat tills kvällen. Linette följde med hem och vi satt och pratade, kollade på film och åt MASSA tacos. Jätte mysigt och skönt att få prata av sig.

Nu har precis Linette åkt hem och jag ska snart träffa Linus (hennes bror). Min hårddisk på min bärbara har kraschat så han ska se om han kan fixa det. Hoppas inte allt är borta!!!


// Mickan

Träning

Jag ska träna!! Ska snart iväg och köra en timmes Body Combat. Tror ni jag kommer ha grym träningvärk i morgon eller? Har ju inte tränat sen i April så kommer kanske inte ens upp ur sängen i morgon. Vi får se.

Ha en trevlig kväll :)

// Mickan

Ny månad nya tag!

Idag är det ny hel skolvecka och dan har faktiskt gått riktigt bra. Klassråd som man bara flummar igenom och sen matte i 3 timmar. Okey 3 timmar är ganska långt men gick faktiskt riktigt bra. Först visade sig att jag skulle få vara själv utan Em, Math och Johanna och det gick inte. Inte kan jag räkna matte utan Em! Som tur är var hon snäll och bytte till min grupp även om vi inte fick den läraren som vi ville ha.

När lektionen väl började kändes allt jätte bra. Det visade sig att läraren var mycket bättre än man hade trott och att man faktiskt kommer ihåg lite matte sen i våras. Vi är ju inne på Matte C och det gick faktiskt riktigt bra att räkna. Jag och Em slog ihop våra huvuden och det visade sig att vi klarade MVG upgifterna!!! (Vi är små mattesnillen ;)) Vi blev helt chockade. Tänk om vi hade fått göra proven ihop då hade vi lätt fått MVG.

Tänk om jag inte hade haft Em där på matten, då hade det inte gått. Hon hjälper mig det jag inte förstår och jag hjälper henne, kan det bli bättre? Så nu sattsar jag på MVG (okey VG räcker) i Matte C!

Skoldagen slutade kl 12.30 (!!) såå skönt. Efter skolan drog vi hem till Em och satte oss på en filt på gräset och rökte vattenpipa. Precis som i våras, så mycket minnen! Kollade även på massa bilder från hela våren och sommaren. Vart tog sommarlovet vägen egentligen? Det försvann fortare än vinden. Nu kommer hösten, mörkret och regnet. Fast jag gillar hösten även om det känns ganska dystert ibland.

Bra dag och massa nya saker! Ska börja träna i veckan med hade jag tänkt. Nu ska jag dra mig upp ur sängen och äta!

// Mickan

RSS 2.0