Husmor

Jag håller på att baka :) Blir tigerkaka, första gången jag bakar det och känner mig som en riktigt husmor. Men eftersom jag är ganska trög måste jag faktiskt erkänna att det var rätt svårt (vi behöver inte nämna att den kokboken jag har är för barn). Och jag sparar lite mindre än halva smeten för att äta. Okey, kanske inte ska satsa på att bli husmor..

Den är inne i ungen nu och när jag tittar på den var det nog tur att ja åt lite av smeten även om jag fick lite ont i magen för annars hade de inte fått plats.

// Mickan

Kommentarer
Postat av: EmelieLiljeberg - Känd som Ämmi

Härlig blogg :)

Hoppas din dag har vart bra !

Kram

2009-03-11 @ 17:41:47
URL: http://lemondream.blogg.se/
Postat av: meloa

meloa är två små butiker i malmö och lund. Har du inte varit inne på vår blogg så är det helt klart värt ett besök för just nu kan du tävla om ett armband från danska Lisbeth Dahl. Ha en trevlig kväll!

2009-03-11 @ 17:42:07
URL: http://blogg.meloa.se
Postat av: Emma Damm

Kika gärna in på min konstnärsblogg. Jag postar bland annat olika kändisporträtt och säljer även egendesignade linnen :-)

2009-03-11 @ 17:42:51
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: Anonym

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-11 @ 17:43:01
Postat av: Mum

Det är tur att du går i skolan så du i alla fall kan lära dig att baka en KAKA !!

2009-03-12 @ 10:04:21
URL: http://spookywoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0