Vem åt kycklingen?

I tisdagskväll tänkte vi supa till det lite. Eftersom de flesta jobbade kom bara två killkompisar ner. De hade med sig både öl, cider å lite till men eftersom de kom vid halv 10 ungefär var både jag å E ganska go å gla (hihi). Vi satte oss i villavagnen och drack ännu mer och tjötade.

Vet inte riktigt vad tiden tog vägen eller va vi gjorde men sen låg iaf vi i sängen å försökte sova. Jag å E kunde inte sova så vid 4 gick vi upp å gick på toa. När vi kom till affären stog de massa med korgar med färska frallor så vi blev jätte hungriga. När vi kom tillbaka å skulle ta oss en macka fanns det inget bröd. Våra så kallade vänner hade ätit upp all våran mat :P Det slutade med att vi gick tillbaka å tog oss 2 frallor var och åt våran frukost vid halv 5.

Killarna hade tagit sängen så vi hade ingenstans att sova men vi viste att dom skulle upp vid halv 6 å åka å jobba så vi satt där ute å jaa, va gjorde vi egentligen? inget. Efter ett tag blev det för kallt så vi gick in å spelade kort å bara väntade på att dom skulle åka. Efter en lååång tid åkte dom äntligen å vi kunde äntligen gå å lägga oss. Men kvällens fråga var ändå, Vem åt kyckligen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0